به زنده موندن یه خزنده ی نادر کمک کنید
به زنده موندن یه خزنده ی نادر کمک کنید
انواع طوطی، بارتا، توکان، گربه، سگ، ایگوانا، کاکاتیل، مینا، مار پیتون، خرگوش، همستر، خوکچه، ....
جالب اینجاس که به طرزی باور نکردنی همه ی این حیوانات در شرایط یکسان بودن و از اونجا که من تجربه ی نگهداری از خیلی از اینا رو دارم کاملا مشخص بود برام که بعضی از اینا واقعا در حال موت بودن. من رفته بودم اونجا که یه نوع کمیابی از پیتون به اسم reticulated python رو بخرم که شنیده بودم این مغازه یه دونه ازش داره.
وقتی رسیدم فهمیدم که نیم ساعت قبل از من یه نفر از مشتری های این خزنده ها (که خودم شخصا میشناسمش) اومده و اون حیوون رو خریده و البته مبلغی از پول رو قرار شده فردا بیاره. من چون می دونستم که این بنده خدا نمی تونه از همچین حیوونی مراقبت کنه به فروشنده گفتم من بالاتر میخرم، تو برو اونو پس بگیر ولی اون گفت قول من قوله و از این جور حرفا... خلاصه کار به جایی کشید که من گفتم باباجون این کسی که از تو خریده اصلا اینکاره نیست و قبلا یه بال پیتون توی خونه ی این آدم به حد مرگ رسیده!! چه برسه به این یکی که خود این مار هم واسه این آدم خطرناکه!! در نهایت هم وقتی رفتم ایگوانا رو بردارم و ببینمش این آقای محترم به من گفت تو با این تیپ و قیافه ات معلومه روزی دو ساعت جلوی آینه هستی و عمرا نمی تونی دست به ایگوانا (البته به قول ایشون آفتاب پرست!!) بزنی که همین باعث شد بهش بگم من به حیوون هایی دست زدم که تو جرئت نمی کنی بهشون نزدیک بشی.
برم سر اصل مطلب، من با چند نفر صحبت کردم و می تونم ثابت کنم که این حیوون و این خریدار هر دو برای هم خطرناک هست ولی فعلا کسی پیشنهادی نداره. واسه خودم هم نمی خوام، اصلا بدینش دست هرکس که می تونه نگهداره!! فقط نزارین این حیوون تلف بشه و اگه پیشنهادی (ترجیحا حرکت قانونی) بلدین به من بگین که انجامش بدم
بحث دیگه هم اینه که چه طور میشه بدون اینکه نون زن و بچه ی این بنده خدا رو ببندیم جلوی آوردن پرنده ها و خزندگان خاص رو به مغازه اش بگیریم
این هم یه عکس از این نوع مار :
اين مطلب آخرين بار توسط siamak در 4/27/2010, 07:24 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: به زنده موندن یه خزنده ی نادر کمک کنید
من که نمیتونم کاری بکنم...فقط دعا میکنم براش که اذیت نشه :[-o<: :[-o<:
امیدوارم دوستان اینجا بتونن پیشنهادی بکنن برای درست شدنش.
ببینم نمیشه برای اون مغازه داره به حمایت از حیوانات و اینا گفت؟؟؟
در ضمن چه علاقه ای دارین شما به خزنده ها آقا سیامک.
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
ولی این رو هم بگم که کلا دلیل علاقه ام به خزنده ها اینه که طبیعتشون همیشه ثابته و هیچ کاری رو واسه خودشیرینی انجام نمیدن و البته به خاطر همین کاملا غیرقابل پیش بینی هستن و باید در برخورد با اونا مراقب بود
البته اینجوری که من دیروز دیدم ظاهرا میشه مراقب هم نبود !!!
طرف راضی شد مار رو به 300 تومن بالای قیمت خریدش بفروشه و مار بیچاره نجات یافت
ممنون که به جز هنگامه خانم کسی چیزی نگفت
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
راستش رو بخوای سر موضوع جا من کلا همستر و خوکچه هندی رو کنار گذاشتم چون جدا داشتم دیوانه میشدم، اما الان حیواناتی که دارم این مشکل رو ندارن چون آسون وسریع تکثیر نمیشن، اما اگه نیاز بود حتما شما رو خاطرم هست
ممنون فریده خانم
ولی تعداد اونایی که نجات ندادم به مراتب بیشتر از اوناس که نجات دادم
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
اونا واقعا حیوانات حساسی هستن و ممکنه حتی در اثر تغییرات ناگهانی دما و رطوبت بمیرن
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
باید فقط دید و زجر کشید جز این نمیشه کاری کرد. تا روزی شاید شاید شاید نوادگان نوادگان ما روز دوستی با حیوانات رو در ایران ببینند البته اگر سیاره زمین به علت گرمایش جهانی و گوشت خواری مردم از بین نره.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
همانطور که آرمین عزیز گفتند در کشور ایران تا کنون هیچ قانون حمایت از حیواناتی تصویب نشده است. تنها قانونی که در مجلس ایران برای حمایت از حیوانات در سال 1328 تصویب شده و تا به امروز این تنها قانون باقیست این است که اگر کسی مرغ و خروس را سر و ته نگهدارد 2 ریال جریمه دارد.
متاسفانه هیچ اقدام قانونی نمی توان انجام داد.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
» خزنده خطرناک (Savannah Monitor)
» لاک پشت گوش قرمز خزنده - Red Eared Slider
» طعمه زنده برای مار !!
» روش های بررسی سلامت خزنده در هنگام خرید