دستور تهیه خوراک های گیاهی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی زندگی :: گیاه خواری "گامی به سوی تندرستی و مهرورزی به جانداران" :: آشپزخانه گیاه خواری
صفحه 2 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم برای تهیه لواش راویولی :
تخم مرغ : 4 عدد ____________ روغن مایع : 100 میلی لیتر ___________ آب:4 قاشق غذاخوری
آرد : حدودا 300 گرم( به مقداری که خمیر به دست نچسبد ) _____________ نمک: به میزان دلخواه
مواد لازم برای تهیه سس:
شیر: 125 میلی لیتر ____________ خامه : 4قاشق غذاخوری ___________ پنیر نرم صبحانه : 150 گرم
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری ___________ روغن مایع : 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای داخل راویولی:
سویا ( خیس کرده) : حدودا 300 گرم __________ پیاز متوسط : 1 عدد
فلفل دلمه ای ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری ___________ زردچوبه:نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم _________ روغن:برای تفت دادن
طرز تهیه لواش راویولی:
ابتدا تخم مرغها را در ظرف گودی ریخته و به همراه آب و نمک و روغن مایع توسط همزن دستی انقدر به هم میزنیم تا تخم مرغها کاملا مخلوط شوند. سپس آرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را حدود 15 دقیقه استراحت میدهیم. در این مدت سویا را با کمی روغن مایع ، ادویه جات ، پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای با حرارت زیاد سرخ میکنیم. در همین مدت خمیر را به صورت یک لواش نازک پهن کرده ( به قطر 2 تا 3 میلی متر) و به صورت یک مستطیل در می آوریم. مستطیل را از وسط نصف میکنیم. یک نیمه را به همان صورت رها کرده و نیمه کناری را به مربعهایی به ضلع 3 تا 4 سانتیمتر تقسیم میکنیم. میان هر مربع را نصف قاشق چایخوری از مواد میریزیم و روی سطح آن را با آب پاش خیس میکنیم. حالا نیمه دیگر لواش را روی نیمه پر شده میگذاریم سپس از روی خمیر دوم اطراف مربعها را فشار میدهیم تا دو خمیر خوب به هم بچسبند. سپس دوباره رویه را به شکل مربعهای ریزی تقسیم کرده و با ابزار برش کنگره دار از روی خطوط برش میزنیم. به این بالشتکها راویولی گفته میشود. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده. در حالی که آب میجوشد راویولی ها را داخل آب می اندازیم و حدودا 5 دقیقه می گذاریم بپزد. سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم.
برای تهیه سس
ابتدا آرد و کره و روغن مایع را در قابلمه ای کوچک تفت می دهیم . سپس شیر سرد را آرام اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا سس سفید حاصل شود. خامه و پنیر نرم شده را به مواد اضافه کرده و روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. حالا سس آماده است .
راویولی ها را داغ داغ داخل ظرف گذاشته و سس داغ را روی آن بریزید و نوش جان کنید ...
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
ممنون از توجهتون و دستورات خوشمزه ای که قرار می دهید !
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم: ریحان گردو روغن زیتون سیر نمک و فلفل
اگر این مواد رو میکس کنید به صورتی که کاملا مخلوط بشن و روی پاستا بریزید بسیار خوشمزس
اين مطلب آخرين بار توسط niloofar20 در 12/28/2009, 03:56 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
خود نودالیت در عرض 3-5 دقیقه حاضر میشه. پس بهتره اول آب رو در یک قابلمه بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد . در این مدت سس رو درست کنید.
اول ماهیتابه را گرم کنید و بعد 25 گرم کره را داخل آن آب کنید بعد یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود. بعد شیر را به این مواد اضافه می کنیم و تا جایی به هم میزنیم که مایع نسبتا غلیظ و یکدستیی به دست بیاد. بعد از اون قارچ ، نخود فرنگی ، طعم دهنده ای که داخل بسته بندی نودالیت هست و هر نوع سبزی خشکی که دوست دارید ( من شوید و آویشن رو پیشنهاد میکنم) رو به اون اضافه کنید. سس رو به حال خودش بگذارید.
نود الیت رو در آبی که جوش اومده بریزید. و 3-5 دقیقه صبر کنید. اگر دوست دارید خیلی نرم باشه میتونید مدت زمان بیشتری رو به پختن نود الیت اختصاص بدید. بعد آنها را آبکش و داخل یک بشقاب بریزید و سس رو هم به صورت داغ روش بریزید. البته این سس رو میتونید با پاستا هم میل کنید.
اگه این غذا رو نوش جان کردید حتما نظرتون رو بگید . امیدوارم خوشتون بیاد.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
من غذاهای گیاهی که می گید رو چون همسزم زیاد دوست نداره درست نمی کنم. اما دستور پخت قرمه سبزی، قیمه، مرغ به دو روش مختلف، فسنجان، ماهی به روشی که اصلاً بوی بد ماهی رو استنشاق نمی کنید، ته چین پلو با مرغ یا بدون مرغ، سالاد الویه به روش مخصوص که فقط فوت کوزه گری آخرش خوشمزه اش می کنه، سالاد ماکارونی، سوپ جو با سس مخصوص برای سفید شدن رنگ سوپ و برخی از غذاها خیلی خیلی خوب بلدم. چون من برای غذا پختن خیلی وقت می ذارم. همسرم هر جا که میریم غذا می خوره میگه واه واه چه غذای بد مزه ای بود. در ضمن برای قرمه سبزی، مادر شوهرم یک نوع سبزی مخصوص می ریزه که غذا چنان بویی می ده که همه می خوان زودتر غذا آماده بشه. بقیه برنج های مخلوط اعم از سبزی پلو، عدس پلو، لوبیا پلو و ... رو مطمئنم همه بلدن. یه روش هم برای سرخ کردن بادمجان بلدم که اصلاً احتیاج به روغن زیادی نداره و اینقدر خوشمزه می شه که خالی خالی می تونی بادمجان رو بخوری.
اگه دوستان (یعنی خانمهای عزیز و کدبانو) خواستن براشون می نویسم.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
فریده جون این قسمت فقط مخصوص غذاهای گیاهیه برای ترغیب دوستامون به گیاهخوار شدن و اینکه خیلی غذاهای گیاهی هست که از غذاهای گوشتی خوشمزه تره. اگه شما هم بلدید بگذارید. خوشحال میشیم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
فریده عزیزم شما به من لطف دارید خانومی ...سپاسگزارم.
من پنجم اسفند ماه 19 سالم میشه ...خصوصی نیست که
الان یه پاستای گیاهی خوشمزه هم میزارم برای ادمین عزیزمون که معلومه دوست دارن گیاهخوار بشن. <:-p
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
کلم بروکلی: ٣٠٠گرم
قارچ:٢۵٠گرم
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر رنده شده: دو حبه
خامه: یک الی دو قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
سس تاباسکو یا هر سس تند دیگر در صورت دلخواه: یک الی دو قاشق
گشنیز خرد شده: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن
طرز تهیه:
اول بروکلی ها رو جداگانه بخارپز می کنیم.
پیازها رو تفت می دیم با روغن و زردچوبه و کمی نمک،
بعد قارچ خرد شده رو بهش اضافه می کنیم،
بعد از تفت خوردن کامل، بروکلی های بخارپز رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل و آویشن و سیر:
بعد هم خامه رو تو شیر حل می کنیم و با سس اضافه می کنیم و هم می زنیم،
وقتی که مواد کاملا مخلوط و غلیظ شدن،
روی پاستایی که برای ١۵ دقیقه تو آب و نمک و زردچوبه و روغن جوشوندیم و بعد تو آبکش ریختیم و روش کمی آب داغ گرفتیم می ریزیم و سرو می کنیم و حالش رو می بریم!
پیشنهادات:
١- می شه بروکلی ها رو در اواخر طبخ سس اضافه کرد البته اگه دوست دارین سفتتر بمونه.
٢-می شه شیر رو حذف و مقدار خامه رو اضافه کرد.
٣- سس تند اجباری نیست اما من چون طعمش رو خیلی دوست دارم توصیه ش می کنم!
۴- به عنوان پروتئین حیوانی می شه به این غذا سینه مرغ خلالی شده اضافه کرد که باید بعد از سرخ کردن پیاز اضافه بشه.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
ززمان آماده کردن : 30 دقیقه
ززمان پختن :1ساعت
مقدار:4 تا6 نفر
مواد لازم:
بادمجان.................................................................1کیلوگرم
روغن فراوان برای سرخ کردن بادمجان ها
روغن ..................................................................1قاشق چایخوری
انغوزه.....................................................................8/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی......................................................3 قاشق غذاخوری
آب........................................................................6پیمانه
زردچوبه................................................................4 قاشق چایخوری
زعفران ساییده.........................................................1 قاشق چایخوری
نمک ....................................................................4 تا6 قاشق چایخوری
پنیر کورد (به قطعات 2سانتی سرخ شده).........................200 گرم
دستور تهیه:
بادمجان ها را می شوییم وپوست می گیریم وبه انداره دلخواه تقسیم می کنیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شوند یاباکمی رو غن به شیوه سنتی سرخ می کنیم.
یک قاشق غذا خوری روغن را در قابلمه مناسبی داغ می کنیم وانغوزه را چند ثانیه تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را لحظاتی تفت می دهیم . آب را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا سس به جوش آید . زرد چوبه زعفران و نمک را اضافه کرده قطعات بادمجان و پنیر کورد سرخ شده را به آن اضافه می کنیم ومی گذاریم با حرارت ملایم حدود یک ساعت جا بیفتد. برای تنوع می توانید از برش های گوجه فرنگی وحلقه های فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید. همچنین می توان از نخود فرنگی یا سیبب زمینی سرخ کرده بنا به ذوق و سلیقه استفاده کرد. چنانچه بخواهید می توانید از یک پیمانه سویا بجای پنیر کورد نیز استفاده کنید. فقط باید سویای خیس خورده را جداکانه در مقدار کمی روغن یک دقیقه سرخ کنید و در همان ابتدا به سس گوجه اضافه کنید.
اين مطلب آخرين بار توسط ایران_دوست در 12/28/2009, 10:14 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
ززمان اماده کردن : 30دقیقه
ززمان پختن : 30دقیقه
مقدار : 4نفر
مواد لازم :
برنج ........................................................................2پیمانه
روغن کنجد یا رو غن معمولی ........................................7قاشق غذا خوری
آب ...........................................................................3پیمانه
نمک.........................................................................4قاشق جایخوری
زنجفیل .....................................................................1قاشق چایخوری
انغوزه.......................................................................8/1قاشق چایخوری
هویج متوسط(تراشیده وحلقه شده ).....................................1عدد
کدو کوچک (خرد شده ).................................................1عدد
ساقه کرفس(خرد شده)...................................................1پیمانه
کاهوی چینی یا کلم برگ(خرد شده)...................................2پیمانه
جوانه ماش..................................................................2پیمانه
سویا سس...................................................................1قاشق غذا خوری
مخلوط رب وخامه........................................................2قاشق غذا خوری
پنیر توفو یا پنیر کورد (خرد شده)....................................3/1پیمانه
بادام (پوست کنده وخرد شده یا خلال بادام)..........................4/1پیمانه
گشنیز تازه ( خرد شده)..................................................2قاشق غذا خوری
دستور تهیه:
برنج را می شوییم ودر صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود.
2 قاش غذا خوری روغن را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ می کنیم و برنج را یک دقیقه در آن سرخ می کنیم. آب و دو قاشق چایخوری نمک را به ان اضافه می کنیم. حرارت را زیاد کرده و وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت 20دقیقه با حرارت ملایم بپزد سپس آنرا کنار
می گذا ریم.
در قابلمه مناسبی 3 قاشق غذاخوری روغن را داغ می کنیم و زنجفیل و انغوزه را در آن تفت می دهیم. سپس هویج کدو سا قه کرفس را در آن می ریزیم. در قابلمه را می گذاریم و10دقیقه آن را با حرارت متوسط می پزیم و گاهگاه آن را هم می زنیم. آنگاه جوانه ماش را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد آنها را یک دقیقه دیگر سرخ نموده وسویا سس را به آن اضافه می کنیم ( در صورت تمایل برای حفظ رنگ پلو می توان سویا سس را جداگانه نیز سرو کرد.) سپس سبریجات را کنار می گذا ریم.
در قا بلمه تفلون مناسبی دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را داغ می کنیم و پنیر سرخ شده را سرخ می کنیم تا کمی طلایی شوند. بادام را هم اضافه می کنیم و جند لحظه تفت می دهیم. سپس برنج پخته شده و مخلوط سبزیجات را داخل آن می ریزیم و2 دقیقه با حرارت زیاد تفت می دهیم. گشنیز خرد شده و باقیمانده نمک را هم اضافه می کنیم وبه آرامی همه مواد را مخلوط کرده و تقدیم می کنیم.
اين مطلب آخرين بار توسط ایران_دوست در 12/28/2009, 10:13 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
زمان آماده کردن:10دقیه
زمان پختن : 3تا4ساعت
مقدار: 6 ثا 8 نفر
موادلازم:
نخود (از شب قبل خیس شده).............................................یک پیمانه
لوبیاسفید(ازشب قبل خیس شده)...........................................یک پیمانه
لوبیا چیثی(ازشب قبل خیس شده).........................................2/1پیمانه
سویا...........................................................................2/1پیمانه
روغن.........................................................................2/1 1پیمانه
سیب زمینی..................................................................نیم کیلو
گوجه فرنگی..................................................................نیم کیلو
لیموعمانی.....................................................................6ثا8عدد
زردچوبه......................................................................8قاشق چایخوری
نمک...........................................................................8قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز..............................................................2قاشق چایخوری
دستورتهیه:
نخود لوبیا سفید و لوبیا چیتی را که حداقل 3ساعت خیس کرده ایم همراه با آب کافی (12پیمانه) در قابلمه مناسبی می ریزیم و با حرارت زیاد به جوش می آوریم. پس ازجوش آمدن آب در قابلمه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامی بپزد.
سپس سویا را 10 دقیقه خیس می کنیم و از صافی می ریزیم تا آب آن گرفثه شود. روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم وسویا را 2دقیقه با حرارت مثوسط تفت می دهیم. آنگاه سویا سیب زمینی پوست کنده درسته گوجه فرنگی چهارقاچ لیمو عمانی زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبیا ی پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم با همان حرارث ملایم حدود 2 ساعث بپزد و کاملا جا بیفثد. برای تقدیم می توانید آب دال را جداگانه در یک کاسه بریزید وسپس محتویات قابلمه را بکوبید وله کنید. این دال را با سبزی خوردن میل کنید.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
بروکلی: 1 کیلو _________ شیر : 1 لیتر ____________ پنیر خامه ای : 200 گرم
آرد سوخاری: 5 قاشق غذاخوری ___________ کره: 50 گرم ______ خامه: 100 گرم
آرد سفید گندم: 6 قاشق غذاخوری______ پیاز درشت : 1 عدد ______ دانه ذرت پخته شده: نصف لیوان
روش تهیه:
1- ابتدا بروکلی ها را شسته و به تکه های کوچک تقسیم میکنیم و به مدت 10 دقیقه با آب و نمک میپزیم.
پیاز رنده کرده را با کمی روغن تفت میدهیم تا کمی بلوری شود. سپس بروکلیها را داخل آن ریخته و 1 تا 2 دقیقه تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم.
2-مخلوط حاصل را داخل پیرکس ریخته سپس آرد سوخاری و دانه های ذرت را روی آن پاشیده و کنار میگذاریم. آرد سفید را با کمی کره تفت میدهیم و سپس شیر را به آن اضافه میکنیم و به اندازه دلخواه نمک و فلفل میزنیم تا مثل فرنی غلظت پیدا کند. در آخر کار خامه را اضافه کرده و به هم میزنیم تا یکدست شود.
3- پنیر را تکه تکه کرده روی بروکلیها میچینیم و سس را روی مواد میریزیم. در آخر گراتن را به مدت یک ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و روی پنجره وسط فر قرار میدهیم تا روی آن کمی برشته شود.
نوش جان
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
بادنجان تنوری و پوست گرفته شده یك كیلو
خیارشور نگینی خرد شده نیم كیلو
سیر یك حبه
سس مایونز یك پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی و خیارشور حلقهای برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجانها را تنوری كرده و پوست بگیرید و روی تخته ساطوری كنید. سپس درون یك ظرف ریخته و خیارشور نگینی شده را به آن اضافه كنید. سیر را رنده كرده و با بادنجان و خیارشور مخلوط كنید و در آخر سس مایونز را به آن اضافه كرده و خوب هم زنید، برای تزئین میتوانید از حلقههای خیارشور و گوجهفرنگی استفاده كنید. در ضمن این سالاد سرد میل میشود.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
بلغورگندم (یارما) یك پیمانه
هویج كوچك دو عدد
سیبزمینی كوچك دو عدد
ربگوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
آب دو و نیم پیمانه
پیاز یك عدد
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را درشت خرد كرده و در روغن سرخ میكنیم، بعد از این كه طلایی شد زردچوبه، ربگوجهفرنگی را اضافه، سپس هویج و سیبزمینی نگینی خرد شده را به موادمان میافزاییم و حرارت را كم كرده، در ظرف را به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا مواد كمی بپزند. بلغور را به همراه دو و نیم پیمانه آب و نمك به مواد اضافه میكنیم و روی حرارت میگذاریم. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم میگذاریم.( در صورت تمایل میتوان از 100 گرم سویا هم استفاده نمود که باید در ابتدا با پیاز سرخ شود.)
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
سیب زمینی - 500 گرم
لوبیاسبز - 100 گرم
نخودفرنگی - نصف پیمانه
هویج پخته - 150 گرم
خیارشور - 350 گرم
جعفری خرد شده - نصف پیمانه
خامه - 100 گرم
سس مایونز - دو پیمانه
آبلیمو - چهار قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا مایع - پنج قاشق سوپخوری
ذرت - یك پیمانه
عدس - نصف پیمانه
نمك و فلفل - به میزان لازم
تخممرغ - برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا خامه، سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده تا سس مورد نظر آماده شود. در ظرفی سیبزمینیها را آبپز و خرد كرده و سایر مواد را به آن اضافه میكنیم سپس سس را با آن مخلوط و به شكل گلوله درمیآوریم و با تخممرغ تزئین میكنیم.
نکته: وگان ها میتوانند از تخم مرغ برای تزیین استفاده نکنند و چیز دیگری جایگزین نمایند همچنین میتوانند از خامه و سس مایونز وگان که قبلا آموزش داده شد بهره ببرند.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
عدس پخته شده - 400 گرم
تخممرغ - شش عدد
آرد گندم - دو قاشق سوپخوری
سبزی معطر خرد شده - 150 گرم
نمك و ادویه - به میزان لازم
روغن مایع - 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا عدس را میشوییم و خیس میكنیم. دو ساعت بعد آن را با مقداری نمك میپزیم. بعد از پخته شدن داخل آبكش میریزیم تا سرد شود، سبزی خردشده را داخل یك ظرف ریخته و عدس، آرد، ادویه و نمك را به آن اضافه میكنیم و هم میزنیم. تخممرغها را در ظرفی جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم میزنیم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط میكنیم . ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را درون آن میریزیم، پس از داغ شدن روغن، مواد كوكو را داخل تابه میریزیم، هنگامی كه یك طرف كوكو سرخ شد آن را برش داده و برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس درون یك دیس گذاشته و دور آن را تزئین میكنیم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
برای شش نفر
سیبزمینی - دوكیلو
تخممرغ زده شده - دو عدد
پودر نان خشك - هفت قاشق غذاخوری
نمك - دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده - سه عدد
روغن مایع - نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن كنید. سیبزمینیها را پوست كنده و ریز رنده كنید.
سیبزمینیهای رنده شده را به همراه پودر نانخشك، تخممرغ، نمك و فلفلسیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا تخممرغها كمی پف كنند. در این هنگام پیاز رنده شده را به آن بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن ریخته و هم بزنید.
بقیه روغن را در ظرف مناسب فر كه متناسب با اندازه مایه كوكو باشد، بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد كه ضخامت كوكو حداكثر 4 سانتیمتر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود.
قالب را با احتیاط از درون فر بیرون آورده و مایه كوكو را درون ظرف پهن كنید. هرچه روغن داغتر باشد، كوكوی برشتهتری خواهید داشت.
قالب كوكو را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی تیره شود. كوكوی آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو كنید. در صورت تمایل میتوانید در این كوكو مقداری پنیر رنده شده، مثل پنیر چدار بریزید.
نکته: به جای استفاده از تخم مرغ میتوان از آرد لپه استفاده کرد.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم برای 6- 4 نفر:
كره ی پاستوریزه 60 گرم
تره فرنگی 1تكه متوسط
سیر 2 حبه
آرد سفید گندم یك سوم پیمانه(40گرم)
شیر پاستوریزه 1پیمانه (150گرم)
تخم مرغ 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
كنسرو ذرت 150 گرم(1پیمانه)
پیازچه ی خرد شده یك سوم پیمانه
پنیرخامه ای پاستوریزه 50 گرم
طرز تهیه :
- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی متر را چرب كرده یا داخل آن كاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب كنید.
- سیر و تره فرنگی را ریز خرد كنید و همراه با 30 گرم كره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
- سپس بقیه ی كره را ذوب كنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم كمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- به مخلوط كره و آرد، شیر را كم كم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یك دستی به دست آید و غلیظ شود.
- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا كنید.
- سپس زرده ی تخم مرغ، مخلوط تره فرنگی و سیر، نمك و فلفل را به مخلوط فوق اضافه كنید. مواد را به یك ظرف بزرگ انتقال دهید.
- سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط كنید.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ی سانتی گراد گرم كنید.
- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف كنید.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف كند و سطح آن طلایی شود.
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به طور یكنواخت روی كاغذ روغنی پخش كنید و رولت را روی كاغذ برگردانید (اگر برای كف رولت از كاغذ روغنی استفاده كردهاید كاغذ را جدا كنید).
- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محكم بپیچید و گرم سرو نمایید.
پیشنهاد:
به جای پنیر پارمزان می توانید از پنیر فتا استفاده كنید.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم برای 2 نفر :
1 عدد پیاز كوچك
4عدد قارچ
1 عدد فلفل سبزكوچك
1 عدد گوجه فرنگی
سه چهارم لیوان پنیر پیتزای رنده شده
به میزان لازم خمیرنان سفید
سس پیتزا :
یك دوم قاشق غذاخوری مرزن جوش و یا اورگانو
یك سوم قاشق چایخوری پودر سیر
یك دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون
به مقدار كم پودر فلفل و نمك
یك دوم فنجان سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
ابتدا كلیه مواد سس را مخلوط كنید و كنار بگذارید ( توجه داشته باشید چنانچه سس گوجه فرنگی شور بود، نمك را از مخلوط فوق حذف كنید). سپس پیاز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را خرد كرده، كنار بگذارید. خمیر پیتزا را روی تخته باز كنید. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر ، قدری آرد روی تخته بپاشید. سپس سس را روی خمیر بمالید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. سبزی های خرد شده( پیاز ، فلفل سبز و...) را روی آن بپاشید. در فر به مدت 25-20 در دمای F ْ450 قرار دهید. مدت طبخ این غذا، 40 دقیقه است.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
مواد لازم:
سیب زمینی 2 عدد متوسط ________ سیر : 2 حبه __________ کره : 50 گرم
پنیر پیتزا : 3 ورقه _________ آرد : 2 قاشق غذاخوری ________ شیر : 1 لیوان
ابتدا کف ظرف ( ترجیحا پیرکس) را با کره چرب میکنیم و بعد سیر را خرد کرده کف ظرف میریزیم. اگر دوست ندارید سیر زیر دندان بیاید میتوانید آن را رنده کنید. سیب زمینیها را به صورت دایره های نه خیلی باریک و نه خیلی کلفت برش زده و کف ظرف میچینیم.
ماهیتابه را داغ کرده و آرد را کمی تفت میدهیم. سپس کمی کره اضافه کرده و هم میزنیم . شیر را داخل مواد میریزیم و خوب هم مزنیم به طوری که گلوله گلوله نشود. مایع که غلیظ شد ، سس ما آماده است.
سس را روی سیب زمینی ها ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل مایکروفر تا زمانی که سیب زمینیها بپزد. بعد ظرف را از داخل مایکروفر بیرون آورده و پنیر پیتزا را روی آن میریزیم. و دوباره داخل مایکروفر میگذاریم تا زمانی که روی گراتن کمی برشته شود.
این غذا بسیار ساده و سریع است و در فر هم میتوانید آن را آماده کنید.
نوش جان
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
صفحه 2 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
» دستور انواع نوشیدنی های سرد، گرم، خوشمزه، مفید و ...
» کف دریا از کجا تهیه کنم؟
» بچه ماهی از کجا تهیه کنم؟
» تهیه غذا برای لاک پشت؟
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی زندگی :: گیاه خواری "گامی به سوی تندرستی و مهرورزی به جانداران" :: آشپزخانه گیاه خواری