لاک پشت گوش قرمز خزنده - Red Eared Slider
صفحه 6 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
رد: لاک پشت گوش قرمز خزنده - Red Eared Slider
یه سوال دارم قبل از عید برادرم از میوه فروشی دوتا لاکپشت گوش قرمز خیییییییییییللییی کوچولو گرفته تو جزیره غذای لاکپشت نیست از دکتر پرسیدم چی بدم گفتند کاهو بدم ولی نمی خورن چی بهشون بدم ممنون
pikajoo- کاربر متوسط لاک پشتی
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
golparjoon- کاربر متوسط لاک پشتی
.وقتی به خوردن ریحان عادت کرد کم کم مخلوط ریحان و کاهو بده و کم کم در این مخلوط کاهو رو بیشتر کن به این ترتیب هم ریحان می خوره و هم کاهو.
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
abtin3 نوشته است:ریحان بده خیلی دوست دارن .
.وقتی به خوردن ریحان عادت کرد کم کم مخلوط ریحان و کاهو بده و کم کم در این مخلوط کاهو رو بیشتر کن به این ترتیب هم ریحان می خوره و هم کاهو.
تا حالا بهش ریحان ندادم .حالا یه امتحان میکنم . ولی خیلی ناز و عشوه داره لاکی جونم فکر نکنم بخوره . مرسی
golparjoon نوشته است:abtin3 نوشته است:ریحان بده خیلی دوست دارن .
تا حالا بهش ریحان ندادم .حالا یه امتحان میکنم . ولی خیلی ناز و عشوه داره لاکی جونم فکر نکنم بخوره . مرسی
ریحان بوی تندی داره به احتمال زیاد می خوره
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
منظورم اینه که کاهو رو براش بریزید و تا وقتی نخورده بهش غذای جدید ندید. بعدا که به کاهو عادت کرد از همون میگو هم مثلا 3 نوبت درمیون بهش بدین. چون من توی یکی از پست ها خوندم که به عنوان غذای اصلی نباید فقط میگو بهشون بدیم!
البته اینکاری که آبتین جان میگن رو منم امتحان کردم جواب میده.
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
pikajoo- کاربر متوسط لاک پشتی
سلام . لاکی من حاضر گشنگی بکشه ولی کاهو نخوره و از گشنگی بیحال باشه . منم دلم نمیاد گشنگی بکشه . ریحان براش نگرفتم حالا میگیرم امتحانش میکنم .Behnam نوشته است: یه کم لازمه که بی رحم باشین!!!
منظورم اینه که کاهو رو براش بریزید و تا وقتی نخورده بهش غذای جدید ندید. بعدا که به کاهو عادت کرد از همون میگو هم مثلا 3 نوبت درمیون بهش بدین. چون من توی یکی از پست ها خوندم که به عنوان غذای اصلی نباید فقط میگو بهشون بدیم!
البته اینکاری که آبتین جان میگن رو منم امتحان کردم جواب میده.
منم همین کارو کردم گولش زدم کاهو رو کردم با خلال دندون تو میگو . ولی خیلی سخته همیشه نمیتونم کلی کار دارم و وقتمو میگیرهfarzad نوشته است:دقیقا مثل لاکیه من!!!اما خب لاکیه من ریحان هم نمیخوره. به نظر من بهترین روش خرد کردن زیاد کاهو یا ریحان و مخلوط کردن اون یا قرار دادن اون بین خوراکه لاکپشته(گولش بزنیم یه جورایی)
سال نو شما هم مبارک..
خدارو شکر که غذا خوردن
من یکی از لاکپشت هامو در اثر غذا نخوردن از دست دادم آخه!
ممنون از میهمان نوازی شهرتون..خیلی خوش گذشت..
مرسی
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی
ssk_1361- کاربر متوسط لاک پشتی
سارا خانم پیشنهاد من یک روز غذا ندادن یا حتی بیشتر و بعدش ترکیب غذاهایی که میخوره با اونایی که نمیخوره.
من با همین روش به لاکیم کف دریا میخورونم!
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی
دیگو- کاربر متوسط لاک پشتی
LUCKY LOOK- کاربر تازه وارد لاک پشتی
دیگو- کاربر متوسط لاک پشتی
من اخیرا چهار تا گوش قرمز خریدم. اول از همه می خواهم از شماها بابت اطلاعات واقعا خوبی که دادید تشکر کنم و به خاطر این درک فوق العاده از یه موجود زنده بهتون تبریک بگم.
من ساکن اصفهان هستم و جایی که ازش خرید کردم بابت ابن موضوع که میخواستم برای این کوچولوها تاپ فیلتر و ... بگیرم خندش گرفته بود و مصرانه مخالفت می کرد.
میخواستم بپرسم اگه ایرادی نداره پمفلت ها رو در اختیارشون بذارم.
دو تا سوال هم داشتم- برای چهار تا نوزاد چه ابعادی رو مناسب میدونید؟
-بیشتر دوست دارن محیطشون خلوت باشه یا شلوغ؟
Pouya.Fotouhi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
دیگو نوشته است:من یک لاک پشت ماده دارم.دیروز یک ماده کمی بزرگتر رو خریدم .پس از مدتی تو قرنطینه بودن لاک پشت رو پیش اون یکی انداختم.کوچیکه از اول عمرش تنها بوده.یهو دیدم رفتن زیر اب و جفتگیری کردن!!!!!!!!!! حتی حالتت دمشون هم مثل حالت جفتگیری بودولی چون ماده بودن کلواکشون به هم نرسید.چرا همچین رفتاری ازشون سر زده؟باز تاکید میکنم که هر دو بزرگ بوده و معلوم است که ماده اند.کوچیکه بالا بود و اون بود که شروع کرد.چرا همچین رفتاری ازشون سر زده؟
دوست عزيز اينها اگر نر و ماده هم بودند جفتگيري نيم كردند. يكسري حركات شبيه ابراز عشق معمولا ازشون سر مي زنه . مثل نگه داشتن دستها اطراف سر و لرزاندن ولي چون شرايط زندگيشون طبيعي نيست اين اتفاق نمي افته..
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
golparjoon نوشته است:منم همین کارو کردم گولش زدم کاهو رو کردم با خلال دندون تو میگو . ولی خیلی سخته همیشه نمیتونم کلی کار دارم و وقتمو میگیرهfarzad نوشته است:دقیقا مثل لاکیه من!!!اما خب لاکیه من ریحان هم نمیخوره. به نظر من بهترین روش خرد کردن زیاد کاهو یا ریحان و مخلوط کردن اون یا قرار دادن اون بین خوراکه لاکپشته(گولش بزنیم یه جورایی)
كاهو و ميگوي خالي خوب نيست. فسفر داره و براش ضرر داره. بايد بهش پلت بدين كه اكثر مواد مورد نيازشون را داره. ضمنا ماهي خواراك هم خيلي واسشون خوبه اگه بتونيد پيدا كنيد.
ssk_1361 نوشته است:سلام دوستان. من یه لاکی گوش قرمز دارم که الان حدود 11 ماهه که دارمش خدارو شکر غذا خوب میخوره ولی فقط ماهی کیلکا و کف دریا و میگو . همین. اصلا از بچگیش نه غذای آماده خورد ( انواع و اقسام غذا هارو براش خریدم هیچکدومشو نخورد) و نه سبزیجات میخوره. میره بو میکنه و میره. عاشق ماهی کیلکا هستش یه مدتم بهش لارو ماهی زنده و بچه ماهی های کوچولو میدادم که میگرفت و میخوردشون. حالا خواهش میکنم کمک کنین بهم که من چه جوری به این لاک پشت باهوشم سبزیجات بخورونم؟؟؟؟؟ منو واقعا درموندهکرده؟؟؟؟؟
كيلكا را بدون سر مي دين ديگه؟ همون ماهي كوچولو ها را بهش بدين كافيه. بهترين و كاملترين غذاست. سبزيجات زماني تعريف مي شه كه غذاهاي مصنوعي مثل پلت مي خواين بهش بدين.
Pouya.Fotouhi نوشته است:سلام
من اخیرا چهار تا گوش قرمز خریدم. اول از همه می خواهم از شماها بابت اطلاعات واقعا خوبی که دادید تشکر کنم و به خاطر این درک فوق العاده از یه موجود زنده بهتون تبریک بگم.
من ساکن اصفهان هستم و جایی که ازش خرید کردم بابت ابن موضوع که میخواستم برای این کوچولوها تاپ فیلتر و ... بگیرم خندش گرفته بود و مصرانه مخالفت می کرد.
میخواستم بپرسم اگه ایرادی نداره پمفلت ها رو در اختیارشون بذارم.
دو تا سوال هم داشتم- برای چهار تا نوزاد چه ابعادی رو مناسب میدونید؟
-بیشتر دوست دارن محیطشون خلوت باشه یا شلوغ؟
ببينيد دوست عزيز اين لاك پشتها با غذا خوردن خيلي آب را كثيف مي كنند و براي فيلترتون هم بهتر عمل كنه بهتره اصلا چيزي توي تراريون بعنوان تزئين نذاريد يا نهايتا يك درختچه بزرگ. ولي سنگريزه كه بهيچ عنوان
پمفلتها را حتما بديد . اگه مي تونيد هر سال كه فروش اين لاك پشتها زياد مي شه اين كار را بكيند. من خودم باني اين پمفتلها بودم كه چند سال پيش درست كرديم و تو سطح شهر پخش كرديم. منتها من الان خارج از كشورم واسه تحصيل و ديگه اين امكان برام نيست كه اين كار را بكنم.
اين كوچولو ها زود بزرگ مي شه و بعد رشدشون ثابت مي شه. پس يك تراريوم 1 در 70 حداقل مي خواين.
صفحه 6 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
» عدم رشد لاک پشت گوش قرمز
» موسسه خزنده شناسان پارس
» به زنده موندن یه خزنده ی نادر کمک کنید
» آیا گوش قرمز خطرناک است