لاک پشت گوش قرمز خزنده - Red Eared Slider
صفحه 7 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
رد: لاک پشت گوش قرمز خزنده - Red Eared Slider
samir نوشته است:
ببينيد دوست عزيز اين لاك پشتها با غذا خوردن خيلي آب را كثيف مي كنند و براي فيلترتون هم بهتر عمل كنه بهتره اصلا چيزي توي تراريون بعنوان تزئين نذاريد يا نهايتا يك درختچه بزرگ. ولي سنگريزه كه بهيچ عنوان
پمفلتها را حتما بديد . اگه مي تونيد هر سال كه فروش اين لاك پشتها زياد مي شه اين كار را بكيند. من خودم باني اين پمفتلها بودم كه چند سال پيش درست كرديم و تو سطح شهر پخش كرديم. منتها من الان خارج از كشورم واسه تحصيل و ديگه اين امكان برام نيست كه اين كار را بكنم.
اين كوچولو ها زود بزرگ مي شه و بعد رشدشون ثابت مي شه. پس يك تراريوم 1 در 70 حداقل مي خواين.
ممنون بابت پاسختون.
پمفلت هارو هم حتما.
یه سئوال دیگه اینکه این کوچولوها فعلا از نظر ظاهری سرحال هستند با این وجود آیا لازمه قبل از اینکه از قرنطینه برن به خونه توسط دکتر معاینه بشن و برای تزئین سنگ باشه راحت تر هستن با نباشه؟
Pouya.Fotouhi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Pouya.Fotouhi نوشته است:samir نوشته است:
ببينيد دوست عزيز اين لاك پشتها با غذا خوردن خيلي آب را كثيف مي كنند و براي فيلترتون هم بهتر عمل كنه بهتره اصلا چيزي توي تراريون بعنوان تزئين نذاريد يا نهايتا يك درختچه بزرگ. ولي سنگريزه كه بهيچ عنوان
پمفلتها را حتما بديد . اگه مي تونيد هر سال كه فروش اين لاك پشتها زياد مي شه اين كار را بكيند. من خودم باني اين پمفتلها بودم كه چند سال پيش درست كرديم و تو سطح شهر پخش كرديم. منتها من الان خارج از كشورم واسه تحصيل و ديگه اين امكان برام نيست كه اين كار را بكنم.
اين كوچولو ها زود بزرگ مي شه و بعد رشدشون ثابت مي شه. پس يك تراريوم 1 در 70 حداقل مي خواين.
ممنون بابت پاسختون.
پمفلت هارو هم حتما.
یه سئوال دیگه اینکه این کوچولوها فعلا از نظر ظاهری سرحال هستند با این وجود آیا لازمه قبل از اینکه از قرنطینه برن به خونه توسط دکتر معاینه بشن و برای تزئین سنگ باشه راحت تر هستن با نباشه؟
بچه هاي اصفهاني داشتيم ولي الان ديگه در تماس باهاشون نيستم كه بدونم چه دكتري مي رفتند يا با اونها آشناتون كنم
مي تونيد تلفني يا ايميلي با دكتر معماريان مشورت كنيد. معمولا اگه چشماشون بازه و لاكشون سفت يعني حالشون خوبه و اگر تغذيه خوب داشته باشند يعني ماهي خوراك بخورند يا پلت به همراه سبزيجات و كف دريا هيچوقت مشكل ندارند. كلا حيوانهاي بي آزار و بي دردسريند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
samir نوشته است:راستي سنگ بايد درشت باشه. من توي خشكيشون هميشه سنگ مي ذاشتم ولي توي آب نه. چون كثيفيا بهش گير مي كنه و كارايي فيلتر را مي گيره.
خیلی ممنون.
هر جایی از این کره خاکی هستید براتون آرزوی شادی و سلامتی میکنم.
Pouya.Fotouhi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من یک سوال مهم در مورد تنهایی لاک پشت گوش قرمزم دارم.
پسر من 1.5 هستش . از بچگیش تنهاست. ولی من دلم براش میسوزه بعضی وقتا حس میکنم حوصله اش یر میره.
به نظر شما اگه براش یه دختر بگیرم خوب میشه؟ منظورم اینه که آیا لاک پشت ها تنهایی رو دوست دارن یا اینکه یه دوستی همسری و.... داشته باشند. واقعا دلم میخواست پسرم میتونست حرف بزنه و خودش جواب سوالمو بده و منو از بلاتکلیفی نجات بده. آخه یه مدته یه لاکی دختر همقد خودش پیدا کردم ولی دو دلم که بخرمش یا نه؟
خواهش میکنم کمکم کنید.
ssk_1361- کاربر متوسط لاک پشتی
من 2رئزه ی لاکپشت گوش قرمز گرفتم خیلی کوچولوهه دیشب ی دونه از غذاهای سبزرنگ مخصوصشو دادم خورد ولی امروز هیچی نمیخوره دیشب تا میزاشتمش رو زمین راه میرف ولی امروز همش ی جا میخابه و منو نگران کرده ...درضمن توی ابش هم چراغی نیس و خشکی هم نیس
لازمه توی اکواریوم باشه؟؟الان توی تشت اب سرد گذاشتمش
مرسی
رانا- کاربر متوسط لاک پشتی
توروخدا کمکم کنید؟؟اگه براش لامپ فلورسنت و لامپ هالوزن بگیرم و خوراک ماهی کافیه؟؟یا بخاری حتما باید باشه زیرآبش؟؟
رانا نوشته است:سلام
من 2رئزه ی لاکپشت گوش قرمز گرفتم خیلی کوچولوهه دیشب ی دونه از غذاهای سبزرنگ مخصوصشو دادم خورد ولی امروز هیچی نمیخوره دیشب تا میزاشتمش رو زمین راه میرف ولی امروز همش ی جا میخابه و منو نگران کرده ...درضمن توی ابش هم چراغی نیس و خشکی هم نیس
لازمه توی اکواریوم باشه؟؟الان توی تشت اب سرد گذاشتمش
مرسی
لاکپشت به باد کولر خیلی حساس هست هرگز در جریان باد کولر قرار نده چون باعث مرگشون می شه .
اب سرد هم باعث کندی کم غذایی و حتی سرما خوردگی می شه .
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
رانا نوشته است:عذاب وجدان گرفتممممممم
توروخدا کمکم کنید؟؟اگه براش لامپ فلورسنت و لامپ هالوزن بگیرم و خوراک ماهی کافیه؟؟یا بخاری حتما باید باشه زیرآبش؟؟
اگه می خواهی لاکپشتت سالهای سال زنده بمونه و بیمار نشه به تمام این چیز ها نیاز داره .
من چیکار کنم واسه بخاری؟؟
راستی حباب هایی میده از دهنش بیرون مشکلی نداره؟؟
من از دیشب که سایت شمارو خوندم کارم شده گریه بقیه روم میخندن میگن بخاطر یه لاکپشت گریه میکنی...من خیلی دوسش دارم نمیخام بمیره
امروز عصر شاید بردمش دامپزشک
امروز غذاشو خورد ولی بعد چن لحظه دادش بیرون
رانا نوشته است:یه جا خوندم اگه لامپ هالوژن براش بزاری گرماشو فراهم میکنه دیگه نیازی به بخاری نیس
من چیکار کنم واسه بخاری؟؟
راستی حباب هایی میده از دهنش بیرون مشکلی نداره؟؟
من از دیشب که سایت شمارو خوندم کارم شده گریه بقیه روم میخندن میگن بخاطر یه لاکپشت گریه میکنی...من خیلی دوسش دارم نمیخام بمیره
امروز عصر شاید بردمش دامپزشک
امروز غذاشو خورد ولی بعد چن لحظه دادش بیرون
خیلی خوشحالم که شما هم مثل ادم های روش فکر به حیوانات علاقه دارین.
لامپ هالوژن برای گرم کردن خشکی هست ولی برای معتدل کردن اب نیاز به بخاری داره البته بیشتر در زمستان کاربرد داره.
دستور غذا هم تو سایت هست حتما بخون.
اگه تهران هستی ببر پیش دکتر معماریان . دکتر خوبیه . شمارش هم کنار سایت هست
امروز عصر رفتم براش لامپ و یه درختچه کوچیک که میتونس به عنوان خشکی استفاده کنه و کف دریا گرفتم اما خونه که اومدم دیدم...ایقد گریه کرزدم چشام هنوزم داره میسوزه
من خیلی دوس دارم یکی از اینارو سالها پیش خودم نگهدارم...اینبار اگه همین گوش قرمز ولی بزرگترش رو بخرم بهتر نیس؟؟نگهداریش اسونتر نیس؟؟درضمن هرجا رفتم پلت و ماهی خوراک نداشتن فقط کرم خونی بود که نوشته بودید خوب نیس منم نگرفتم
من چیکار کنم اینجا پلت گیر نمیاد کرم خونی هس خوبه؟؟
یه میگوهای خشک هم هست که بسته بندی نیست و فروشنده ها خو دشون بسته بندی میکنن دقیقا شبیه میگو خوراکیه فقط سایز خیلی ریزش اگه اونم تونستی گیر بیاری عالیه
milad 22- کاربر متوسط لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
ببخشید چون من نمیدونشتم کجا جواب میدین همه جا گذاشتم
سپهر- کاربر تازه وارد لاک پشتی
سپهر- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من سه تا لاک پشت گونه قرمز (7 و 10 و9)سرحال و شکمو دارم اما چند روزه دوتا بزرگا انتهای فکشون یه لکه ی سیاه پیدا کردم مال یکی کمرنگتره.اده یا بیماری خاصی داره؟
اریانا- کاربر تازه وارد لاک پشتی
میدونم خوب نیس تن ماهی زیاد بش بدم ولی اون هیچی نمیخوره جز تن ماهی
داره کم کم بچه خوبی میشه فداووووش
راسی هرچقد سفیده تخم مرغ بدم اشکالی نداره؟؟
فقط ماهی به هر اندازه که لاکپشت بخوره اشکال نداره اما در سایر غذاها باید تنوع داشت و زیاده روی نکرد!
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 7 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
» عدم رشد لاک پشت گوش قرمز
» موسسه خزنده شناسان پارس
» به زنده موندن یه خزنده ی نادر کمک کنید
» آیا گوش قرمز خطرناک است