عکس های تراریوم apb
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: عکس های تراریوم apb
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خدا حفظشون کنه براتون
من در حال حاضر فقط یه مینا دارم+یه گلد فیش+یه سوگل
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
تازه آکواریوم قلاور هورن ها رو هم یادم رقته بود بگم. در آینده عکس هاشون رو می فرستم ، ولی خودم هم دارم فکر می کنم ، تو چایی که فقط در مورد لاک پشت ها بحث می کنند ، من کجا می تونم عمس ماهی و سمندر بگذارم؟ ببینیم در آینده چی کی شه.
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
من یک آکواریوم 70 لیتری دارم و 4 تا لاک پشت که انقدر بزرگ شدن دارن داعم همدیگر رو گاز میگیرن!
2 تاشون رو 3 سال پیش از مالزی تو جیبم آوردم!!!ـ
2 تای دیگه رو هم دلم سوخت از پلاسکو خریدم آخه داشتن میمردن
شدیدا دنبال یک آکواریوم 120 سانت طول هستم
leon1355- کاربر تازه وارد لاک پشتی
طول : 80 - عرض : 30 - ارتفاع : 40 - ساکنین : 2 برکه ای اروپایی خودم و 1 برکه ای اروپایی اهدایی.
علت ساخت تراریوم جدید: بعد از 3-4 سالی که گوش قزمزها با برکه ای های اروپایی با هم بدون مشکل زندگی می کردند ، به طور ناگهانی گوش قرمزها ظرف 2-3 روز رفتارشون خشمگینانه و کاملا تهاجمی نسبت به برکه ای های اروپایی شد ، تا جایی که به دنبال آن ها در حشکی هم می رفتند و اون ها رو گاز می گرفتند ، که من مجبور شدم ظرف 1 روز این تراریوم رو بسازم!
خشکی و طریقه ساخت آن: یا استفاده از فیلتر زیرشنی و با تککنولوژی ابدایی خوئم برای ساخت خشکی برای تراریوم لاک پشت ها در بالای آن(مثل تراریوم قبلیم) ساخته شده ، که امتیازات زیادی دراد ، مثل این که محل شنا را کم نمی کند و در سطح تراریوم مانند یک درپوش عمل می کند و لاک پشت ها می توانند در زیر آن به هوا دسترسی داشته یاشند و از اشتن یه سقف برای قسمتی از تراریومشون لذت ببرند.
طربقه ساخت خشکی:
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f8/topic-t34.htm
تنظیم دمای آب: وقتی الک پشت ها کوچکند فرقی نداره که چه بخاریی استفاده می کنیم ، ولی با بزرگ شدن لاک پشت ها ، بخاری شیشه ای دیگر قابل استفاده نیست ، چون با ضربه لاک لاک پشت ها به قسمت شیشه ای آن ، سهولت خراب می شوند. راه جل ها :
1: استفاده از محافظ بخاری:
2: روش بهتر خرید بخاری های تماما فلزی این ، مثلا این بخاری من تماما استیل است.
3: دمای مناسب برای آب لاک پشت ها : 24-24 درجه سانتی گراد
نکات لازم :
- موقع خرید بخاری به این نکته توحه کنید که می توانید کلاهک آن را زیر آب قرار دهید یا باید کلاهک آن بالای آب باشد ، (با سوال از فروشنده آن را متوجه خواهید شد)
- بخاری رو به گونه ای در تراریوم خود قرار دهید که در مسیر جریان آب باشد و دمای متعادل در محیط آبی ایجاد شود.
- در صورت موجود نبودن بخاری تماما فلزی ، از وسیله ای تحت عنوان محافظ بخاری که به صورت استوانه مشبک می باشد استفاده کرده و بخاری خود را درون آن بگذارید.
درجه تنظیم دما بر روی کلاهک بخاری:
نشانگر وضعیت کار این توع بخاری بر روی دوشاخه آن:
تنظیم دمای خشکی:
برای این منظور از 1 هالوژن خرطوم دار استفاده کردم و با دور و نزدیک کردن آن از خشکی و قرار دادن دماسنج و چک کردن آن هر 5 دقیق 1 بار ، دمای خشکی را روی 32 درجه تنظیم کرده و سپس دماسنج را برداشتم.
منبع UVB:
برای این منظور از 1 چراغ فلورسنت زیر کابینتی که به لبه شیشه خشکی وصلش کردم ، استفاده کرده ام. حتما باید قالب چراغ های فلروسنت را برداشت و نور آن ها مستفیما از لاکپ به خشکی بتابد.
توجه: چراغ هالوژن و فلورسنت در تمام طول روز باید روشن باشند.
فلورسنت و هالوژن:
فیلتراسیون:
برای این منظور از 1 تاپ فیلتر استفاده می کن که در طول این 1 ماه عالی جواب داده.
تاپ فیلتر ها توسط پمپ آبی که دارند ، آب را کشید هو توسط شلنگی خرطوم مانند ، آن را به قسمت فیلتراسیون خود که بالای تراریوم قرار می گیرد ، می برند و از آن جا توسط لوله های آب یه سطح آکواریوم بازگردانده می شود.
سر هم کردن تاپ فیلتر و تبدیل آن به بیوفیلتر:
برای این موضوع فقط با قسمت فیلتراسیون تاپ فیلتر کار داریم ، بعد از برداشتن درپوش تاپ فیلتر 1 قسمت سوراخ سوراخ دبده می شوند که برای پخش ریختن آب است و در پایین آن 1 شبکه وجود دارد و در زیر شبکه هم قسمت خروجی آب تاپ فیلتر قرار دارد. بیوسرامیک را در زیر شبکه قرار دادم(در کنار خروجی آب) ، بر روی شبکه پشم فیلتر قرار دادم و بر روی پشم فیلتر و در زیر قسمت سواخ سوراخ ، زغال اکتیو قرار دادم. به این طریق لو و مواد زاید آب از آن گرفته شده و باکتری ها هم سزح مناسب برای فیاتراسیوم بیلوزیک خواهند داشت.
نکات مهم: باکتری های بی هواری به اکسیژن محبوب در آب نیازمندند ، به گونه ای باید میزان اکسیژن محلول در آب بالا رود ، این کار توسط ریختن آب از خروجی الپ فیلتر به سطح آب تراریوم انجام خواهد شد و صدای شر شر آب به صورت بسیار بسیرا ملایم شنیده خواهد شد. اما برخی تحما این صدا را ندارند ، پس چاره ای نیست جز این که این دسته افراد با شلنگ(که به انتهای قسمت خروجی آب می جسبانند) قسمت خروجی آب را اضافه کنند و سر دیگر شلنک را زیر سطح آب قرار دهند که در این صورا هوادهی به آب مختل می شود برای این منظور باید از چمچ هوا برای هوا دهی به آب استفاده کنند که آن هم با صدای موتور و صدای قلپ قلپی که در آب ایجاد می کند ، جبران صدای تاپ فیلتر را کرده و حتی بیشتتر از آن صدا تولید می کند.(تاپ فیلتر اگر درست تنظیم شود ، کاملا بی سر و صدا کار می کند!)
پمپ آب تاپ فیلتر:
تاپ فیلتر:
مواد درون تاپ فیلتر:
2 نوع پشم فیلتر:
بیوسرامیک (سمت راست) - زغال اکنیو (سمت چپ)
اکسیژن دهی تاپ فیلتر به آب:
نکته : در هنگام خرید تاپ فیلتر توحه کنید که آن را متناسی با اندازه تراریوم خود و تعداد لاک پشتی که دارید بخرید تا جربان آب زیاد یا کم در تراریوم ایجاد نشود ، ولی آب گردش مناسبی داشته و فضولات از طریق پمپ آب کشیده شوند.
تزیینات: از انواع گیاهان و سنگ های محصوص آکواریوم می توان استفاده کرد ، من برای این منطور از گباهان آکواریومی استفاده کردم.
نکته: اگه از اشیای دیگر مثل سنگ استفاده می کنید ، ابتدا در خشکی آن ها را به هم چسبانده(با چسب آکواریوم) و پس از خشک شدن و آی کشی کردن در تراریوم قرار دهید تا امکان لغزیدت سنگ ها و گیرکزدن لاک پشت در زیر آن ها و یا شکسته شدن شیشه آکواریوم از بین برود.
گیاهان مصنوعی دیگر:
دماسنج: از یک دماسنج دیجیتال به عنوان دماسنج استفاده کردم ، سر سیم این دماسنج ها هر جا که باشد آن ها دمای ان جا را نشان می دهند ، پس من آن را زیر آب قرار دادم تا دمای آب را نشان می دهند.
نکته: دماسنج را کنار بخاری قرار ندهید تا دما آب را درست نشان دهد.
موفق باشید ، پرهام. :\m/:
قیمت تاپ فیلتر چی؟
میشه یه عکس از جعبه ی تاپ فیلتر و یه عکس کلی از تاپ فیلتر بگذارید؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
قیمت تاپ حدودا فیلتر 9000 تا 12000 یا 13000 تومن هست. ولی موادی که باعث می شن بیولوریکش بکنید ، جداگانه خریداری می شوند و بسته 2500 تا 3000 تومن اند. ابر فیلتر هم 2000 - 3000 تومن است.
دماسنج حدودا 4000 - 4500 هست.
قیمت ها درست یادم نیست ، ولی حدودشون درسته.
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 9/5/2009, 10:12 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقای مهندس فلورسنت رو برای چی مورب گذاشتین؟ این بستها رو می شه به شیشه چسبوند خود فلورسنت هم راحت نصب و آزاد می شه. فرقی می کنه چه طوری گذاشته بشه؟
این برکه ای نر شما کلاً روی ماده هه زندگی می کنه؟ یا فقط وقتی می خواد عکس بگیره خسته نشه یه وقت با ماشین همه جا می ره!
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
ممنون Ronia جان ، نه هیچ فرقی نمی کنه.
در مورد اون نره ، من که روم نمی شه جواب بدم ، از خودش یپرسین چرا این طوریه! 60% - 70% مواقع با دراه دنبال مادهه می ره یا داره ازش سواری می گیره و خلاصه برای خودش عالمی داره. :*
(به نظرم از جدایی دوست قبلیش ضربه بزرگی خورده بوده و اینه که این دفعه حاضر نیست حتی برای یه لحظه از دوستش جدا بشه ، مبادا که از دستش بده!
مارکی قضیه ای نداشت جز اینکه من همیشه میخوام واگذارش کنم ولی دلم نمیاد.
راستی جای کربن اکتیو رو توی تاپ فیلترت پیدا نکردم
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
این لامپ فلورسنت رو چجوری روی شیشه محکمش کردی؟ با چسب؟
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
بیوسرامیک ها اون پایین و زیر قسمت مشبک ، ابر روی قسمت مشبک و اون سیاهه که سمت چپه ، زغال اکتیوه که روی ایر فیلتر هست. خود واتر پمپش جایی برای یه شلنگ کوچولو نداره که به سز پوش داشته باشه که با ورداشتنش بشه شانک رو بهش وصل کرد ، اگه داشته باشه باید سر دیگر شلنگ بیرون آب قرار بگیره (برای اکسیژن دهی هست).
mahsa و sahra عزیز ، خیلی خوبه که شما با عم دوست هستید و لاک پشت های همدیگر رو این قدر دوست دارید!
speedy جان ؛ نه یه بست هایی تو خودش بسته اش هست ، با برعکس بستن اون بسته ها و اضافه کردن 1 مهره ، به لبه دبوراه شیشه ای آویزان کردمش.
ام من کف اکواریوم به ارتفاع 10 12 سانت سنگ و صدف و خاک رنگی دارم.باز از این فیلتر ها میشه استفاده کرد؟
majid alavi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4