گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

خاطرات بامزه و به یادماندنی شما

+16
niloofar20
مرضیه
mahsa
Ronia
spider
فرهاد
Sahra
maryam.m
Farshad.roger
amir hosein
ghazaleh
mehdix622
مه لقا
snake_eater
medusa
Foad
20 مشترك

صفحه 3 از 4 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

خاطرات بامزه و به یادماندنی شما - صفحة 3 Empty رد: خاطرات بامزه و به یادماندنی شما

پست من طرف spider 4/3/2010, 18:16

یه خاطره میگم فضا عوض شه

امتحان ادبیات داشتیم و باید چند تا درسو کتبی امحان میدادیم که یه شعر هم تو این درسا بود که باید حفظش میکردیم
چون وقت برای خوندن و حفظ شعر کم بود من با موبایلم از شعر عکس گرفتم!
سر جلسه امتحان یه مصرع از شعر رو داده بودن و مصرع دومشو ما باید مینوشتیم!
منم سریع موبایلوم در آوردم و به عکس نگاهی انداختمو جوابو نوشتم!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

خاطرات بامزه و به یادماندنی شما - صفحة 3 Empty رد: خاطرات بامزه و به یادماندنی شما

پست من طرف amir hosein 4/3/2010, 20:43

مرسی محمد جان
من هم این کار رو سر درس مدار فرمان کردم خیلی خوشحال خیلی حال داد
تو هنرستان ما گوشی مجاز نبود هفته ای یک روز به صورت اتفاقی میگشتن یک کلاس رو یک روز که اومده بودن کلاسمون رو بگردن از 30 نفر 23تا گوشی دادن به معلم که دست مدیر نیفته مدیر هم تا اومد سر کلاس که بگرده معلم عزیزمون گوشی هارو تقدیمش کرد خیلی خوشحال
البته من گوشیمو انداخته بودم تو سطل زباله خیلی خوشحال
از 30 نفر 24 نفز موبایل داشتیم و فقط موبایل منو نگرفت خیلی خوشحال کلی حال کردم خیلی خوشحال
amir hosein
amir hosein
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 4/4/2010, 05:58

فکر کنم منم این کاری رو که گفتید سر همه امتحانای برنامه نویسی انجام میدادم. source برنامه رو توی notepad مینوشتم و سر امتحان یه برنامه 30 خطی رو از روش وارد برگه میکردم. بعضی وقتا که امتحان عملی داشتیم برنامه ای که از قبل نوشته بودیم رو میریختیم روی فلش بعد وصلش میکردیم به کامپیوتر و ... خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف spider 4/4/2010, 07:36

ماشا الله!!!!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/4/2010, 08:23

من يه بار تودبيرستان كه بودم تقلب كردم اساسي
قبل از اين كه معلم بياد رفتم فرمولهاي مهم رو رو تخته سياه نوشتم بطور كامل و بعد تخته سياه رو هم شلوغ كردم با خطهاي كج و معوج تا تابلو نباشه و حدود 12 تا فرمول مهم رو جا دادم توش .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فقط همينو بگم كه تو ثلث اول كه همه سطح نمره ها بين 13 تا 15 بود تو ثلث دوم كه من اين كارو كردم كمتر از 17 نداشتيم و همه بچه ها كلي تشكر كردن ازم و يكيشون كه خيلي تو خونه واسه نمره رياضيش مشكل داشت و نمرش شده بود 19.5 واسم ساعت مچي كاسيو خريد كه اون موقع خيلي ساعت گروني بود(سال 1370)[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تنبل كلاسمون كه ثلث اول شده بود 7 ، نمرش شد 18.5 و دبير رياضي چشاش شده بود چهار تا و اينقدر خوشش اومده بود كه معرفيش كرد براي اردوي مشهد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

البته بعد از تموم شدن امتحان من خودم موندم و همينكه دبير برگه هارو جمع كرد و رفت تو دفتر فوري تخته رو پاك كردم كه اثر جرمي باقي نمونه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

تا 2 هفته از خنده دل درد گرفتيم و يكي از بچه ها اينقدر خنديد كه خودش رو خيس كرد تو كلاس و مجبور شد زنگ تفريح بره خونه و شلوارشو عوض كنه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 4/4/2010, 08:25

دمت گرم آقا فرهاد!
خیلی باحالی!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/4/2010, 08:27

قابلي نداشت محمد جان
قربان تو برم خیلی خوشحال رز :m/:
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/4/2010, 08:41

حالا باور نکنین همیشه این کلکها میگیره ها آقا محمد .
حواستان را امسال جمع کنید ................ خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 4/4/2010, 08:44

به نظر من مزه امتحان به تقلبشه. یه بارم سر یکی از امتحانای دانشگاه یکی از استادا برگه سوال یکی از بچه ها رو گرفت جلوی من و منم همشو نوشتم.تقلب توی لوله خودکار هم خیلی جواب میده خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف spider 4/4/2010, 08:47

خوب دیگه چه راههایی بلدید؟!!!!!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/4/2010, 08:53

الان به آقا پرهام میگم این تاپیک بد آموزی داره پستهاتون را پاک کنه.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 4/4/2010, 08:56

صحرا جون چرااا؟؟؟؟ به نظر من کسی که جرات تقلب داره حقشه نمرش 20 باشه خیلی خوشحال .
محمد از من به تو نصیحت بهترینش کتاب باز کردنه که من به شخصه تا حالا جراتشو نداشتم خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف snake_eater 4/4/2010, 09:39

كي به كيه ما هم يه خاطره بگيم ديگه
من سال دوم راهنمايي بودم و امتحان ادبيات فارسي داشتم تو برگه سوال نوشته بود يه بيت از سعدي بنويسيد منم نوشتم مزن بر سر ناتوان دست زور سرش ميشكنه احمق
معلمه هم نامردي نكرد برگه رو داد به دفتر ما هم تا يه هفته هي ميرفتيم دمه دفترو برميگشتيم
snake_eater
snake_eater
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/4/2010, 10:13

اون موقع ها که مدرسه می رفتم همیشه ریاضی ام خوب بود اما چشمتون روز بد نبینه یه بار دبیر ریاضی از یه مبحثی که تازه درس داده بود امتحان گرفت منم که ریاضی رو خیلی دوست داشتم سریع برگه ام رو دادم و 20 شدم اما جالب اینجا بود که غیر از من و 3 نفر دیگه هیچ کی نتونسته بود به سوالا جواب بده منم حالم خوب نبود خانم معلم گفت الهام پاشو برو پای تخته سوالا رو حل کن منم رفتم همه رو ححل کردم بعد معلممون گفت همون جا وایسا تا آخر زنگ هی از اون مبحث تمرین داد من حل کردم مردم از خستگی تازه بعدش بچه ها عوض تشکر بهم گفتن شیرین خانم خوب خودتو لوس کردیا می مردی تو هم اون سوالارو جواب نمی دادی !!!!!!!!!!!
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/4/2010, 12:27

نیلوفر جاااااااااااااااان؟!!!!!!!!!!
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 4/4/2010, 12:30

بله ؟ خیلی خوشحال .
صحرا جون شوخی کردم. البته همشو نه. کسی که مثلا از روی برگه بغل دستیش میبینه حقش صفره. ولی کسی که مثلا کتاب باز میکنه یا از رو گوشی میبینه یا برگشو با بغل دستیش عوض میکنه معلومه خیلی دل و جرات داره . حداقل حقش 20 نباشه ، نباید برگه رو ازش گرفت دیگه. خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف محمد 4/4/2010, 12:56

من یبار کتاب باز کردم البته هیچیم ندیدم خیلی خوشحال نیلوفر خانم تا اونجا که من میدونم الان همه بهم میرسونن خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 4/4/2010, 12:57

منم این حرفو قبول دارم!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 4/4/2010, 13:02

رسوندن داریم تا رسوندن. بستگی به شرایط و معلم و درجه سختگیریش داره. بعضی وقتا یه معلمی سر کلاس هست که دیدن از روی برگه بغل دستی خیلی هم هنر میخواد. ولی در کل زیاد هیجان نداره

بحث تاپیک رو بیشتر از این عوض نمیکنم.خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف mahsa 4/4/2010, 13:02

صحرا جون امتحان بی تقلب که امتحان نمیشه.
من اگر سر یه امتحان تقلب نکنم حتی اگر خوب بشه نمرم احساس خستگی میکنم ولی اگر تقلب کنی و نمرت هم زیاد خوب نشه بازم خیلی حس خوبیه.

الان معلمی ولی واقعا خودت تغلب نکردی؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اين مطلب آخرين بار توسط mahsa در 4/4/2010, 13:43 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/4/2010, 13:18

گریه
نه من هیچوقت تقلب نکردم. ( اقلا املای تقلب را از من تقلب کنید ) خیلی خوشحال
البته من کلا آدم معمولی نبودم. فکر نکنین درسخون بودم ها. من دانشگاه رفتم درسخون شدم.
حالا شما فکر کنین ترسو بودم.لبخند
بگذریم
من تو کلاسم برگه نمیگیرم میگم هر کی میتونه تقلب کنه بکنه. یکی نمره درس خوندنش را میگیره یکی نمره تقلبش را . احساسش به خودتان مربوطه. وگرنه نمره هیچ مفهومی نداره.
البته بچه ها اونقدر من موقع تقلب بهشون متلک میاندازم خنده شون میگیره از خیر تقلب میگذرند.
میگن تقلبی که معلم بفهمه که دیگه جالب نیست. :cheers:
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/4/2010, 13:25

لذتي كه در تقلب هست در درس خوندن نيست

فرهاد نظري (له )

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/4/2010, 13:27 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 4/4/2010, 13:26

تقلب برایه با تجربها خیلی هیجان نداره ولی برایه کسایی که تقلب نمیکنن هیجانش زیاده.

منم یه خاطره بگم.یه بار سر کلاس زبان که معلمش خیلی سخت گیره و اگه کتابت اشتباهی رویه میز باشه ازت ایراد می گیره گفت برگه هایه دیکته جلسه پیشو میخوام امضاهاشو ببینم.خدارو شکر معلم از اونایی که دیکتشونو مشکل داشت دیکته پایه تخته ای میگرفت.منم گفتم چیکار کنم هیچیم که نخوندم.مجبور شدم با ترسو لرز اروم خودکارو یواشکی اوردم بیرون و اماده بودم تا امضا جل کنم خیلی خوشحال قلبم داشت تالاپ تالاپ میزد که معلم رفت بیرون و منم سریع امضایه مادرمو جل کردم خیلی خوشحال بعدش بچه ها بهم گفتن نباید امضا میکردی چون این معلمه همه یه امضاهایه قلابی رو میفهمه.منم با کلی اضطراب که دیگه چاره ای نبود برگرو دادم به معلم.بعد معلم دونه دونه از بعضیا میپرسید که برگرو کی امضا کرده.منم خودمو اماده کردم که سریع بگم مادرم.بلاخره گفتمو معلمم نفهمید بعدش کلی ال کردم چون بقیه همه نمره ازشون کم شد خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/4/2010, 13:30

به به عجب تاپیکی شد
تقلب کم بود جعل امضاء هم اضافه شد.
دیگه چی ؟
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 4/4/2010, 13:31

اسم معلمتون چیه؟!!!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

صفحه 3 از 4 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة