عکس های تراریوم apb
صفحه 3 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: عکس های تراریوم apb
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
مشگلی نداره که ! آب از بالا می ریزه روی ذغال و هرگونه آلودگی شیمیایی و بو رو میده به ذغال ؛ در همین حین هم هرگونه مواد ریز و درشت رو میده به پشم شیشه و در نهایت از سوراخ مربوطه برمیگرده به آکواریوم و چون همیشه ته فیلتر قدری آب می مونه و در اونجا سرامیک گذاشته شده, باکتریهای مفید آب رشد و نمو پیدا میکنن
حالا مشکلش چیه من نمی دونم !
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
چون نگران شدید ، مشکب تاپ فیلتر رو زود می گم: اگه تو عکس ها نگاه کنید من یک تکه ابر آبی رنگ رو در قسمت کوچک تاپ فیلترم گذلشتم ، که اگه از لاک پشت مگهداری می کنید اون بهتره نباشه ، هرچند باشه هم مشکل حادی به وجود نمیاد ، به جز این که چون مدقوع لاک پشت ها یزرگ هست و هر 2 هفته لازمه 1 بار پشم بیوفیلتر تمیز بشه ، اگه در این حتا قصور کنید ، آب از قسمت شمت چپ عکس که پشم سفید داره بالا میاد و از روی زائده وسط روی قسمت سمت چپ می ریزه که اگه هدایی نکرده اون هم چون ابر روشه ، ابرش کثیف باشه ، آب کلا از محفظه بیوفیلتر بالا آمده و سر ریز می کنه و ممکنه به بیرون از تراریوم بریزه ، پس اون ابر آبی رنگ رو که من به صورت تابلو در بیوقیاتر قرار دادم بردارید تا در صوررت کثیف بودن ابر سفید(سمت چپ) و بالا اومد آب از سمت چپ از زائیده رد شده و از قسمت سمت راست بدون وجود ابر و هیچ گونه مانع دیگری دوباره مستفیما به درون تراریوم برود و مشکل سرریز شدن آب وجود نداشته باشد. لازم به توضیح است که اگه به موقع ابر ا رو تمیر کنید ، برداشتن آن تکه ابر چندان کار ضروری و اجباری نیست.
خوب این از اشکال اول: اشکال دوم رو حدس بزنید ، اون هم در مورد تاپ فیلتر و ارتباط اون با تراریوم لاک پشت های منه ، کع این یکی واقعا به طرز تایلویی مشهود است. خوب به عکس های صفحه قبل نگاه کنید!
اشکال دومی که من تصور میکنم باشه اینه که شیلنگ هوا رو وصل نمیکنی و اینطوری آب دائم می چرخه اما اکسیژن دهیش کافی نمیشه.
یه نگاهی به ماله من بکن:
این نمای کلی از آکواریوم منه که فعلا به خاطر کمبود لاکپشت! ماهی نگهداری میکنم.
وقتی شیلنگ هوا وصل نبود، آب خیلی زود کثیف میشد و ماهی ها تلف میشدن و برخی هم واسه اکسیژن گیری روی سطح آب می موندن...
از وقتی شیلنگ هوا رو وصل کردم اکسیژن آب به میزان کافی و به وفور یافت میشه ! و اون بوی بدی که حتی با وجود زغال هم از آب میومد فعلا نمیاد.
دقت کن که برعکس آکواریوم شما، به خروجی آب، یه شیشه اضافه کردم که آب رو از هوا نریزه روی آب و صدای شرشر آب اذیت نکنه
اینم نمای دیگه ای از فیلتر و شیلنگ هواست
انشالا که درست حدس زده باشم
راستی یه سئوال ! به این عکس نگاه کن
همونطوری که گفتم؛ من تاپ فیلتر رو به توصیه شما خریدم و البته از اینکه مشکلات فیلتر اینترنال رو نداره خیلی ازش راضی هستم . منتها سئوالم اینه که وجود این مقدار کربن اکیتو و پشم شیشه واسه یه تانک به اندازه 44*50 و ارتفاع 40 فکر میکنی کفایت میکنه یا نه .
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
منتها سئوالم اینه که وجود این مقدار کربن اکتیو و پشم شیشه واسه یه تانک به اندازه 44*50 و ارتفاع 40 فکر میکنی کفایت میکنه یا نه .
اولا که مبارکه! دوما با ابعادی که من در عکس دیدم و تصوری که از اون ابعاد دارم ، کافیه(برای ماهی ها). راستی عکس آکواریوم و گوپی ها ، شارک هلی سفید و سیاه ، کت فیش لجن خوار پلنگی ، دم شمشیری ها و کالر ویدوها و تتراهای دیگرتون و اگه اشتباه نکنم و اونی که در حال حرکت بوده گلدفیش باشه رو می تونید تو قسمت حیوانات خانگی اعضا قرار دهید و اونجا در موردشون سوالات رو مطرح کنید تا دوستان علافه مند دیگر هم در مورد آکواریم و ماهی های شما اطلاعات به دست آورند. راستی اگه می خواهید تو آکواریومتون از ماهی ها نگهداری کنید ، استفاده از سنگریزه متاسب و فیلتر زیر شنی که به پمچ هوا وصل می شه ، فواید بسیاری خواهد داشت! این سیستم الان برای تثفیه در حد بسیار بالا و متاسب برای لا کپشت هاست و از حد تصفیه مورد نیاز ماهی ها بسیار بالاتره!
نکته مهم که مورد نظر من بود: در ارتفاع آب تراریوم من و احتمال پریدن لاک پشت ها به بیرون از اون بود. من دقیقا حصار شیشه ای اطراف تراریوم رو به گونه ای ساختم که اگه تاپ فیلتر باید دقیقا با زاوبه 90 درجه نسبت به حالتی مه در عکس دیده می ششه قرار بگیره تا در سطح تراریوم قسمتی برای بیرون افتادن لاک پشت ها وجود نئتشاه باشه! اگه تاپ فیلتر به نوعی که در عکس صغحه قبل دیده می شد قرار بگیره ، قسمت سمت راست تراریوم ، به علت نزدیک بودن سطح آب به لبه تراریوم ، می تونه محلی باشه که لاک پشت ها خودشون رو از طریق اون به بیرون از تراریوم بیندازند. در آینده عکس های اصلی تراریوم رو قرار می دم تا منظورم رو در مقایسه دو عکس خوب متوجه شوید.
نکته مهم دیگه که من ننوشتم ، حتما در مورقع استفاده از تاپ فیلتر محافظ مشیک واتر پمپ رو روی آن فرار دهید تا ماهی ها و لاک پشت های عزیزتون با مکش آب یه واترپمپ نچسبند و حفه نشوند و با دست و پا و سایر قسمت های بندشون با پروانه واتر پمپ برخوردی نداشته باشه و آسیب نبینه!
امکانش هست که با احتساب زحمتی که می کشید سفارش تراریوم به شما بدیم. یا تراریوم هامون بدیم شما بهینه سازی کنید؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
مثلا من دیدم که چقدر با دقت و تمیز فیلتر زیر شنی را چسباندید که من از چسبکاری خودم خجالت کشیدم که پر از چسب آکواریوم شده.
من دلم می خواد اگر شد سیستم تصفیه دست ساز برای تراریوم من بسازید.
من برای تراریوم آخر خودم سیستم تصفیه دست ساز نساختم و برای تراریوم های همین قدری احتیاجی نیست ، تاپ فیلتر راحت تر و با صرفه تره!!!
شما ابعد مورد نظرتون رو به من بدهید ، من راهنماییتون می کنم ، چه کنید و در طی چند روز ، تراریومی عالی خواهید ساخت و من در همه حال راهنماییتون می کنم و اگه تونستم ، کمکتون هم می کنم! فعلا مهم ترین چیز ابعاد هست!!! می تونید با پیام بهم بگید!
نحوه چسباندن سکوی فیلتر زیر شنی
عزیز میشه اطفا راهنمایی کنید که فیلتر زیر شنی رو که به عنوان خشکی استفاده میشه چطور بالای آب ثابت کنم
لاکپشتای من خیلی سنگینن زود کنده میشه!
ممنون
leon1355- کاربر تازه وارد لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f8/topic-t34.htm
اگه سوالی بود در خدمتم ، موفق باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 10/1/2009, 17:45 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
hamon tor ke ghol dade bodam amadam tayland darbareye lakposhta tahghgh konam ama asari az ina inja nist
vorodeshon mamnonee be tayland
ye seri dige lakposht dige inja bara forosh hast ke axseho amadam iran mizaram alan to cofinetam ram rider va dvd nadaran sistema
hafteye dige miram malezi onja amar dadan sherkati hast ke ina ro tolid anboh mikone bara saderat
ta hafteye bad bye.
montazere axaye man bashin
age kari dashtin email bezanin dar khedmatam
ดด ทฟกืก ดนพ ฟืรนดเก หกหก่ดส่ะเนหก ด ด ดดำกด่ ดำน่นชยบกฟื
majid alavi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
پرهام جان بهترين چيز براي كف تراريوم چيه؟
اين سنگ هاي رنگي كه البته زياد هم كوچك نيستند خوبه به نظرم لاك پشت خيلي روش راحت نيست
اگه هيچي نباشه و لاكي رو شيشه كف راه بره چطور؟
مرسي
babooshka- کاربر متوسط لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 1/11/2010, 06:28 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
طرز وصل کردن چراع فلورسنت زیر کابینتی به تراریوم
امیدوارم بتونم روی تراریوم خودم این کار را انجام بدم.
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
1:اثر چسب و باثی ماندن و موادچسبنده ناشی از آن و ....
2: احتیاج به برداشتم ، جابه جا کردن ، تمیز کردن و .... تراریوم!
برای همین حتی خشکی رو هم همیشه پیشنهاد می کنم که به آکواریوم پایینی نچسبونید! می شه با راه های ساده اون نها رو به هم فیکس کرد! و البته در مورد سایر قطعات هم همین پیشنهاد رو می کنم!
صفحه 3 از 4 • 1, 2, 3, 4