بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 3 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
رد: بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
البته اون حالت معمولا خودش خوب میشه. بهتره آب کلر رفته (24 ساعت مانده) داشته باشید و هر روز یا هر دو روز آبش را عوض کنید تا زمانیکه خوب شود. آب تمیز در این شرایط به بهبود کمک می کند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
انگار کمبود ویتامین D داره.
ممنون آقای محمد فر و سمیرا جون از همه راهنماییاتون حتما 5شنبه میرم انقلاب کتاب آقای محمدفر رو میخرم.
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
برای تغذیه اش از لاشه کامل ماهی استفاده کنید و برای کمک به جذب کلسیم حاصل از این تغذیه، به جای آفتاب از لامپ فلورسنت بدون طلق بهره بگیرین.
این هوا با این گرما و مشکل چشم لاک پشت شما می تونن دست به دست هم بدند و به جای کمک به اون مشکل بزرگتری ایجاد کنند.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
با تغذیه ای که لاک پشت شما داشته، کمبود ویتامین دی فقط یک مشکلش هست. ضمن اینکه افتاب گرفتن باعث بالا رفتن دمای بدن لاک پشت و منجر به مرگ می شه. برای همین اصلا توصیه نمی شه که لاک پشت را در آفتاب قرار بدیم. برای همینه که دوستان از لامپ فلورسنت بدون طلق در تراریومها استفاده میکنند.
لاک پشت شما حتما نیاز به معاینه دامپزشک بخصوص دکتر معماریان عزیز داره. ایشون چهارشنبه ها کلینیک هستند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
چاره ای ندارید که آبش را دستی عوض کنید اگر خیلی کثیف می شه.
در مورد لایه روی چشم، شما درمان را ادامه بده اگر ادامه پید کنه، پیش دکتر ببرید، تا دکتر لایه نازک را که بخاطر بسته بودن طولانی مدت چشم لاک پشت بود را بردارند.
ببین اول بگو لاک پشت رو کجا نگه داشتی؟ وضعیت نور رو رعایت کردی یا نه؟ دوم اینکه بعد از چند روز پماد زدن چشم باز نمی شه. حداقل 3 هفته وقت می بره. چون خودم تجربه نگهداری از لاک پشت بیمار رو دارم اینو می گم. آب حتماً باید کلرش از بین رفته باشه. اینم یک نکته دیگه.
مهشید جون دکتر خیلی سرش شلوغ تر از اینه که بتونه با پیام خصوصی جواب بده بهتره به دکتر زنگ بزنی و اگه بتونی یک بار لاک پشتت رو پیش دکتر ببری بهتره.نمی دونم چرا هرکاری می کنم نمی تونم به دکتر پیام بدم(می شه کمکم کنید)
لاک پشت رو باید از آب بیرون بیاری و ترازیویم رو پر از آب کنی و بعد سیفون کنی این تنها راه حلهچطوری ابشو عوض کنم اخه خیلی کمه نمیشه فیلتر گذاشت
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f2/topic-t2880.htm
دایانا شدیداً نرمی لاک داره و من همش دارم حرص می خورم تا خوب بشه. تغذیه لاک پشتت اصلاً خوب نبوده. زکیه جان یک بار باز شدن چشمش نباید گولت بزنه. لاک پشتت شدیداً بیمار شده و باید حتماً پیش دکتر ببریش تا درمان بشه. چون این ورمی که من می بینم یک ماه طول می کشه تا خوب بشه. و در مورد لاکش هم زیاد درست و حسابی و رو فرم نیست. خیلی دفرمه شده احتمال زیاد باید نرمی لاک هم داشته باشه. باید درمان بشه و تغذیه اش درست بشه. چون تغذیه اش بد بوده و یا آبش کثیف بوده و یا کلر دار چشماش به این روز افتاده پس نمی تونه غذا بخوره و باید کمکش کنی غذا رو جلوی بینیش بگیر و کمکش کن تا بخوره. البته لاشه کامل ماهی.
تا قبل از اینکه بره دکتر تو یه ظرف کوچیک بود پراز آب ولی الان همه چی همونطوره که دکتر گفت(نور آب غذا)
چشماشم خیلی بهتر شده فقط یه لایه جلوشه بعضی وقتا
mahshid_laki- کاربر متوسط لاک پشتی
لاکیه منم همین مشکل رو داشت اما توش مات و سفید بود که با دارو شفاف شد اما اون لایه بی رنگ روی چشماش هست و هیچ وقت نرفت اما هیچ مشکلی نداره...دکتر معماریان که میگفت همه لاکیا اینو دارن و هیچ مشکلی نیست احتمالا لاکی ما کمی پلک سومش متورم میشه که کمی بزرگ میشه
مشکل خاصی نیست اگر توش شفاف هست و لاکی مشکلی در دیدن و بازو بسته کردن نداره
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
بعضی وقتا می ذارمش تو آفتاب خیلی ورجه وورجه می کنه و می خواد از جاش بیاد بیرون نمی دونم دوست داره یا اذیتش می کنه
مرسی
اگه زير آفتاب ميذاري حتما سايه بونم داشته باشه.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
من تا الان به لاکیم گوشت گوساله ی چرج شده دادم میترسم الان تغذیه شو عوض کنم براش اتفاقی بیفته.نظر شما چیه؟آیا تورم چشمش میتونه به دلیل این تغذیه باشه؟
لاکی غزال- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
قطعا بخاطر تغذیه بدش هست. تغذیه بد علاوه بر تورم چشمها اثرات سوء در سیستم درونی بدن هم داره. بنابراین حتما با دکتر معماریان مشورت کنید واگر تهران هستید برای معاینه پیش ایشون ببرید. چون شاید به دارو و درمان احتیاج داشته باشه تا دوباره سلامتیش را بدست بیاره.
اگر هنوز اشتها به خوردن داره سریعا تغذیه اش را عوض کنید. ماهی خوراک بدید. پلت مخصوص خزندگان بدید و مخصوصا کف دریا برای تامین کلسیم لاکش.
یه خبر
بچه ها Lucky بالاخره چشمهاشو باز کرد چند روزه که شروع کرده داره میخوره
ولی هنوز اون پلک سفیده از رو چشم اش نرفته کنار. اگه کور شده باشه اصلا چشم اش
باز میشه؟ اگه باز شه کل چشم سفید میشه؟ اصلا می تونه پلک بزنه؟
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
» چشم بسته لاکپشت
» چشم بسته لاکپشت و غذا نخوردن
» یک چشم لاکپشت من بسته شده یا یه پرده ژله ای روشو گرفته
» زیر دم همسترم متورم شده
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی