سفرنامه پارک شهر به همراه تصاویر
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات
سفرنامه پارک شهر به همراه تصاویر
یه کار نیمه تموم داشتم تو پارک شهر که چند سالی میشد می خواستم انجامش بدم هر بار به دلایلی نمیشد اونم دیدن نمایشگاه آکواریوم پارک شهر بود. چند وقت پیش یه دلیل دیگه هم اضافه شد که باعث شد عزممو جزم کنم و از پارک شهر دیدن کنم. حدود 6 ماه پیش تو محدوده بالاتر از میدون ونک یه گله 7 تایی پرنده دیدم که مطمئن بودم طوطی هستن. از اونجایی که میدونستم هیچ طوطی بومی تهران نیست یه تحقیق کوچولو تو اینترنت انجام دادم و متوجه شدم که طوطی هایی که موفق شدن از اسارت فرار کنن تو شهر تهران وارد اکوسیستم شهر شدن و خودشونو با محیط وفق دادن. زاد و ولد کردن و طی 100 سال اخیر تعدادشون زیاد شده. پراکندگی این طوطی ها هم طبق گفته محقق و نویسنده مقاله (متاسفانه الان مشخصات و لینک مقاله را ندارم) در پارک ملت، پارک ساعی، پارک شهر است. البته نگارنده گفته بود که تعدادشون تو پارک شهر بیشتر از بقیه نقاط دیگست. یه بار هم که پارک ساعی رفتم موفق شدم یکی از اونا رو توی لونه ای که روی درخت بلندی ساخته بود ببینم ولی هر کاری کردم نشد ازش یه عکس خوب بگیرم. حالا با وجود طوطی ها تو پارک شهر یه دلیل دیگه برای بازدید از پارک شهر داشتم.
روز چهارشنبه 29/10/1389 یه کار اداری همون حوالی برام پیش اومد منم دیدم بهترین فرصته. بعد از انجام کار اداری اول رفتم سراغ نمایشگاه آکواریوم. نمی تونم بگم که یه نمایشگاه آکواریوم واقعی بود ولی خوب داشتن همینم قنیمته. یه مقدار عکس گرفتم از ماهی ها و موجودات دیگه که با توضیحات می تونید اونها را تماشا کنید:
یه جفت آنجل بودن که می خواستن تخمریزی کنن. این یکیشون بود. یه آنجل مرمری باله بلند فوق العاده زیبا. جفتش یه آنجل چروک بود که توی عکس نیست. نمیذاشت ازش عکس بگیرم!!! سنگ مرمر محل تخمریزیه و داشتن اونو تمیز می کردن
یه لاک پشت خیلی با مزه. با عرض پوزش از لاک پشت دوستان عزیز نژادشو نمیدونم!!!
اینم یه لاک پشت با مزه دیگه. متاسفانه نور تراریوم لاک پشتها خیلی کم بود و نمیشد عکسهای روشن و خوبی گرفت
دو تا سرسوسماری غول پیکر توی یه آکواریوم بسیار بزرگ. یه مشت سیچلاید زبرا به عنوان خوراک انداخته بودن تو این آکواریوم. خیلی دلم برای سیچلایدها سوخت!
همه شما حتما تا حالا پنکوسی بامبو (باله بلند) دیدین ولی دیدن این یکی یه چیز دیگست. یه پنکوسی گوشتخوار که توی یه آکواریوم (یه استخر بزرگ که یه طرفش شیشه ایه) دقیقا حرکات کوسه را تقلید می کنه! خیلی دیدنی بود.
خوب من از اسامی ماهی های آب شور سر در نمیارم به جز چند تایی پس به این ماهی فقط می تونم بگم مارماهی آب شور!!! ولی هرچی بود خیلی ابهت داشت.
اینم که معرف حضور همه هست. خروس ماهی، عقرب ماهی و خیلی اسمهای دیگه به این ماهی میگن. ولی هر اسمی که براش بزارن با شکوه و قشنگه
اینم دو تا عکس از یه بچه تمساح خیلی باحال. به محض اینکه دید کنار آکواریومش ایستادم اومد کنار شیشه و هی دهنشو باز می کرد و دندون نشون میداد
اینم یه هدیه برای علاقمندان به فلاورن هورن
دیدن این ماهی کوچولو که اسمشم نمیدونم به تنهایی کافیه تا یکی هوس داشتن آکواریوم آب شور کنه. فوق العاده بود این ماهی. شاید به خاطر دیدن همین یه دونه ماهی هم که شده دوباره برم سر بزنم. نیم ساعت طول کشید تا با شرایط نور اونجا و شیطنتهای این ماهی بتونم همین عکس نصفه نیمه را ازش بگیرم
یه چند تا عکس از ماهی های آب شور که یا اسماشونو نمیدونم یا نیازی به معرفی ندارن: (بچه ها کا، کا بچه ها)
دو تا لاک پشت شیطون و با مزه ظاهرا دارن قایم باشک بازی می کنن!
گیاه دم گربه ای.
سمت راست گیاه برگ گندمی پیچی (به اختصار گندمی پیچی) و گیاه وسط برگ قرمز (ظاهرا بهش سی وی هم میگن) و سمت چپ فقط برگهای کریپتون توی عکس دیده میشه
یه کوی خیلی خیلی بامزه. با دیدن کوی های توی این آکواریوم علاقمند شدم کوی نگهداری کنم. البته فیلم مستندی که به تازگی در مورد نگهداری و تکثیر کوی در ژاپن دیدم هم بی تاثیر نبوده
گورامی اسفرانموس. اگه اشتباه نکنم بزرگترین عضو خانواده گورامی هاست.
خوب از اینجا به بعد از نمایشگاه اومدم بیرون و دنبال سوژه دوم بودم یعنی طوطی های آزاد. البته من طوطی زیاد دیدم و حتی خودمم یه مدتی چند تایی داشتم ولی دیدن و عکاسی از طوطی آزاد تو طبیعت یه چیز دیگست (همین یه قلم وسوسه همیشگی من برای رفتن به استرالیاست). به این دو تا پرنده بر خوردم. انگار تازه باهم قهر کرده بودن. خدا کنه کارشون به جدایی و این حرفا نکشه!!!
این گیاه عشقه است همون گیاهی که تو سریال یانگوم همه خودشونو می کشتن براش و دوای همه دردها از زایمان تا سرطان بود!
یه دارکوب خیلی قشنگ هم دیدم که به دلیل فاصله و جنب و جوش زیاد عکسهاش خوب نشد
طرح جالب شهرداری برای کمک به پرنده ها. لانه های آماده بسیار زیبایی که شهرداری برای پرنده ها قرار داده بود.
یه عکس تقریبا ضد نور از کلاغ. میدونم همتون کلاغ دیدین و هر روز هزارتاشو می بینین ولی گفتم یه چند صباح دیگه که اینا هم به خاطر آلودگی هوا از تهران برن با این عکسا بشه خاطرشونو زنده کرد!
در حین گشت و گذار در پارک چندین بار به گله های طوطی در حال پرواز برخوردم که با ارتفاع زیادی پرواز می کردن و جاشون خوب نبود برای عکس گرفتن. طوطی ها در طبیعت بسیار زیرک هستن و نمیشه به این سادگی ازشون عکس گرفت. معمولا تو ارتفاع بسیار بالا روی درخت میشینن. به محض اینکه ببینن چیزی طرفشون گرفتید فرضشون اینه که قصد اذیت کردن اونا رو دارید و به سرعت فرار می کنن. معمولا جایی که درختها انبوه هستن میشینن و فقط از روی سر و صداشون میشه اونا رو پیدا کرد.
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
رد: سفرنامه پارک شهر به همراه تصاویر
منم همیشه دوست داشتم با دوستم به پارک شهر و آکواریومش سر بزنم، تا حالا که فرصتش پیش نیامده ولی امیدارم بتوانم برم.
تصویر لاک پشتی که قرار دادین، برکه ای اروپایی است که می توانید از شناسایی تصویری گونه های مختلف لاک پشت هم چک کنید. تصویر دوم از لاک پشتها هم تصویر مراسم قبل از جفت گیرشون است.
تصاویرتون از آکواریومها عالی شدن، بی نظیرن، من تجربه عکاسی از آکواریوم را دارم و می دانیم عکاسی از آکواریوم با حرکت ماهی ها، بسیار مشکل است و تصاویری که شما گرفتید خیلی خوب شدن. آکواریومهای آب شور همه را وسوسه می کنند ولی شاید نگهداری ماهی کوی تصمیم بهتری باشد!
من فکر نمی کردم بشه انقدر تصاویر خوب از یک پارک و پرندگانش تهیه کرد. خیلی خوبن. این گیاه عشقه چی جوری هنوز سالم مونده؟ من فکر می کنم مردم هر روز میان و برگها و ریشه اش را می کنن و می برن!
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
-
فقط قول بدین یکم از تکنیکهای عکاسیتون را هم به من آموزش بدین. من هرچی سعی کردم در مسابقه عکاسی از حیوانات (خانگی، وحشی، ماهی و ...) تصویری قرار بدم که در حد و اندازه تصاویر ارسالی سایر دوستان باشد، نتواستم تصویری از عکاسهایی که گرفتم را انتخاب کنم. با تصاویری که دوستان قرار دادن، از عکاسی خودم نا امید شدم. امیدوارم شما با این تکنیک خوبی که دارید، من را هم راهنمایی کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
هنوز یه روز دیگه برای شرکت در مسابقه وقت هست پیشنهاد می کنم حتما شرکت کن. تو همین یه روز می تونی عکسهای جدید بگیری
-
خیلی وقت بود میخواستم برم اما نمیرفتم الان که عکسا رو دیدم ترغیب شدم حتماحتما برم
ممنون از عکسهای زیباتون
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
خیلی دلم میخواد بازم به آکواریومیش برم!
قبلا رته بودم
اگه کسی رفت به من هم بگه!!
خیلی عکسای قشنگی گرفتید!!
واتر مارکش کنید به نظر من
siavash_gh- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته نکات منفی هم داشت مثل برچسب های اشتباه (روی تانک سیچلاید زبرا نوشته بودن سیچلاید زندانی، روی تانک گلدفیشها نوشته بودن ردکپ در صورتی که حتی یه دونه ردکپ هم قاطی گلدفیشها نبود)، آلوده بودن بعضی از آکواریومها مثل آکواریوم گلدفیشها که میشه گفت نمونه خوبی بود برای دیدن نشانه های بیماریهای مختلف!!! نداشتن برچسب توضیحات و نام برای بعضی از تانکها، کمبود نور تانکها (تازه تصور کنید باید بدون فلش عکاسی کنید). ولی در مجموع ارزش دیدن داره
ممنون سیاوش عزیز. بله حق با شماست باید واترمارکش می کردم ولی این گزارشو ساعت 3 صبح بود که نوشتم دیگه اصلا یادم رفت این کارو بکنم.
-
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
» سفرنامه لاکپشت پشت چرمی منتشر شد
» باغ وحش پارک ارم
» آداب های استفاده از تلفن همراه
» تلفن همراه را به رختخواب نبرید
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات