عکس تراریوم من
عکس تراریوم من
اینم عکس تراریوم من. من تراریوم را باخوندن مطالب این فروم درست کردم. در قسمت پایین فیلتر، ذغال اکتیو و بیوسرامیک ریختم. منتها میزان بیوسرامیک کم هست که باید سری بعدی که آب را عوض کردم، مقادیر بیشتری بریزم. موقع خرید هم فروشنده یک آمپول بهم فروخت که آن را باید در آب باید حل کنم تا بیوسرامیک ها فعال شوند. لاکی من اخیرا دلش می خواد بیرون از تراریوم بیاد و بیرون راه بره. اگر غذا بخواد تا منو ببینه می پره توی آب و دست و پا می زنه ولی اخیرا توی خشکیش تا منو می بینه با یک حالت مظلوم می خواد از شیشه بره بالا و دست و پا می زنه که احساس می کنم می خواد بیاد بیرون و راه بره.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: عکس تراریوم من
عسکهای من سایزشان بزرگ هست ولی نمی دونم چرا موقع آپ لود اینقدر کوچکشان می کند؟
روی عکس کلیک کنید تا مشکل رفع شه.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
طی یکسال گذشته، من با عضویت در این فروم و کسب اطلاعات تونستم، هر بار شرایط زندگی لاکی را بهبود بدم. شاید مهمترین نکته برای راحتی لاکی و صاحبش تمیز بودن جایگاه زندگی اون هست. من اوایل از فیلتر سطلی اینترنال برای تصفیه آب استفاده می کردم که البته قسمت پایینی حاوی ذغال اکتیو بود.
من تا دیروز که از ذغالم می خواستم استفاده کنم دقت نکردم که آلمانی هست و فکر میکردم چینی باشه.
یک نکته در استفاده از زغال این هست که حتما باید شسته بشه و بعد در فیلتر قرار داده بشه وگرنه آب سیاه می شه.
با اینحال با دادن ماهی به لاک پشتم متوجه شدم که آب ظرف یک هفته داره کدر می شه، با پرس جو در فروم متوجه شدم که باید از بیوسرامیک برای ایجاد سیکل ازت استفاده کنم. پس یک بسته سرامیک خریدم و هر بار مقداری از آن را وسط فیلتر قرار می دادم.
حضور سرامیک خیلی خوب بود باعث می شد که من چندین ماه آب تراریوم را عوض نکنم.
ولی هنوز یک مشکل بود و اونم اینکه فیلتر علیرغم اینکه کثیفیها را بخودش می کشید با دست و پازدن لاکی و حرکت کنارش تمام آنها در آب پخش می شد، حتی موقع شستشو و درآوردن فیلتر هم بسیاری از کثیفی ها داخل آب می شد.
به این نتیجه رسیدم که فیلتر اینترنال برای محیط زندگی لاک پشت اصلا مناسب نیست. با جستجو در فرومهای آبزیان و بخصوص فروم خودمون به این نتیجه رسیدم که بهترین راه حل تاپ فیلتر هست. با راهنمایی مهندس پرهام یکی از بهترین مارکهای موجود با ظرفیت و ابعاد مناسب تانکم تهیه کردم.
تجربه من از تاپ فیلتر نشان داد که حسنهای خیلی زیادی داره که برخی از آنها را اشاره می کنم:
1- وجود فضای کافی برای قراردادن زغال و بیوسرامیک.
2- ظرفیت بیشتر قسمت فیلتر فیزیکی (اسفنج یا پشم شیشه)
3- خارج کردن کثیفی ها از آب که مانع از کدر شدن آب می شود.
4- صدای بسیار کم و ملایم.
الان احساس می کنم که با صرف نظر کردن از جایگاه خشکی که می تونست بهتر باشه، تراریومم تکمیل شده و به اوج تکامل رسیده. شاید تنها نکته منفی آن سیاه شدن چسبهای پایین آکواریوم هست که اگر از اول اطلاعات داشتم تاکید می کردم که از چسب مناسب استفاده بشه.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
ابعاد تراریوم من طول 50 ، عرض 30 و ارتفاع 40 هست. چیزی که من گرفتم کوچکترین سایز بود که حجمش 900 لیتر در ساعت است با قیمت 11000 البته با تخفیف.
به نظرم شما با مهندس پرهام مشورت کنید خیلی بهتر می تونند راهنماییتون کنند.
با شروع سال جدید، تراریوم من هم با تغییر رنگ نوارهاش یک حال و هوای دیگه پیدا کرده.
منتها با یک فرق مهم دیگر و اونم حضور یک خانم کوچولوی جدید.
این خانم کوچولو مهمان دکتر معماریان بوده که حالا اومده پیش من، از وقتی که از دست خانم دکتر گرفتمش عاشقش شدم. خیلی نازه. با اینکه طبق گفته خانم دکتر شیطونه و کمی هم از شیطونیش توی مسیر برگشت نشان داد اما توی تراریوم خیلی مظلوم شده، هنوز توی این 12 ساعت ندیدم که بره روی خشکی.
بالاخره بعد از 13 ماه لاک پشت من از تنهایی در اومد.
نکته جالب اینکه کلا همدیگر را تحویل نمی گیرند.
عکستون از راه دوره خب!
ayeh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
مبارک باشه مهمان ناخونده
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
من تازه آب تراریوم را عوض کردم که وقتی لاکی رامی رم از دکتر پس بگیرم آبش تمیز باشه.
البته همیشه اوایل آب زود کدر می شه ولی باگذر زمان شفافیتش تثبیت می شه که نشان از تکمیل شدن سیکل ازت داره.
منتها هنوز تاپ فیلتر من یک مشکل داره اونم اینکه هنوز گوشه راست تراریوم فضولات جمع می شوند، بااینکه پمپ را نزدیک کردم ولی باز نمی کشه، نمی دونم مشکلش با اون قسمت چیه؟
مهمان ناخواندم خیلی مظلومه.هنوز روی خشکی نیومده، بااینکه لاکی من میره رو خشکی و حسابی صاحب خونه بازی درمیاره ولی خانم کوچولوی تازه وارد مظلوم وار روی شیب خشکی می شینه. حتی دیشب به بهانه غذا خواستم بکشمش روی خشکی ولی نمی آمد. کمی که کمکش کردم آمد روی خشکی .
نمی دونم با سیستم خشکی من آشنا نیست یا واقعامال غریبی کردنه.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f12/topic-t2253.htm#37894
نگرانم که دست و پای لاک پشت جدید را بکنه و زخمی کنه.
منتها هنوز تاپ فیلتر من یک مشکل داره اونم اینکه هنوز گوشه راست تراریوم فضولات جمع می شوند، بااینکه پمپ را نزدیک کردم ولی باز نمی کشه، نمی دونم مشکلش با اون قسمت چیه؟
علت : بخاطر اینکه واترپمپ تاپ فیلتر شما یک خروجی دارد و جریان داخل آب وجود ندارد در این حالت باید واتر پمپ دارای 2 خروجی یکی متصل به شلنگ و دیگری در جهت طول آکواریوم باشد که یک جریان چرخشی ( دورانی ) در آب ( قابل مشاهده در سطح آب ) ایجاد کند . میتوانید برای ایجاد این جریان یک فیلتر اینترنال نسبتا کوچک استفاده کنید یا یک واتر پمپ با 2 خروجی تهیه و با پمپ تاپ فیلتر عوض کنید .
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
» عکس های تراریوم apb
» عکس تراریوم های لاک پشت های فریده
» 2 تا تراریوم خفن
» تراریوم ما خوب هست؟