جام باشگاه های اروپا
صفحه 3 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
رد: جام باشگاه های اروپا
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/21/2010, 05:14 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
الناز خانم سلام
واقعا ازتون ناامید شدم، الان شما باید اتحاد ملی و انسجام رو حفظ کنید و بگین فقط بارسا !!
آقا فرهاد عزیز
شما دیگه چرا؟؟!! شما که می دونید بهترین بازیکنان بارسلونا از آکادمی فوتبال خودش اومدن، پس نگین که همه رو خریده!! اتفاقا اون تیمی که با پول داره قهرمان میشه چلسی و اینتر هستن و مسی و اینیستا و ژاوی و پویول و ... همه دست پخت خود ما هستن و ما بابتشون یه دو زاری هم خرج نکردیم!!
و می رسیم به آقا پرهام
واقعا خوشحالم که یه بارسایی اصیل اینجا داریم، چیکار کنیم دیگه!! بارسایی ها اصولا همه از بدو تولد مهندس به دنیا میان!
و معصومه خانم
شما به چه حقی شایعه پراکنی می کنین؟؟ من تا اونجا که یادمه آخرین بازی منچستر و بارسا پارسال تو فینال جام باشگاه ها بود و شما (حتی با حضور افتخاری کریس رونالدو) بازی رو 2 بر صفر باختین !! ولی الان درکتون می کنم آخه لیگ رو هم که دارین میدین به چلسی!! ولی اشکالی نداره 2 فصل دیگه احتمالا گواردیولا رو به صورت قرضی میدیم بهتون که یکی دو تا جام براتون بیاره و زیاد غصه نخورین.
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
شما با توجه به اینکه بارسایی هستین یه مهندس بالقوه هستین و من این ترم که پایان نامه ام رو بدم می تونم مدرک رو با شما تقسیم کنم البته شما هم شکسته بندی (یا همون شکسته نفسی) می فرمایید وگرنه شما خیلی هم مهندس هستین چون اسم این تیم ادامه داره به این شکل:
FCbarcelona, TOE
که میشه FCbarcelona, Team Of Engineers
یعنی بارسلونا تیم مهندس ها و بنابراین هرکس طرفدار بارسا باشه خودبه خود مهندس حساب میشه، نبینم شما به عنوان طرفدار بارسا غصه بخوریا، در بدترین حالت اینه که من جایی رو معرفی می کنم که برید و یه مدرک مهندسی بنا به سلیقه خودتون تهیه کنیدو حالا چه رشته ای رو دوست دارین؟
والا جدا نمیدونم آخه من بدون ناخالصی هنری ام
ولی میشه یه کاری کرد من میشم مهندس خرابکاری خیلی هم unic میشه خودمون هم میتونیم مدرکشو بدیم نیاز به جایی رفتن هم نیست چون تو این کار استادم خوبه؟؟؟
در ضمن من فراموش کردم سلام کنم ...
سلام
ببین اگه کسی بهت گفته دیشب بارسا باخت بدون که آینده نگری کمی داره و اگه یه مقدار به هفته آینده فکر کنه می فهمه که دیشب بارسا برد، چون تکرار نتیجه ی 6 ماه پیش می تونه بارسا رو ببره بالا!
هنگامه خانم
شما هنری ها رابطه تون معمولا با معماری بد نیست، مگه نه؟؟ ولی Unic بودن یه مدرک مهندسی مثل مدارک هنر نیست وزیاد استقبال نمیشه ولی صرف بارسایی بودن خودش شما رو Unic می کنه
بچه های معماری بعضی هاشون خلاقیت و ذهن های عجیب غریب و عــــــــــــــــــــــــالی دارن.
پس من یه بارسایی هستم و بدون مهندس بودن خودم unicam
آلان من شما و آقا پرهام به عنوان طرفداران بارسا اینجا Unic به حساب میایم، البته مارمارین پسرم هم صرفدار بارساس و با اینکه حرف نمی زنه ولی از چشاش می خونم که عاشق این تیمه
البته آرزو بر جوانان عيب نيست و تا ميتونيد بهم نون فرض بديد.
بارسائي هاي 3 تا خورده !!!!
لطفا تا زمان بازي برگشت از زدن پستهاي رويائي خودداري نمائيد.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/21/2010, 06:08 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
من تازه واردم اینجا علامت نزدن پست یعنی چی؟؟؟
اين مطلب آخرين بار توسط hengameh در 4/21/2010, 06:10 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
اينتر ميلان 3 بارسا 1
هر وقت اين علامت رو تو اين تاپيك ملاحظه فرموديد يعني بايد سكوت اختيار كرده و فقط نظاره گر باشيد
اینتر اگه مورینیو رو نداشت چیکار میخواست بکنه جدا؟؟؟
در ضمن تیمهای ایتالیایی همیشه جوگیر میشن یهو میبرن بعدش اساســـــــــــی میبازن :>#(:
کی تا حالا شنیده که بارسا باخته باشه اونم از تیمی که تمام هواداراش ....
آقا فرهاد
شما جو رو متشنج نکن و سعی کن روی بازی نیوکمپ تمرکز کنی و یادت باشه که ما 14 ساعت مسافرت کردیم تا برسیم اونجا ولی تو نیوکمپ از این خبرا نیست عزیزم، اگه شما پایه باشین بازی برگشت رو باهم ببینیم، تشریف بیارید منزل ما در خدمت باشیم، البته من و مسی و دوستان منظورمه !!
هنگامه خانم
شما شوخی های آقا فرهاد رو جدی نگیر، ایشون اگه می خواستن با بارسا طرف بشن اسم یه تیم رو میدادن ، نه اینکه بگن هرکی بارسا رو برد تیم منه ! در ضمن خود مورینیو هم می دونه که تا حالا هردفعه بارسا رو برده توی بازی برگشت تقاصشو پس داده و این شخص کسیه که فقط ادعا می کنه بهترین مربی دنیاس
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
همون طور که آرزو بر جوانان عیب نیست خوشحالی های زودگذر هم بر جوانان عیب نیست
اما من جاي شما بودم همچين شرطي نميذاشتم
هنگامه خانم عزيز
شادي ما واقعي است اما حرف شما فقط يه روياست ، روياي پيروزي ،كه فقط يه روياست و بس
بعدا اگه زد زیرش و اومد اینجا گریه کرد و اظهار ندامت کرد همه یادتون باشه ها !!!
صفحه 3 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
» مقایسه دیوار مهد کودک در تهران و اروپا!
» قوانين و مقررات باشگاه خنده
» باشگاه فرهنگی ورزشی بارسلونا
» باشگاه زبان آموزان لاک پشتی