بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 5 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
رد: بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
حدود یک سال و نیم هست که یک لاک پشت گوش قرمز هدیه گرفتم و ازش مراقبت می کنم.
دو ، سه روز هست که تقریبا بی حال هست و غذا هم نمی خوره (غذاش همیشه پلت هست به اندازه ی حجم سرش) چشمهاش هم ورم کرده بود و یک مقدار ترشح هم داشت و در ضمن بسته شده بود. یک صدای خیلی ریز و کوچک هم که قبلا هر از چند گاهی ازش میشنیدم توی این چند روز تقریبا زیاد شده.
من لاک پشتم رو توی یک تنگ بزرگ نگهداری می کنم که یک روز در میان آبش رو عوض می کنم (آبی که 24 ساعت مونده و کلرش رو از دست داده) ولی توی یکی دو هفته گذشته ، چند بار پیش اومد که من سهل انگاری کردم و آبش رو بعد از سه روز تعویض کردم.
دیشب این مسئله رو با یک فروشنده خزندگان مطرح کردم و یک قرص بهم داد و گفت در یک لیتر آب حل کنم و لاک پشت رو بدون خشکی به مدت سه روز توی یک ظرف بگذارم (به همراه اون یک لیتر آب)
ولی چون لاک پشتم بدون خشکی احساس کردم که حس خوبی نداره و مدام دست و پا میزد بنابر این خشکیش رو دوباره برگردوندم ولی به صورتی که تا حدودی آب روی خشکی رو گرفته.
یک ساعت پیش که دوباره لاک پشتم رو نگاه کردم دیدم که ظاهرا چشم راستش کاملا خوب شده ولی چشم چپش هنوز ورم داره و بیشتر بسته است و به نظرم تعداد پلک زدنش هم از حالت نرمال بیشتره.
قرصی رو هم که اون فروشنده به من داده بود ظاهرا آنتی بیوتیک بوده.
حالا اگه من رو برای بهبود حال لاک پشتم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
جاناتان- کاربر تازه وارد لاک پشتی
پروفایل دکتر معماریان
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
به دکتر زنگ زدم و گفتن که تا یک ماه ادامه بده.
ولی اینکه اصلا چشمش رو باز نمی کنه نگرانم می کنه. دلم می سوزه براش
aida67- کاربر متوسط لاک پشتی
هر دو چشم لاک پشت من تقریبا خوب شده ولی هنوز یه کوچولو ورم داره ، دیگه صدایی هم از خودش در نمیاره و غذاش رو هم می خوره ، فقط از امروز صبح دهانش رو هی باز و بسته می کنه
نمیدونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه ولی لطفا راهنمایی کنید که مشکل لاکی الان چیه ، چون خاطرم هست که قبلا جایی نوشته بود که باز و بسته کردن دهان به علت مشکل تنفسی هست
جاناتان- کاربر تازه وارد لاک پشتی
باز و بسته كردن دهان و اون صداي ريزي كه تو پست قبلي نوشتين احتمالا دليل بيماري تنفسي هست. فروشندگان خزندگان براي تجويز دارو افراد قابل اعتمادي نيستن. بهتره با آقاي دكتر معماريان تماس بگيرين.فقط از امروز صبح دهانش رو هی باز و بسته می کنه
روشي كه فروشنده خزندگان براي دارو دادن به شما گفتن اصلا روش درستي نيست و فايده نداره
بهتره لاكي رو ببرين مطب جناب دكتر
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگر بعد از اينكه چشماش رو باز كرد ديدي چشماش زرد شده نترسيا، كور نشده. فقط بايد زودي ببريش پيش آقاي دكتر.
این هم عکساشه. اگه دوستان می تونن در مورد میزان خراب بودن وضعش نظر بدن خوشحال می شم.
چشم راست :
چشم چپش :
ولی شنا کردن و محیط خوب خیلی زود حاش رو خوب کرد.
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
papilon721- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
درود به دوستان عزیز :
لاک پشت من یک مشکل بزرگ پیدا کرده و هر دو تا چشمش بسته شده . وضعیت محیطش تقریبا استاندارد هست . زنگ زدم به یک دکتر دامپزشک و گفت به خاطر نیترات آب تهران است . سوال من اینه اگر درمان با ویتامین آ را شروع کنم چقدر درمان طول می کشه؟
دوستان کمکم کنید لطفا .
هورین- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
باتشکر
با کمک همتون مومو(لاک پشتم)حالش خیلی بهتره،خداروشکر غذا میخوره،چشاشم باز میکنه منو میبینه.فکر میکردم کور شده ولی از دیروز تاحالا منو که میبینه مثل قبل دهنشو باز میکنه قربونش برم.خرابکاریشم میکنه
یه گوش قرمز 5 سانتی دارم. 7 ماهه که خریدمش. حدود 5 ماه به اشتباه بهش گوشت لخم میدادم. گاهی هم بهش کف دریا میزدم. اواخر مرداد دچار تورم و بسته شدن چشم شد. با راهنمایی دوستانی که تجربه نگهداری داشتند درمان با پمادهای چشمی رو شروع کردم و با توجه به خروج حباب از بینی یک دوره سفکسیم مصرف کردم براش. به خاطر نرمی لاک شربت کلسیم و ویتامین آ.د بهش میدادم. یک بهبود نسبی پیدا کرد اما مجددا مریض شد و چشماش بسته شد. یکی از چشمها رو در خشکی باز میکنه و اون یکی رو تا نیمه به زور باز میکنه که من یه پرده سفید روی چشمش میبینم که کل چشم رو گرفته اما در چشمی که باز میکنه این پرده تا نیمه مردمکش رو گرفته. مجددا پماد رو شروع کردم. پیش دامپزشک بردم قطره سیپلکس بهم دادند.و گفت روزی نیم ساعت توی آفتاب غیر مستقیم حمامش بدم و توی آب حمامش شربت کلسیم و قطره سیپلکس بریزم. حدود دو هفته گذشته اما تاثیری نداشته. در حال حاضر سیپلکس رو روزی یک بار در چشمش میریزم. من با علائمی که دیدم مجددا سفکسیم شروع کردم.
بخاری آکواریومش شکسته و الان دمای آب دمای اتاقه که اتاق هم بخاری نداره. داخل آکواریوم آب کم ریختم تا حالت قرنطینه داشته باشه.غذا فقط ماهی کیلکا میخورد که 5 روزه اونم نخورده. نرمی لاک هم داره.
خیلی نگرانم و اگر کمکم کنید یک دنیا ممنون میشم.
anne shirley- کاربر تازه وارد لاک پشتی
بخاری هم حتما بحر چون داره زمستون می شه . سپس درمانش کن
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
بخاری خریدم و نصب کردم. محیط زندگی هم که الان با آب کم تو آکواریوم هست و حالت قرنطینه داره. لطفا کمک کنید.abtin3 نوشته است:احتمالا محیط زندگی خوبی نداره اول محیط زندگیش درست کن .
بخاری هم حتما بحر چون داره زمستون می شه . سپس درمانش کن
anne shirley- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 5 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
» چشم بسته لاکپشت
» چشم بسته لاکپشت و غذا نخوردن
» یک چشم لاکپشت من بسته شده یا یه پرده ژله ای روشو گرفته
» زیر دم همسترم متورم شده
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی