فیلمهای سینمایی که می بینیم (گذشته)
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
فیلمهای سینمایی که می بینیم (گذشته)
من یه وبلاگ سینمایی دارم که تو یکی از نظراتم آدرسشو دادم و حالا این موضوع جدید رو به پیشنهاد یکی دو تا از دوستان راه انداختم.
من تقریبا هر روز فیلم میبینم و راجع به تمامشون حتی اگه اصلا خوشم نیاد 2،3 خطی مینویسم تا بعدها واسه شخص خودم یه نوستالژی جالبی باقی بمونه..
از این به بعد هر پست جدیدی که بنویسم اینجا هم بهش اشاره میکنم تا دوستداران لاک پشت که عاشق سینما هم هستن اگه دوست داشتن یه سری بزنن.
ممنون
playtime.blogsky.com
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
رد: فیلمهای سینمایی که می بینیم (گذشته)
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
تو بعضی کشورها رکورد تایتانیک رو زده اما به رکورد اصلی اون نه،نتونسته
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 2/21/2010, 03:39 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
فیلم قول های شرقی Eastern Promises محصول2007
کارگردان:دیوید کرانینبرگ(تاریخچه خشونت) بازیگران:ویگو مورتنسن،ناامی واتس،وینسنت کسل
playtime.blogsky.com
ضمن اينكه نسخه اصلي اين فيلم به طريقه 3 بعدي ساخته شده و در سينماهاي امريكا واروپا با عينكهاي مخصوص 3 بعدي فيلم رو تماشا مي كنند و انقلابي در زمينه فيلمهاي سه بعدي هستش و سرآغازي براي ساخت اينگونه فيلمها در آينده
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
در غیر اینصورت مثل این میمونه که شما یه فوتبال ببینین که گلهاش پخش نشه :
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
من تو وبلاگم راجع بع این فیلم نوشتم.
اما خوب به نظر من بعضی فیلمها میان با استفاده زیاد و در حقیقت سوء استفاده از مسائلی که احساسات مخاطب رو تحت تاثیر میده سعی میکنن فیلمهای پر مخاطبی بسازن..در واقع میان دنبال خواستهای مخاطب میگردن و اونها رو در قالب یه فیلم تحویلش میدن.
مثلاخراجیها که با توجه به طلب خنده کردن مخاطب میاد جوک و لودگی رو در قالب فیلم ارائه میده،میم مثل مادر که گریه و اشک رو تحویل میده یا فیلمهای به اصطلاح مبتذل که به نیازهای دیگه مخاطب روی آوردن... و در نهایت فیلمی مثل اره و هزاران فیلم دیگه که به واکنش های آمیخته با اضطراب و ترس و چندش و کنجکاوی مخاطب در مقابل صحنه هایی مانند بریدن دست و گوشت شکم و سوراخ شدن کله و ریختن اسید و.. توجه کردن و با طرح یه داستان دو خطی که گاها فقط یه توجیه اخلاقی روانی برای نمایش این صحنه ها توش تعبیه شده اون رو در قالب یه فیلم به خورد ما میدن.
البته باز هم نظرات متفاوته و کسایی هم پیدا میشن که طرفدار همین نوع فیلمها هستند.
البته پسر عمه من هم گاهی به عنوان مهمان چیزی مینویسه که این بار راجع به فیلم سنگ اول ساخته ابراهیم فروزش نوشته. این فیلم رو در جشنواره فجر دیده و هنوز اکران نشده.
playtime.blogsky.com
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ريدر reader رو پيشنهاد ميكنم دوستان ببينن.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
اگه دوست داشتین یه سری به وبلاگ بزنین و ایراداتی که به نظر من به فیلم وارد بوده رو بخونین اون وقت اگه دوست داشتین در اون موارد از فیلم دفاع کنین.
الناز خانوم تو وبلاگ راجع به Reader هم نوشتم ،شما هم اگه دوست داشتین یه نگاهی بندازین از این فیلم هم چند تا ایراد گرفتم
البته شکی نیست این دو تا فیلمهای ارزشمندی هستن(مخصوصا کتاب خوان) اما دلیل نمیشه نواقص رو نبینیم.
One Flew Over Cuckoo's Nest یا همان دیوانه ای از قفس پرید با بازی بی نظیزه Jack Nicholson
یا The God Father و Indiana Jones 3 قسمت اول
زیادن به سختی میشه از اینها ایراد گرفت...
یا خوب بد زشت کلیت ایست وود
آواز گنجشکها رو تازه دیدم که براش تو وبلاگم پست گذاشتم و reader هم یکی از دوستان ازش تعریف کرده بود که من هم گفتم فیلم خوبیه اما چند تا ایراد هم به نظرم داره.
پدر خوانده و پرواز بر فراز آشیانه فاخته و خوب بد زشت سرجیو لئونه جزء شاهکارها و کلاسیک های تاریخ سینما هستند .اما سری فیلمهای ایندیانا جونز به خاطر قهرمان بازی که خوب خصیصه اصلیشونه طرفدارها و مخالفان خاص خودشون رو دارن
و کلا فیلم سلیقه ای هست خیلی سخته بشه بهترین یا بدترین فیلم رو انتخاب کرد...اون IMDB که مثلا خیلی معتبر هست هم به علت سلیقه ای بودن واقعا نمیشه روس حساب کرد...البته بازم میگم سلیقس دیگه
مثلا من به اواتار 2 هم نمیدم فیلمای تخیلی خیلی نمیبینم به خصوص اینجوریشو...اما شاید یکی از بهترین ها در نوع خودش و اسه طرفداراشه...
من بیشتر فیلم های کلاسیک از هر نوع ( درام اکشن و..)...و فیلم های جنگ جهانی 2 رو نگاه میکنم..واسه همین خیلی فیلم های جدید رو حتی نمیشناسم...مگه از تو Box Office ببینم....چند روزا پیش ها Inglourous Bastards رو داشت تلوزیون نشون میداد نگاه کردم واقعا حال نکردم باهاش نظرت راجع به اون چیه؟
تازهترین اثر خالق «ارباب حلقهها» در مقام کارگردان، پیتر جکسون، «استخوانهای دوستداشتنی» نام دارد. فیلم از روی رمان پرفروش و مورد اقبال خوانندگان در سال ۲۰۰۲ به قلم «آلیس سِبالد» (Alice Sebold) ساخته شده است. سوزی سالمون (سائوریس رونان)، دختر ۱۴ سالهی زیبا و شادی است که با پدر (مارک والبرگ) و مادرش (ریچل وایز) و خواهر و برادر کوچکترش زندگی میکند. او عاشق عکاسی است و از همه چیز عکس میگیرد. حتی وقتی همسایهی تنهایشان، آقای هاروی (استنلی توچی) یکی از گلهای رز باغچهاش را میچیند و به پدر و مادرش میدهد. او به پسری با اصلیت هندی علاقمند است. یک روز پسر به او اظهار علاقه میکند، او شادمان به خانه باز میگردد که غروب همان روز، ۶ دسامبر ۱۹۷۳ آن اتفاق میافتد و…
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مطمئنی تیوی ایران گذاشته؟ اسمشو چی ترجمه کرده بودن؟
من به این فیلم تو وبلاگم نمره 4 از 5 دادم و به نظرم نزدیک به شاهکاره.
کلا سبک کار و فضای فیلمهای تارانتینو رو خیلی می پسندم.
توجه کن به آغاز فیلم و شخصیت پردازی و بازی معرکه اون افسر نازی که به زودی هم جایزه اسکار رو برای این فیلم میگیره..
فیلم جدید پیتر جکسون رو ندیدم اما خوب اون هم تبحرش تو اقتباس کردنه(ارباب حلقه ها و کینگ کنگ)و صحنه های عظیم و جلوه های ویژه که البته با این سیناپسی که آقای محمدفر نوشتن احتمالا یه تغییر در روش فیلمسازی پییتر جکسون میبینیم..
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
البته اگه منظورت فیلم Descent بوده باشه..
فیلم خیلی عجیب و خاصیه،شاید برای کسایی که دوستدار هنر سینما باشن و از کلیشه های رایج خسته باشن تجربه جدید و جالبی باشه.
فیلم محصول سال 2007 و کاندید دریافت نخل طلای کن شده.
playtime.blogsky.com
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
تو وبلاگ برای اکثر فیلمها یه توضیح و خلاصه داستان کلی مینویسم همراه با لینک و ارزشگذاری و عکس..
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» آمار فروش فیلمهای سینمایی
» سایت برای دانلود فیلمهای سینمایی
» معرفی فیلمهای سینمایی با موضوع حیوانات
» فیلمهایی که می بینیم