جام باشگاه های اروپا
صفحه 4 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
رد: جام باشگاه های اروپا
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی هروقت خواستی توبه کنی و طرفدار بارسا بشی بیا با هم بریم پابوس امام رضا، توبه ات رو قبول می کنه
ولی خداییش خودتون بگید بازی تیم بارسلونا رو میبینید لذت نمیبرید ، به سبک بازیشون دقت کنید ، به پاسهایی که به هم میدن ، حتی چشم بسته هم همدیگرو پیدا میکنن . ما که به ژاوی میگیم منبع تغذیه !
من که بازی بارسا رو میبینم معنی واقعی فوتبال رو میفهمم .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته شما بازی های قدیمی بارسا رو سنت اقتضا نمی کنه ولی زمان بازی خود گواردیولا هم واقعا بارسا استثنایی بود، اگه آقا فرهاد یادش باشه اون موقع که کلایورت بهترین گلزن اروپا بود اینتر واسه سهمیه جام باشگاه ها با رم و لاتزیو درگیر بود !!
چه خبره اينجا؟بچه ها كه همه سالمن.
بابا چرا توجيه ميكنين؟چرا رفت ول كردين برگشت رو چسبيدين؟
دوستان قبول كنين:
[/b]شما باختييييييييييييييييييييييين
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
الکی حرف در نیارین، شما که فینال پارسال رو یادته، شما دیگه چرااااااااااااااااااااااا؟
20 .April. 2010
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برای طرفداران بارسا به دلیل بروز دپ طولانی مدت توصیه نمی شه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برای بیماران قلبی که احیاناً طرفدار تیم بارسلونا هستند هم پیشنهاد نمی شه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این یک حقیقته و حقیقت میتونه تلخ باشه مثل ته خیار! البته خیار رو اگه از ته اش بخوری اصلاً هم تلخ نیست!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
در آینده بارسلنا رو می بینم که با اینتر چه کار می کنه!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
1-چون قشنگ تر بازی میکنه و حمله ای هست
2-روی مورینیو کم شه
3-نمیدونم....فقط راجر فدرر
فعلا تبریک به اینتریا و تسلیت پیشاپیش بازم به اینتریا
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
درست می شه اصلاً نگران نباشید
هر روز صبح یک لیوان آب پرتقال تازه میل بفرمایید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
از فضای سبز بهره کافی بگیرید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
روی آرزوهای خیالی و توهمات دوست داشتنی آینده تون تمرکز کنین [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خودتون رو به کارهای مختلف سرگرم کنید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به شدت ورزش کنین [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فیلم های کمدی و خنده دار ببینین [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
(برای یافتن فیلمهای کمدی مناسب از آقا فرشاد مشاوره بگیرید )
..
بعدش چون نتیجه بازی معلوم شد فعلاً صلح می کنیم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]و
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
زنده باد
سيامك خان كه حالشون بد شد و ديگه نميان چون بعلامت مخصوص پست نزدن بالاخره توجه كردن و سكوت كردن :m/: :m/:
پیروزی بایرن مونیخ
امیدوارم در نهایی هم پیروز شیم و به قهرمانی برسیم.
زنده باد روبن
زنده باد بایرن. <:-p
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
خوشحالم که خوشحالی [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته با عرض پوزش باید بگم ، بین تیم های ایتالیایی همیشه طرفدار ابنتر بودم و هستم! ولی برسلنا یه چیز دیگست!
ایران_دوست عزیز ، منم تبریک می گم ، از بچگی بایرن مونیخ رو هم خیلی دوست داشتم! ولی حیف که بارسلنا پس از شکست دادن اینتر در بازی برگشت بهش اجازه قهرمانی نمی ده! موفق باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/21/2010, 21:54 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
اما خوب دوست دارم خاویر زانتی قبل از بازنشستگی ،فاتح باشگاه های اروپا هم بشه.
کلا طرفدار آرژانتینیها هستم..
به امید قهرمانی یکی از این دو تیم در ساتیاگو برنابئو
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
من هم مطمئنم امسال جام به اینتر می رسه. بازی اینتر و بارسلون فقط توی زمین نیست. تقابل دو تا مربی هست، مورینیو با تجربه و گوآدریولای خوش شانس. به نظر من این دو تا در واقع دارند بازی می کنند و من می گم که مورینیو برنده بازی برگشت هست.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
فقط منچستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتر :m/:
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
من از بچگی دارم فوتبال میبینم اما لذتی که از تماشای بازی بارسا تو این 2سال بردم بی سابقه است..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
ما قطعا تو فيناليم اما چون شما طرفدار بايرن هستين ما اينتري ها حاضريم قهرماني رو بديم به شما
آ
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/22/2010, 01:59 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
دلیل بازی قشنگه بارسا به نظر من بخاطر ترکیبی از بازیکنان کل دنیاست. تیمهای اسپانیایی پول دارند و فقط بازیکن می خرن. برای همینه که توی سطح بین الملی تیم میلیشون نتونسته به اندازه باشگاههاشون محبوبیت و مقام کسب کنه.
اين مطلب آخرين بار توسط samir در 4/22/2010, 05:18 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
به نظرم بایرن باید پول خرج کنه اما چون باشگاه های المان شبیه اسپانیا یا انگلیس جذاب نیست بازیکن های خوب حتی با پول زیاد هم سخت میرن المان...بازیکن با کلاس و تمام کننده متاسفانه نداره اون اولیچ یا تمششک بود چی بود اسمش....در حد اندازه های بایرن نیستن خیلی موقعیت هم خراب میکنن یا اون مولر....
تنها بازیکنایی که به نظرم بایرن رو سطح نسبتا بالا نگه داشتن فرانک ریبری و روبن هست
یاد الیور کان بخیر...ریال مادرید ارزوی گل زدن بهش و داشت اما نمیتونستن
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 4 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
» مقایسه دیوار مهد کودک در تهران و اروپا!
» قوانين و مقررات باشگاه خنده
» باشگاه فرهنگی ورزشی بارسلونا
» باشگاه زبان آموزان لاک پشتی