حیوانات خانگی masi
صفحه 1 از 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
رد: حیوانات خانگی masi
amir.h- کاربر خوب لاک پشتی
مرسي از اظهار لطفتون.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
قندكم نميتونه دونه های سفت بخوره ،بهش دونه پارس ميدم كه تو بازار هستش .ميوه هم ميخوره و خيار خيلي دوس داره ، بيسكوئيت خيس شده هم دوس داره، قفسش بايد هر روز تميز بشه ،خيلي ريخت و پاش داره ، قربونش برم تا 1متر دور قفسش هميشه كثيفه ، ميله هاي توي قفسشم هر روز بايد شسته شن وگرنه مشكل پايي پيدا ميكنه ( پاش مشكل پيدا ميكنه )، هر روز بايد يه ظرف آب بزاري تو قفسش كه آب تني كنه و در ضمن تميز كنه خودشو ، به شدت حسوده ، نشد 1بار با تلفن حرف بزنم مجبور نشم بزارمش بيرون اتاق ، بس كه جيغ ميزنه ، حرف نميزنه ولي صداي هر پرنده اي رو تقليد ميكنه ، نميدونم قناري آوردم خونه يا كلاغ!!!
الانم نشسته رو ميله اش و كل هيكلشو پهن كرده رو ميله و زل زده به من!
يه چيز ديگه كه شايد عجيب باشه اينه كه عاشق آهنگه ، براش كه آهنگ ميزارم كلي سر كيف مياد و شروع ميكنه خوندن و ديگه نميشه چيزي از آهنگ شنيد!
منم یه مینا دارم که حرف میزنه و البته خیلی ویژگی هاش شبیه مینای شماس مثلا خیلی حسوده.وقتی با تلفن حرف میزنم همش جیغ میزنه و ابراز موجودیت میکنه
خیلی هم شیطون و باهوشه...عاشق دستمال کاغذیه که باهاش بازی کنه
خیار.ماست.پلو.گوشت و انواع میوه و دوست داره و وقتی ببینه داریم از اینا میخوریم به شدت بیتابی میکنه تا بهش بدیم
بعدا عکسشو و میزارم براتون و از شیرین کاری هاش بیشتر میگم
به هر حال تمام مینا ها دوست داشتنی ن
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
شيطوني هاي تموم نشدني قندك
http://www.mytasvir.com/gallery/14a3236f23eee1.jpg.php
مواظب باشین از خونه نره بیرون خدای نکرده راهشو گم کنه
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
كلااااااااااغ؟!!!
مينا به اين خوشگلي كلاغه؟
كلاغم بود خيالي نبود،من عاشق كلاغام.
دوستان گلم من چند دقیقه ای وقت کردم یه سری به دوستای خوبم بزنم (واقعا شرمندم که مدتی است که نتونستم وقت بزارم و کاش می توانستم توضیح بدم که چرا وقتم تا این اندازه کم شده).
ولی لازم دونستم حتما چند توضیح کوچک اینجا بدم هم برای مینای زیبای شما و هم برای تمام میناهای زیبای دیگه که در کشور ما اکثرا مثل این مینا اشتباه نگهداری و تغذیه می شوند و مشکلات زیادی پیدا می کنند و عمر کوتاه. ببخشید من فقط به نکات اشاره می کنم و در صورت نیاز به توضیح اگر تماس بگیرید من در خدمت شما هستم و می توانید توضیحات را به صورت کامل در اختیار دوستان دیگر قرار دهید.
1. مینا معده و پیش معده دارد.
2. مینا در طبیعت از حشرات و میوه ها تغذیه می کند و استفاده از دانه های پارس برای این پرنده بسیار مشکل آفرین است (دانه پارس با بیس غلات بوده و برای جوندگان تهیه می شود که حتی برای جوندگان نیز به عنوان غذای اصلی توصیه نمی کنم)
3. مینا یک پرنده دونده است (روی زمین مسیرهای طولانی را در جستجوی حشرات طی می کند) و باید این شرایط با افزایش طول قفس برای پرنده فراهم شود و همچنین چوبی که برای پرنده انتخاب شده بسیار باریک است و این 2 می توانند مشکلات شدیدی ایجاد کنند.
4. جناب 2 نوع مینا وجود دارد که این نوع که در ایران بسیار زیاد نگهداری می شود متفاوت با نوعی از میناست که در اکثر دنیا نگهداری می شود و شما با آن آشنا هستید و اشاره نمودید.
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
خيلي ممنون از راهنمايي هاتون.
ولي من متوجه نشدم،يعني دون پارس ندم ديگه بهش؟فقط ميوه بدم؟يا بدوم براش مگس بگيرم؟تو خونه كه حشره پيدا نميشه؟
قفس و ميله رو متوجه شدم.سعي ميكنم مناسب ترش كنم.
يه سوال نامربوط هم دارم كه ممنون ميشم كمكم كنيد.
دامپزشكي دكتري پيوسته اس يا ميشه واسه ارشد تغيير رشته داد و اين رشته رو ادامه داد؟
بازم ممنونم.
مینای من فقط وقتی جوجه بود بهش دونه پارس خمیر شده میدادم...بعدش که بزرگتر شد دیگه نمیخورد منم دیگه واسش نمیریختم تو ظرف غذاش
دونه پارس باید به کلی از زنجیره غذایی حذف بشه یا نه؟؟؟
ممنون
نمیدنم همه ی میناها به گوشت و سیب زمینی و نون و ماست و پنیر و گردو و بادام هندی....علاقه دارن یا سلیقه ها متفاوته؟اما اینایی که گفتم و بهش بده فکر کنم دوست داشته باشه.راستی میوه و سبزیجات هم خیلی مهمه.مینای من کاهو خیلی دوست داره اونم بیشتر قسمت ساقه رو :;;>:
موفق باشی
پرنده سندباد=مرغ مینا بود به اسم شیلا
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14