حیوانات خانگی apb
صفحه 3 از 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
رد: حیوانات خانگی apb
اینم عکس جایگاه 100 سانتی متریش که جیگاه آماده خرگوش و هوکچه هست و تو اون زندگی می کنه! اون موقع کفش یونجه بود:
در حال حاضر ، یه چیزی شبیه پوشال که آقای دکتر معماریان گفتن برای کف جایگاه خوکچخه هندی خوبه و مارک VITAKRAFT داره و روش عکس خوکچه و ... داره براش خریدم! اون هم خیلی خوبه ، به زودی عکس ازش می فرستم تا دوستداران بتونن استفاده کنند! با تشکر ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
هنوز این کوچولو اسم نداره. خوکچه خیلی هم جالب نیست صداش کنید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f13/topic-t1704.htm#27095
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
طوسیه ماده هست و اسمش "کوچولی" هست ، چون وقتی اومد به نظر من خیلی کوچولو بود و قهوه ای هم نر هست و هنوز اسمی براش در نظر گرفته نشده!
حالبه مه این حیوانات کوچک حدود 10 سال زندگی می کنند و اندازه بسیار بزرگتری از این سایز فعلیشون پیدا می کنند و کاملا اجتماعی هستند (مثل همستر دعوا نمی کنند) و بسیار مهریان و زیبا و تمیز می باشند و به نوبه خودشون باهشوند! زیاد تولیدمثلشون سریع نیستند و بچه هایی کامل و بسیار زیبا دارند!(البته خوکچه های هندی تر من تازه اومده و هنوز تولیدمثلی در کار نیست!)
اینم جای نگهداریشون: 100*40 که براشون خیلی بزرگه و توش راحتند و حتی توش می دوند و شادی می کنند!
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/21/2010, 22:04 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
امیدوارم همیشه سالم باشن و عکس بچه های خوشگلشونو ببینیم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
در کل خیلی با نمک هستند آقا پرهام خدا حفظشون کنه
اگه میشه یکم در موردشون توضیح بدید
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
مهندس جان ، بچه دار که شدن چشم! من در خدمتم! آره با هم خیلی خوب و مهربونن و احتماعی هم هستند!
amir hosein عزیز ، ممنون! ولی نه ، اون طور که من از آقای دکتر شنیدم ، تکثیرشونم آسونه! و توضیحات بیشتر:
غذا : به 2 تا چیز نیاز ضروری دارند: 1: فیبر بالا که با یونجه و ... تأمین می شه! یونجه رو در شبکه مربوط به یونجه که در جایگاه های مخصوص آن ها وجود داره قرار دهید تا هم مرطوب و کثیف نشه و هم حالت طبیعی داشته باشه! و 2: ویتامین C که حتما باید بهشون داده بهش ، چون بدنشون نمی سازه! پس هر روز باید گوجه فرنگی و یا فلفل دلمه ای بخورند! در کنار این ها هویج ، سیب ، کلم بروکلی و ... می شه بهشون داد! حتما همیشه پلت های مخصوص خوکچه هندی و خرگوش در اختیارشون باشه! آب زیادی هم می نوشند که باید آبخوری مخصوص جوندگان داشته باشند! کلم و کاهو باید کم داده بشه ، چون دستگاه گوارششون کمی حساس هست! در چه موردشون اطلاعات می خواهید؟ موفق باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 3/29/2010, 19:19 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
کسی که به من در مورد تولید مثلشون اطلاعات داده بود اشتباه کرده بود.
موفق باشید
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
enrique_bye عزیز ، ممنون ، نظر لطفتونه!
خوش به حالت آقا پرهام!
آقا پرهام خرج نگهداریش کلا چقدر شد؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
یاد برنامه ساتورنن افتادم.
سالم و سر حال باشند.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
هزینه های جاری نگهداریشون در هفته هر 2 تاشون شاید به 1500 تومن هم نرسه! ولی ودشون گرونن و من برام ارزون دراومد ، ولی از مغازه های بیرون بخواهی بهری زبر 30000 - 35000 نیستن! حایگاه نگهداریشون هم حدود 70000 تومن هست!(اونم از داروخانه دانشکده دامپزشکی که ترزون می ده) ولی یه سایز کوچکتر هم داره ، که برای 1 دونه خوبه! خوکچه ها هر کدومشون برای زندگی عالی به 1 فضای حدود 50 * 40 سانتی مرت نیاز دارند که ابعاد این جایگاه 100*40 هست! ولی بقیه چیزها ارزونه!
sahra1970 عزیز ، ممنون! چشماتون قشنگ می بیننشون! اٍ ساتورنن! یادش بخیر! چه اردک خوبی بود! بچه بودیم گذشت ها!
موفق باشید ، پرهام.
خوشگل و ملوسن
خوشبحالتون مهندس كه اين دوتا خوشگل رو داريد. :;;>: :;;>:
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
» حیوانات خانگی masi
» حیوانات خانگی من (sara_b211)
» حیوانات خانگی من (mariana)
» حیوانات یه خورده غیر خانگی !!!