کدر شدن آب تراریوم
کدر شدن آب تراریوم
حتی با اینکه آشغال یا چیز زائدی توی آب نیست اما رنگ آب بعد 2 روز جوری می شه که به زور می شه لاک پشت رو توی آب پیدا کرد....
قبلا توی یک سال گذشته من این مشکل و نداشتم
Cleopatra7th- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: کدر شدن آب تراریوم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
یعنی این لاکی رو هی بیارم از آب بیرون بزارم توی یه ظرف دیگه غذا بدم و بزارم توی تراریوم؟؟؟!!!!!!!!!
سخت نیست این کار؟؟
فیلتر من internal هستش و جایی واسه ریختن ماده ی خاصی توش نداره جز یه استفنج !
بهتره لاکی توی یه ظرف دیگه که داخلش آب هست غذا بخوره و نیم ساعت هم همونجا باشه و بعد دوباره به تراریوم منتقل بشه. این کار باعث میشه آب تراریوم دیرتر کثیف بشه.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
نه فقط غذاش ریحون و هویج نیست اما خوب لاک پشت من 1.5 سالشه و تا حالا هم ماهی نخوره به جاش چیزای دیگه خورده که چون اینجا بحثش نبود فقط نوشتم ریحون و هویج که برم سر مسلئه اصلی کدری آب که خستم کرده...
من هیچ جسم خارجی که جدیدا هم گذاشته باشم توی تراریوم ندارم .....
حالا هی با پارچ هر روز آب جدید می ریزم اما خیلی تاثیر نداره.....بازم همون کدری هست که با آب جدید فقط کمتر می شه کدریش..اما هیچ وقت مثل اون 2 روز اول که آب کل آکواریم رو عوض می کنم تمیز و شفاف نمیشه...این ملت( مهمونا ) هم که میان توی اتاق آدم واسه دیدن لاک پشت ....می گن ایجوری بهش می رسی؟؟؟ کم مونده دیگه بهم بگن شلخته !!!
? what can I do
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من فرق بین تاپ فیلتر و بیو فیلتر رو نمی دونم...اینا چه فرقی دارند و آیا همه ی تراریوم ها بیوفیلتر دارند؟؟
این بیو فیلتر رو من باید داخل تراریوم بزارم؟؟
یه سوال دیگه کسی اطلاع داره این بوی لجن که تمام اتاق منو پر کرده و از آب تراریوم هستش مال چیه؟؟
این بوی لجن هم با بیو فیلتر حل می شه؟؟
این بیو فیلتر رو من باید داخل تراریوم بزارم؟؟
دوست عزیز
بیوفیلتر را با استفاده از یکسری مواد منجمله بیوسرامیک یا بیوبال تامین می کنید. باکتریهای مفید داخل این سرامیک ها باعث می شود که بطور عامیانه مواد کدر کننده آب تبدیل شده و آب شفاف بشه.
جنس بیوسرامیک خیلی مهمه. من آخرین مارکی که گرفتم خیلی راضی هستم. چون ابعاد ریزتری داره و همین خلل و فرج و سطح مخصوص بیشتر سرامیک به کیفیت آب خیلی کمک کرده. این درحالیه که لاکیه تماما ماهی می خوره.
بنابراین در اولین اقدام برای تصفیه بهتر آبتون می تونید از فیلتر های خارجی یا اکسترنال یا همان تاپ فیتر استفاده کنید که محفظه بزرگتری نسبت به فیلترهای داخلی دارند. تجربه نشون داده که کارایی تاپ فیلترها برای لاک پشتها بهتره چون حجم و قدرت موتورشون هم برای جابجایی آب بهتره. محفظه بزرگ این اجاره را می ده که داخل از تصفیه کننده های فیزیکی مثل پشم شیشه برای گرفتن فضولات و از تصفیه کننده شیمیایی مثل زغال اکتیو و بیوسرامیک برای شفافیت و رفع بوی آب استفاده کنید.
یه سوال دیگه کسی اطلاع داره این بوی لجن که تمام اتاق منو پر کرده و از آب تراریوم هستش مال چیه؟؟
این بوی لجن هم با بیو فیلتر حل می شه؟؟
برای رفع این مشکل هم باید از زغال اکتیو استفاده کنید، که حتما قبل از استفاده بشورید که سیاهیش بره.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
تاپ فیلتر از فیلتر های خارج آکورایوم هست ، ولی از فیلتر هایی که تحت عنوات فیلتر اکسترنال (خارجی) مطرح هستند ، نیست! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من هم تجربه شما رو داشتم. هويج خيلي آب رو كثيف ميكنه. ريحون و كاهو هم همينطور. رنگ آب رو هم كدر ميكنن.بله داخل تراریوم هویج با ریحون رو می ریزم
مشكل من با تاپ فيلتر پيشنهادي آقاي apb و استفاده از ظرف غذا براي هويج و ريحون و كاهو حل شد.
sarah82 عزيز شما بايد سيفون رو از آكواريومي ها تهيه كنين و بقيش ديگه كاري نداره.
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
منظورتون رو نفهمیدم یعنی بیارم لاک پشت رو از آکواریوم بیرون که توی یه ظرف دیگه غذا بخوره؟؟
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
aida67- کاربر متوسط لاک پشتی
Ati- کاربر متوسط لاک پشتی
وقتی هم که سیفون می کنی باید از اب بدون کلر و دمای محیط استفاده کنی چون اب سرد باعث سرما خردگی لاکپشت می شه
در کل اگه از فیلتر استفاده کنی هم به نفع تو هست و هم به نفع لاکپشت ها
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی