فیلمهایی که می بینیم
صفحه 2 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: فیلمهایی که می بینیم
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
The Notebook , 2004 , rating : 8
چیه؟
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
نكنه نصف شد بياد پاي منم بگيره بكشه با خودش ببره؟!!كسي نيست نجاتم بده ها....
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
چند تا فیلم این کارگردان تو ایران خیلی معروف شده از جمله : Talk to her و All about my mother
فیلمهایی که می بینیم
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اینو یه بار خیلی وقت پیشا از تلویزیون پخش کرد که منم درست ندیم تو اینترنت هم هرچی میگردم حتی سایت هایه خارجی چیزه درستی گیرم نیماد
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
خیلی از فیلمهایی که من معرفی کردم و می بینم اروپایی هستن و یا مربوط به بخش سینمای مستقل و هنری هستن که خوب کمتر بینننده و مخاطب عام دارند..
http://www.piccolemedieaziende.it/web/animefilm/catalog/images/fast_and_the_furious_tokyo_drift.jpg
" نام کوچک کارمن " ساخته ژان لوک گدار
دومین فیلم که این یکی رو برای دیدن توصیه میکنم به نام " دختر کارخانه کبریت سازی " (The Match Factory Girl ) است.فیلم محصول فنلاند و سوئد و تولید 1990 ..
فیلمهای سینمایی که میبینیم
خارجی هم واسه دیدن لاست یه کم کنجکاو شدم اما فکر که میکنم میبینم زمانی که بخوام صرف تماشای یه سریال مثل فرار از زندان و لاست بکنم به جاش میتونم باهاش مثلا کل فیلمهای جشنواره کن یک سال رو ببینم..
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اما با تماشای فیلمهای متنوع از کارگردان های جوان و جسور کشورهای مختلف میشه سلیقه تصویری و تجربه های سینمایی و روایت های گوناگون و .. رو تجربه کرد.
به هر حال سلایق متفاوته.
یکی حال و حوصله و علاقه نداره و دوست داره یه سریال 200 قسمتی از یه گروه سازنده که فقط گره های داستانی طولانی رو تماشا کنه..
آقا محمد تو تهران خیلی فروشنده ها هستن که هر فیلمی رو بخوای برات تهیه میکنن.کافیه فقط طرف آشنا باشه.این فیلم شما هم فکر کنم دو قسمت داره که یکیش تو ژاپن بود و از این فیلماست که نوجوون ها و جوون های عشق ماشین های عجیب غریب همه جا حسابی جذبش شدن و پر فروش بوده.مطمئنم تو تهران حتما گیر میاد..
از فيلم هانيبال هم خيلي خوشم مياد و قسمتهاي اژدهاي سرخ و فرياد بره ها و هانيبال روديدم ميخواستم بدونم ايا قسمتهاي ديگه اي هم داره؟
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
این فیلم اولین فیلمیه که شخصیت هانیبال رو وارد سینما کردو بر اساس رمان معروفی به همین نام یعنی Silence Of The Lambs ساخته شده که چند تا اسکار برد و آنتونی هاپکینز به خاطر ایفای نقش هانیبال مفتخر به دریافت عنوان Sir از ملکه انگلستان شد.
اما دنباله هاش اصلا اعتبار فیلم اصلی رو ندارن و راجع به قسمتهای دیگه چندتا فیلم دیگه تلویزیونی هم بر اساس این شخصیت ساخته شده اما فیلمهایی که خود آنتونی هاپکینز بازی کرده باشه همون 3تاست که نام بردی..
hadi1981 ممنونم از راهنماييتون ايا نسخه هاي ديگه اش ارزش ديدن رو داره يا نه؟
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
http://www.foriegnmoviesddl.com/2009/05/fast-furious-2009-justin-lin.html
صفحه 2 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6