بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 1 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
من نمیتونم لاک پشتمو پیش دکتر ببرم خواهش می کنم یکی کمکم کنه
برای از بین رفتن تورم چشم لاک پشت چیکار کنم؟
با مطالبی که خوندم مشکل رو فهمیدم :چون از اب کلر دار استفاده کردم و عمق اب هم زیاد بود .تو پست ها خوندم که از ویتامین A استفاده کردند، می شه اگه کسی استفاده کرده بگه ویتامین A :پماد چشمی A استفاده کرده یا قطره ویتامین AD
خواهش میکنم یکی جواب منو بده :[-o<:
اين مطلب آخرين بار توسط faezeh در 9/6/2009, 01:22 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
faezeh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت
پماد ویتامین A و تتراسایکلین چشمی انسان که از داروخانه می توان تهیه کنید به مقدار خیلی کم روی چشمهاش (پلکش) بزنید و بعد از آن لاک پشت یک ساعت در خشکی باشد و سپس برای تغذیه در آب قرار دهید (آب تمیز 24 ساعت مانده و کلر رفته) این کار را 2 تا 3 بار در روز انجام دهید.
برای بهبود و جلوگیری باید شرایط را شناخت و آن را اصلاح کنید. این شرایط عبارت اند از :
1 - شرایطی داخلی بدن
شرایط داخلی بدن عبارت است از تغذیه و دوری از عفونت ها؛ کمبود ویتامین A در تغذیه لاک پشت باعث خروج ترشحات غیر عادی از چشمها ، تورم غدد اشکی و در نهایت کوری می شود. برای جبران این کمبود می توان از غذاهای دارای ویتامین A مانند هویج ( حلقه های هویج ) و گوجه فرنگی ( حداکثر یک هشتم گوجه فرنگی گیلاسی در هفته ) در رژیم غذایی لاک پشت استفاده کرد.
2 - شرایط خارجی محیطی
شرایط خارجی محیطی عبارت اند از کلر آب و آلودگی آب؛ آبی که می خواهید در تانک لاک پشت استفاده کنید حتما و حتما از شیر سرد در ظرف دیگری ریخته شود و حداقل 24 ساعت باید بماند و بعد از آن استفاده شود ( مخصوصا در شهری مثال تهران که آب لوله کشی آن سرشار از کلر است ) . کلر برای چشمان لاک پشتها مخصوصا چشمان لاک پشتها کوچک بسیار مضر است و باعث سوزش و تخریب آن می شود. آلودگی آب نیز به همین منوال می تواند بر روی چشمان لاک پشت اثر گذارد و باعث التهاب آنها شود.
اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 6/5/2010, 09:21 ، و در مجموع 6 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
می خواستم بدونم بسته شدن چشم به خاطر اب کلر دار و تغذیه نامناسب باشه ،چه مدت طول می کشه که چشماش باز شه ؟
پماد تتراسایکلین بهتره یا ویتامین A برای بسته شدن چشم ؟
ممنون که با صبوری به سئوالات ما جواب میدید
می خواستم تشکر کنم با راهنماییهای شما چشمای لاک پشتم خوب شد.لاک پشتم کمبود ویتامین آ داشت.
با استفاده از تتراسایکلین و ویتامین آ و دادن هویج بهش خوب شد.
من بهش فقط گوشت میدادم الان که می خوام تغذیه اش رو متنوع کنم براش پلت قهوهای خریدم ولی نمی خوره.فقط هم تو اب غذا می خوره .به نظرتون چیکار کنم ؟
بخش تغذیه رو مطالعه کنید.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
منم دارم از یه لاکیه 3 سانتی نگهداری میکنم که هم نرمی استخون شدید داره هم ناراحتی ریه هم کمبود ویتامین A و غذا هم نمیخوره.
فکر کنم الان فقط با خوردن کلسیوم و قطره آ-د وسفیکسیم زندس.دارم بهش روغن کبد ماهی میدم.
عیبی نداره؟
چی کار کنم که یه نیم نگاه به غذا بکنه؟
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
از کجا میشه فهمید که تورم چشم و نخوردن غذا در گوش قرمز به علت کمبود ویتامین آ هست یا اینکه عفونت چشمی؟ تفاوت علائم این دو بیماری چی هست و اینکه علائم بهبود این بیماریها به چه صورت ظاهر میشه؟
arya_elf- کاربر متوسط لاک پشتی
مشکلات چشمی خیلی گستر ده تر از این دو مورد هست که شما گفتی و تشخیصش کار دامپزشک مجرب هست
این که می بینید مشکلات بیشتر لاکپشتها تو این موارد خلاصه شده به خاطر نگهداری و تغذیه نامناسب از سوی صاحبان اونهاست
White Tiger- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
تورم چشم در برخی از لاک پشت ها می تونه نشونه کثیفی آب و سیفون نکردن آب بین 10 تا 15 روز باشه. همونظور که دکتر معماریان و آقای محمد فر گفتند باید دامپزشک اونا رو معاینه کنه و حتماً باید کتاب رو مطالعه کنید چون واقعاً اطلاعات ما در مورد این حیوون کمه
البته من نمی تونم در این مورد دارویی رو تجویز کنم ولی هم پماد ویتامی آ و هم تتراسایکلین و هم قطره آ.د رو برای دو تا از لاکی هام که چشماشون بسته و ورم دار بود طبق تجویز دکتر معماریان استفاده کردم و خیلی خوبن
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
مگه آکواریومت بخاری نداره؟؟ اگه در داشته باشه امن تره و در ضمن چرا از ضد کلر برای از بین بردن کلر آب استفاده نمی کنی؟ من تمام این مدت ضد کلر استفاده می کنم. برای تعویض آب لاکی ها رو بیرون توی یه ظرف دیگه می ذارم. بعد از تعویض دو سوم آب ضد کلر و نمک به آب اضافه می کنم. بعد از 2 ساعت و گرم شدن آب و نشست آب لاکی ها رو آروم وارد آب می کنم .البته درصد ضد کلر بستگی به آب آکواریویم داره که چه مقدار بریزی. لاک پشتت چند سانتی ایه
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
ممنون از امروز اين كارو انجام مي دم
shadi60- کاربر تازه وارد لاک پشتی
لاك پشت من چشمش بسه شده چند هفته. چون من دير از سركار به خونه مي آيم فكر مي كردم خوابه. امروز جمعه با دقت بهش نگاه كردم ديدم چشمش بسته و باز نمي كنه. يكم باهاش بازي كردم ديدم وقتي چشمش هم باز مي كنه نصف چشمهاش رو يك حاله سفيد گرفته.
لاكش محكمه ولي يكم روش سفيد شده مثل خشك شدگي.
به خاطر بسته بودن چشمش نمي تونه چيزي بخوره.
فكر مي كنم به خاطر كثيفي آبش اين طوري شده.چون غذا چرب نمي خوره.
بايد چكار كنم؟
behnaz_2464- کاربر تازه وارد لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 1/8/2010, 16:46 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من پیشنهاد می کنم بادکتر معماریان تماس بگیرید. ایشون مطمئنا دلسوزانه راهنماییتون می کنند. به نظر شرایط لاک پشت شما خیلی حاده.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 1 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
» چشم بسته لاکپشت
» چشم بسته لاکپشت و غذا نخوردن
» یک چشم لاکپشت من بسته شده یا یه پرده ژله ای روشو گرفته
» زیر دم همسترم متورم شده
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی