حیوانات خانگی من (sara_b211)
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: حیوانات خانگی من (sara_b211)
من چيز زيادي از ضد عفوني كردن نمي دونم؟؟؟احتمالا با اضافه شدن یک وسیله و یا گیاه جدید به داخل تانکتون که ضد عفونی نشده بوده به وجود اومده
ففقط سنگهارو هر چند وقت يكبار مي جوشونم و نمي دونم بايد
گياه هارو چطور ضد عفوني كرد و آب آكواريوم را چند وقت يكبار كلا خالي كنم و آكواريوم را بشورم لطفا كمكم كنين
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
برای دفع حلزون احتیاجی به این کارها نیست! شما وقتی شب چراق رو خاموش کردید ، 10 دقیقه بعد روشن کنید وحلزون ها رو روی شیشه خواهید دید ، هر چند تا می توانید بگیرید و ... ، از ماهی های لوچ استقاده کنید که در صورت گرسنه بودن ، این حلزون ها رو از تو لاکشون بیرون کشیده و نوش جان می کنند.
جهت پیش گیری از این حلزون ها ، گیاهان رو دست بسایید تا خودشون یا تخم هاشون از گیاهان کنده بشن ، خودشون دیده می شن ، ولی تخم هاشون به صورت توده های ژلاتینی بی رنگ روی ساقه و برگ و ... چسبیده شده که به آرامی در زیر آب دست کشیده تا آن ها وارد آکواریوم شما نشوند! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
راستي كالر فيش من فقط يه دونه است اين لكه هاي سفيد به ماهي هاي ديگه ام هم سرايط مي كنه؟ قرنطينه بكنمش؟
اگه شرایط قرنطینه رو دارید حتما بکنید ، بله سرایت می کنه!
سارای عزیز آقای پرهام که به سوال شما جواب دادن قبلا
بله ، لاک پشت ها امکان داره که حلزون ها رو بخورن
اما من نمی دونم ضرری داره براشون یا نه
و همینطور راجع به نهایت اندازه شون هم اطلاعی ندارم متاسفانه
حلزون آفت من که تا یک مرحله ای رشد سریع و چشم گیری داشت ، اما در حال حاضر چند وقتی هست که احساس می کنم یا رشدش متوقف شده و یا آهسته شده
باز هم می گم برای راهنمایی بیشتر می تونید به این لینک سری بزنید
http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=7329&page=12
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
آكواريوم من (sara_b211)
توش همه گلدفيشن+2تا چشم چراغي+دو لجنخوار+يك آنجل
بيچاره آنجلم بعد از مرگ دو آنجل ديگه تنها مونده بين اين گلدفيشاي پر سرو صدا.
پس اکواریوم هم دارید.
چه عالی
چه با سلیقه
ظرف آکواریوم رو حاضری خریدید؟سقفش خیلی قشنگه
نور پردازیش هم خیلی چشم نوازه
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
در کل خیلی قشنگه
راستی میتونید یه سنگه هوای 50 سانتی هم زیر شن هاتون بزارید تا در طول اکواریوم حباب های ریز بالا بیاد . خیلی قشنگ میشه
love animals- کاربر خوب لاک پشتی
آکورایوم زیبایی دارید! راستی هم آنجل ها و هم گلدفیش ها جزو ماهیان معمولا کم تحرک آکورایوم هستند! بیچاره گلدفیش ها مگه چه شلوغی و سر و صدایی دارند!
به توصیه های love animals هم گوش کنید تا آکورایومتون زیباتر بشه!
مهندس عكسشون كه تو قسمت تراريوم ناتالي بود.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
فرهاد عزيز:
منم جزو آدمايي بودم كه هميشه آرامش آكواريوم رو دوست داشتم ولي چون فكر مي كردم يه آكواريوم خوب خيلي پر خرجه هيچوقت سراغ آكواريوم نرفتم ولي هميشه عاشق داشتن يه آكواريوم بودم.
باورت ميشه من اين آكواريوم رو بصورت دست ساز ساختم.همه چيز از وقتي شروع شد كه چهار تا شيشه ي بهم چسبيده رو از جلوي يه آكواريوم فروشي پيدا كردم اونو دور انداخته بودند چون شيشه ي جلويي كاملا خرد شده بود.همون شبانه از بابا خواهش كردم و آكواريوم رو برام آوردن خانه و از شيشه هاي قديمي و با خريد يه چسب آكواريوم500توماني 5 تا شيشه كامل شد.
تصوير آبي پشت آكواريوم نقاشي خودمه كه با قلم مو و رنگ آبي سفيد خواستم موج رو نشون بده.
درب رويي آكواريوم رو هم از همسايه مان كه MDF ساز هستند خواهش كردم از ام.دي.اف هاي به درد نخور برام يه سقف مثل شيرواني درست كنند. كه شد ايني كه مي بينيد.البته اون بنده خدا بابت اين سقف هيچ هزينه اي نگرفتند. زير درب هم يه شيشه گذاشتم كه مهتابي و پمپ هوا اونجا قرار داره.
خلاصه خودمم باورم نميشه كه با كمترين هزينه ( زير 20 هزار تومان) بالا خره آكواريوم دار شدم :m/:
love animal:مرسي آقا محمد جان منم از تركيب آبي و سفيد خيلي خوشم اومد. در مورد شيلنگ ها واقعا مشكل دارم هرچي زير سنگها مي كردمشون بازم گلد فيشهاي شيطونم سنگهارو جابجا مي كنند و ميارنشون بيرون حتما امتحان مي كنم و با كش مي بندم و جلوشون هم ايده ي خوبيه كه گياه بزارم.از گياه مصنوعي اصلا خوشم نمياد ولي گياه طبيعي حتما ميارم جلو شون
تازه با اينكه گياه هامو توي سبد كاشتم و زير سنگها هستند و لي اين كاليكو ي شيطون ميره بينشونو از ريشه درشون مياره.
آخه يه سري غذايي كه براشون گرفته بودم ميرفت كف آب زير سنگها اين شده كه عادت كردند همه يسنگها رو زيرو رو مي كنند.
در مورد سطح آب آكواريوم من دست سازه و با شيشه ي 6 ميله فكر كنم يكي دوبار كه تا بالاي بالا آب ريختم توش مثل اينكه به شيشه فشار اومد و شروع به نشتي كرد.خلاصه تا حالا 7-8 بار نشتي گرفتيمو داستان داشتيم واسه همين نمي تونم بيشتر ازين آب بريزم توش
راستي سنگ هواي 50 سانتي هم داره ولي الان پمپش خاموشه.سنگ هوارو دوستم برام كادو خريد.نمي دونين چقدر ازين كادو خوشحال شدو هوا هاي ريزه ريزه ميده و خيلي قشنگه وقتي روشن ميشه.
مرسي
آقا پرهام آنجل من خيلي آرومه و با وقار مثل پرنسس ها راه ميره ولي گلد فيشها اصلا آروم و قرار ندارند خيلي پر تحرك هستند
اين دوتا ماهي قرمزا و كاليكو و كله شيري مدام پشت به پشت هم 4 تايي توي آكواريوم مي دوند و هي به زير دم يكديگه ميزنند.
حتي يه مرواريدي خريدم كه از اينا كوچيكتر بود ا.نقدر باهاش دنبال بازي كردند كه بيحال ميومد رو ي آب صبح كه بيدار شدم ديدم مرده .بيچاره.
اصلا هر عضو تازه واردي رو مدام باهاش دنبال بازي مي كنند تا چند روز البته اگه گلد فيش باشه.
لاي علفها ميروند از سنگ هوا با سرعت رد مي شونند.و همه جارو ميريزند بهم.
گلد فيشههاي من خيلي خلند.نمي دونم چرا البته ماهي قرمز كوچيكه بارداره و همه همش دنبال بازي مي كنند باهاش.
فكر مي كردم همه ي گلد فيشا اينجورين
گلد فیش از نژاد کپور است و کپور ها عادت دارن کف اکواریوم رو شخم بزنن . من خودم با این مشکل رو برو شدم . و تنها راه حل شما گیاه مصنوعیه وگرنه هرچی بکارید یا از ریشه در میارن و یا از انتها میکننش.
ببخشید تو این بخش هم دخالت میکنم . اما گلدفیش ها واقعا خیلی شر هستند و این تنها گلدفیش های شما نیستند . خوش به حالتون دارین نوه دار میشین؟؟؟
خوبیه گلدفیش اینه که بچه هاش خیلی مقاوم هستند . من 3 تا تخمشون رو تو بدترین شرایط به عمل اوردم و تا 15 سانتی هم بزرگ کردم . خیلی ماهیه مقاومیه
یک کلام و بس بسیار زیباست
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
و آقا محمد مرسي از راهنمايي هاتون سعي خودمو مي كنم ببينم موفق مي شم يا نه :cheers:
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
من که یه آکواریوم دارم هنوز وقت نکردم پمپ هوارو وصل کنم!!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
سارا خانم خیلی آکواریومتون زیباست .
ببخشید اینجا هم فضولی میکنم فقط یک نکته را خواستم خدمتتون عرض کنم.
اصولا گلد فیش ها ماهی های هستند که در آبهای خنک و سردسیر زندگی میکنند و نیاز به دمای خیلی بالای آب ندارند اما آبر عکس آن آنجل ماهیست که زادگاه آن رودخانه آمازون هست که دارای آب و هوای گرمسیریست . به همین دلیل بهتره که چون تعداد گلد فیشهاتون بیشتر هست آنجلتون رو با یک گلد فیش عوض کنیدتا بتونید دما رو مناسب گلدفیشها کنید.
موفق باشید
farhad razavi- دوست گفتگوی لاک پشتی
درست مي گين من اين آنجل رو وقتي خريدم كه خيلي تازه كار بودم و هنوز چيزي از ماهي هايي كه همزيستي دارند سر در نمي آوردم.خيلي كوچولو بود كه خريدمش و با همين گلدفيشا طفلكي با كلي زحمت بزرگ شده و منم دوست دارم با يه گلد فيش عوضش كنم ولي از طرفي دلم نمياد بره دست آكواريومي ها چون مي ترسم بهش بد بگذره از طرفي هم بهش علاقه دارم.شايد اگه از بچه هاي سايت اين تعويض انجام بشه راحت تر ميشه اعتماد كنم.
تازه حيووني رو يه سري نمي دونستم و با 20-30 تا ماهي گوپي نگهداري كردم تمام باله هاشو گوپي ها خورده بودند و زود جداشون كردم و گوپي ها رو به صاحبش برگردوندم طفلكي تازه داره دوباره باله هاش در مياد.
خيلي دوستش دارم.طفلكي براي زندگي كلي خودشو با شرايط نابسامانش وقف داده دلم مي خواد جايي باشه كه كنار هم گونه هاي خودش بره اينجا تنهاست و آكواريوم من براي زندگي گلدفيش ها مناسبه نه آنجل ها.
شما آنجل ندارين؟
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» حیوانات خانگی apb
» حیوانات یه خورده غیر خانگی !!!
» حیوانات خانگی من Bita
» حیوانات خانگی من به جز لاکی