حیوانات خانگی من (sara_b211)
صفحه 1 از 2 • 1, 2
حیوانات خانگی من (sara_b211)
خجالتی ترین عضو گروه(حلزون )
فایتر ها
کبالت
فروزه
قرمزی
http://a.imagehost.org/view/0062/01_7
http://a.imagehost.org/view/0499/02_3
اینم لاکی
البته بلدر چین ها هم هستند ولی به دلیل کمی جا فرستادمشون شهرستان شاید یکی دوتاشونو برگردونم
حیوانات بعدی رو هم کم کمی گذارم.....
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
رد: حیوانات خانگی من (sara_b211)
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
alireza:توي گلدون نگه مي دارمش توي خونه آزاده ولي هيچوقت گلدونشو ترك نمي كنه.خيلي خجالتي و كم تحركه.گاهي اوقات روزها به يه شاخه چسبيده.گاهي اوقات براش سيب كاهو يا ميوه مي گذارم كمي هم از كف درياي لاكي پاي گلدان مي گذارم.ولي بيشتر از حشرات پاي گلدان تغذيه مي كنه.
اندازه ي شعاع لاكش 3.5سانتي متره ولي وقتي بيرون مياد به 5 سانت مي رسه
apb:4سال پيش توي پارك پشت دانشگاه پيداش كردم وقتي كه بچه ها مي خواستند زير پا لهش كنند نجاتش دادم و توي جيب مانتوم قايمش كردم.جالبه كه شب كه رفتم خونه فراموشش كردم دوروز بعد يادم افتاد نگران رفتم ديدم هنوز زنده است.مدتها توي گلخانه ي خونمون زندگي مي كرد ولي از وقتي گلخانه را جمع كرديم توي گلدان نسبتا بزرگ درختچه ي بن جامين توي اتاقم زندگي مي كنه.هم اتاقيم شده.ولي خيلي تنهاست و با توجه به اينكه حلزونها دوست دارند دسته جمعي زندگي كنند نمي دونم از كجا براش دوست پيدا كنم؟
مهسا جان مرسي.
لاكپشتتون هم خيلي رنگش قشنگه اندازش چقدره؟
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين تصوير دو تا بلدر چين نر و ماده ام هستند
و اين تصوير خانم ملكه بلدرچين كه تازه عضو گروه شده:
و آخرين عضو گروه كه قصد دارم توي اين هفته آزادش كنم 2 هفته است كه مهمان اتاق منه
قدش حدودا 10 سانتي متره و با تغيير مكان رنگش عوض ميشه خيلي با حاله تو اين دو هفته براش مگس مي گرفتم و مي انداختم توي آكواريومي كه بود تا بخوره خيلي قشنگ شكار مي كرد ولي دلم مي سوزه توي آكواريوم باشه مي خواهم توي همون باغچه اي كه پيداش كردم آزادش كنم
حیوانات قشنگی دارین
مخصوصا فایتر ها و ملختون
البته ببخشید که می گم ملخ
من که خیلی از سوسک و ملخ می ترسم ، شده جیرجیرک نگه دارم ، اما ملخ نه
خوب جیر جیرکم یک نوع ملخه دیگه
من هم یک حلزون دارم ، درست شبیه به حلزون شما
من از یکی از جنگل های شمال آوردمش
حلزون من هم با اینکه با حلزون آبیم دوسته ، اما تنهاست
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
1-وقتي لاكي رو برده بودم توي حياط تا حمام آفتاب بگيره يك لحظه فقط يك لحظه رفتم توي خانه تا يك كتاب بيارم بشينم كنارش بخوانم وقتي برگشتم ديگه نبود.قبلا يكبار از بالكن به حياط افتاده بود ولي هر چي گشتم نبود يعني ممكنه كلاغ اونو برده باشه؟؟
2-حلزونم وااااااااااااااي حلزونم...........ديدم حدودا دو هفته است كه از جاش تكان نخرده وقتي رفتم برش داشتم ديدم تمام وجودش گنديده .اونكه حالش خوب بود شايد عمرش تمام شده بود چون خيلي بزرگ بود و حدودا 5 ساله كه با من زندگي مي كنه. و شايد پير شده بوده.
3-واي يكي از بلدر چين هام وقتي داشتم آب قفسشون رو عوض مي كردم در قفس باز بود چنان پرواز كرد كه تا 3تا خونه آنطرف تر هم نتوانستم پيداش كنم، اگه كسي پيداش نكنه حتما گربه ها دخلشو ميارن، باورم نميشه كه يه بلدر چين با اون پروازهاي ناقص بتونه اينقدر بپره!!!!!!!!!!!!!!
4- فقط آخوندك(مانتيس) عاقبت به خير شد كه توي محل زندگيش آزادش كردم
5-فايترم رو بگو...اون دوتا فايتري كه نمي دونستم ماده اند يا نر يادتونه؟؟ بين مخزنشون شيشه گذاشته بودم صبح كه بيدار شدم ديدم شيشه كج شده و به قصد كشت همديگه را زده اند. حالا يكي شون شكمش به شدت زخمي شده ، حسابي زخمي شده و زير گوشت و پولكهاي شكمش كاملا زخم و كنده شده ولي خونريزي نداره اونو جدا توي يه ليوان گذاشتم براي بهتر شدنش چه دارويي استفاده كنم؟آيا ميميره؟؟ كي ميتونه كمك كنه كه نميره؟كمك كنين فايترم رو نجات بدم؟
چرا توي اين يك هفته اين همه بلا سر دوستاي من اومد؟ نمي فهمم؟شما چي فكر مي كنيد؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
يه موجود جديد توي آكواريوم؟؟؟؟
نمي دونم از كجا اومده بود توي آكواريوم من گفتم شايد داخل قوطي ميگو بوده و وقتي براي ماهي ها ميگو ريختم جون گرفته
نمي دونستم آبيه يا اكسيژن مي خواهد با اين اميد كه فردا باز پيداش مي كنم توي آب گذاشتمش با يه مهارت خاص خودشو توي صدف ها پنهان مي كرد. دوتا شاخك سياه بلند هم داشت.
ولي صبح هر چي دنبالش گشتم ديگه پيداش نكردم؟ نمي دونم از كجا اومده بود و حالا كجا رفته؟ كسي ازين اتفاقا تا حالا براش افتاده؟
يعني ممكنه از آب خارج شده باشه؟
مطمئنم كه گلدن فيش هام نخوردنش چون اندازه ي دهن اونا نبود
تا اونجایی که من اطلاع دارم این حلزونی که شما پیدا کردین به اسم حلزون های آفت شناخته شده هستن
به این خاطر که وجودشون برای آکواریومتون ضرر داره و این نوع حلزون ها 2 جنسی هستن و خیلی زود خودشون رو تکثیر می کنن و در آکواریومتون تخم گذاری می کنن
این حلزون ها آبی هستن
من فکر نمی کنم این حلزون از میگوی خشک شده و آماده یی که شما برای ماهی هاتون می گذارین باشه چون حلزون یی که داخل میگو خشک ها هست ، پخته شده و خشک شده هستن و فقط ازشون یک لاک مونده ، من که خودم خیلی امتحان کردم که حلزون های میگو خشک رو زنده کنم ، اما به هیچ وجه زنده نشدن !
احتمالا با اضافه شدن یک وسیله و یا گیاه جدید به داخل تانکتون که ضد عفونی نشده بوده به وجود اومده
اگر که علاقه مند به نگه داریش هستین ، شب که می خواین لامپ آکواریوم رو خاموش کنید ، بعد از 10 دقیقه که لامپ رو خاموش کردین ، دوباره روشن کنید و می تونید حلزونتون رو ببینید و در ظرف جدا گانه ای ازش نگه داری کنید
من خودم یکی از این حلزون ها در آب لاک پشت ها پیدا کردم و الان در حدود 3 هفته ست که دارمش و بزرگ شدنش رو می بینم و نکته تعجب آور اینه که تا به حال حتی یک بار هم تخم گذاری نکرده !
در این مورد آقای پرهام و بقیه دوستان می تونن خیلی بهتر از من راهنماییتون کنن
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
اما چرا تکثیر نمی شه: درسته که 2 جنسی هستند ، ولی باید 2 تا ازشون وجود داشته باشه تا جنس نر یکی جنس ماده دیگری رو بارور کنه و برعکس و نمی شه که جنس نر 1 فرد جنس ماده همون فرد رو بارور کنه ، پس تا زمانی که یکی هستند تکثیر نمی شن ، ولی اگه 2 تا باشن ، اون قدر زیاد می شن که تمام زیبایی آکورایوم از بین می ره ، اگه راه حل برای از بین بردنشون خواستید بگم!
يه سوال ديگه هم دارم اينكه من توي آكواريومم يك نيون فيش ( كالر فيش ) دارم چند وقته روي بدنش لكه هاي سفيد اومده قبلا شنيدم كه اين لكه ها قارچه و با دارو از بين مي ره ولي چرا ماهي هاي ديگه اين لكه هارو ندارند چكار كنم كه بره آيا به وجود حلزون ربط داره؟
اينم عكس اون حلزون آفتي كه اسمشو گذاشتم (ميلي)
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» حیوانات خانگی apb
» حیوانات یه خورده غیر خانگی !!!
» حیوانات خانگی من Bita
» حیوانات خانگی من به جز لاکی