مشکلات لاک پشت های من
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: مشکلات لاک پشت های من
سلام
ممنونم از کمکتون
خب از کجا میشه فهمید.من چند تا عکس هم همین جا از لکه های سفید دیدم ولی نمی تونم به برداشت خودم اعتماد کنم چون حساسیت زیادم باعث میشه بدترین مورد رو همیشه درنظر بگیرم
داروی ضدقارچ گرفتم...فکر می کنید یه قطره آبشون اضافه کنم چطور باشه؟چون روی دارو نوشته برای جلوگیری از بیماری یک قطره به آب اضافه کنیم...
و ممکنه مشکل یا بیماری دیگه ای داشته باشه؟ ... نیاز به دامپزشک داره؟
آنقدر باید به آب اضافه کنی تا رنگ آب عوض نشه .
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
لاکپشت های من از نور لامپ اصلا استقبال نکردن..افتاب رو دوست دارن ولی از لامپ خوششون نیومده. با اینحال دارم از لامپ هم استفاده می کنم امیدوارم وضع عمومیش هر روز بهتر بشه
شهرزاد- کاربر متوسط لاک پشتی
فقط بپایین سرما نخوره.
( این جمله آخر رو پرهام عزیز به من گفتن)
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
اما هالوژن هم باشه.
برای مواقع زمستان
هالوژن نیمی از کار خورشید رو انجام می دهد. اگه شما حتی لاک پشت خود را به زیر نور خورشید ببرید ، برای اینکه موقعی که در خانه خود است از خشکی لذت ببرد باید دمای خشکی رو به 32 درجه برسانید که بهترین راه حل استفاده از هالوژن است. پس بردن لاک پشت ها برای آفتاب گرفتن ، احتیاجات دمایی آن ها را برطرف نمی کند ، بلکه هدف مهم تری دارد که آن هدف هم چیزی جز فراهم کردن مقدار کافی اشعه UVB نیست ، اگه برای شما امکان بردن لاک پشت به بیرون از خانه وجود نداره ، باید بدانید که نور خورشید از پشت شیشه ، فاقد UVB کافی است چون شیشه آن را جذب می کند ، ولی اگه از چراغ فلورسنت(بدون قاب شیشه ای در جلوی نور خود لاک پش فلورسنت) استفاده کنید ، با توجه به این که مقداری UVB دارد ، تا حدودی می تواند جبران نور خورشید را بکند. ، ولی باز همون طور که دوستان گفتند ، نور مستقیم خورشید یه چیز دیگه است. البته مواظب باشید لاک پشتتون رو که از آب بیرون می آورید در هوای سرد قرار ندهید ، چون همون طور که گفتم سرما خوردگی و عفونت های تنفسی ممکنه براش پیش بیاد.
موفق باشید ، پرهام. :\m/:
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
فکر می کنین قارچ باشه؟...البته من امروز گذاشتمش توی آبی که ضدقارچ داشت شبم لاکش رو با آب نمک شستم. فقط اگر به نظر قارچ میاد، فردا هم باید تو داروی ضدقارچ بذارمش یا هرچند روز یه بار؟
ممکنه زیاد خوابیدن و یه کم کم غذا بودنش هم به خاطر همین باشه؟
پس من لاکی رو به جای هالوژن میبرم هوا خوری
---
آخی لاکی شما چه خوشگله...
ضد قارچ رو باید آنقدر بریزی تا خوب شه . در ضمن با دهانشویه رقیق هم بشورش به لاکش بزن .
مگه پست جناب مهندس پرهام رو نخوندید؟؟؟
اگه خشکی آکواریوم رو به نور خورشید باشه ، ولی نور از شیشه عبور کنه و بعد به لاک پشت ها برسه ، هیچ فایده ای در فراهم کردن UVB نداره.بله من هم در طول روز آکواریوم رو خشکیش رو مقابل نور مستقیم آفتاب میذارم . ولی بیرون نمیبرم که تو هوای سرد قرار بگیره .
البته به جز هوا خوری ، برای گرم شدن در مواقع دیگه هالوژن لازمه.پس من لاکی رو به جای هالوژن میبرم هوا خوری ، مگه در همه فصول سال هوا سرده؟؟
فکر می کنین قارچ باشه؟...البته من امروز گذاشتمش توی آبی که ضدقارچ داشت شبم لاکش رو با آب نمک شستم. فقط اگر به نظر قارچ میاد، فردا هم باید تو داروی ضدقارچ بذارمش یا هرچند روز یه بار؟
ممکنه زیاد خوابیدن و یه کم کم غذا بودنش هم به خاطر همین باشه؟
بله ، این طور که پیداست قارچه ، ممکنه ، روش های بهبود قارچ در بخش های مختلف همین تاپیک وجود داره ، درمان رو ادامه دهید تا برطرف شه.
موفق باشید ، پرهام :\m/:
آخی لاکی شما چه خوشگله...
ممنونم؛ حیوانات همه شون قشنگن
بله ، این طور که پیداست قارچه ، ممکنه ، روش های بهبود قارچ در بخش های مختلف همین تاپیک وجود داره ، درمان رو ادامه دهید تا برطرف شه.
ممنونم از راهنمایی هاتون.مطالب اینجا خیلی کمک کرد
من می خوام سن بوجو رو تایین کنم.
راستش اون نمودار وبلاگ آقا پرهام رو متوجه نشدم
نوعش برکه ای اروپایی هست.
میخ وام سنش رو تایین کنم.
ازتون خواهش می کنم یه راه حل عملی آسون و درست ارائه بدید.
با تشکر کوشا!! :cheers:
http://apb.blogfa.com/post-22.aspx
بعد از 1 سال با توجه به تغذیه و ژنتیک و جنس = 5-9 سانتی متر(ماده ها بزرگتر از نرها)
حداکثر طول نرها = 22.5 سانتی مرت و ماده ها = 30 سانتی متر
طول عمر از 20 سال در طبیعت تا 40 سال در اسارت.
-----------------------------------------------------------
برکه ای اروپایی رو وزن کنید و مثلا اگه 150 گرم بود ، حدود 24 ماه یا 2 سال داره.
توجه کنید که هر دو روش دقیق نیستند و به فاکتور هایی مثل جنس و ژنتیک و تغذیه بسیار وابستگی دارند ، به عنوان مثال در صورت تغذیه بد لاک پشت ها دذر سنین بالا بسیرا کوچک می مانند و در صورت زاده روی در تغذیه ، لاک پشت ها سرعت رشد بالایی دارند و بلوغ جنسی زود رس و فشار به اندام های درونی و مشکلات زیاد دیگری براشون ایجاد خواهد شد و سن رو هم درست نمی شه تشخیص داد.
این چند سالشه؟؟؟