انواع غذاهای لاکپشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: انواع غذاهای لاکپشتی
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
وا مگه لاک پشت ها خودشون هم میخارونند
آره گاهی می خارانند.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
امیدوارم لاک پشت هیچ کس طوریش نباشه.
من همیشه فکر میکردم جانوران خونسرد درد نمیکشن.
موفق باشید ، پرهام.
ما که تو همین یک تراریوم هم موندیم شما 10 تا لاکپشت د ارین !!! همین یکی رو هم هر روز کاسه کاسه آبش رو سیفون می کنم فیلتر که هیچ کاری نمیکنه..
منم همین یه دونه رو با کلی دنگ و فنگ نگه داشتم...پرهام خان چیکار میکنه...من موندم
من همش میترسم این لاکی من هم مریض باشه...البته هیچ علایمی ازش ندیدم که شک کنم اما خب نگرانم.بجز اینکه تا حالا اصلا لب به رپتایل نزده.باهاش مشکل دیگه ای ندارم
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
medusa- کاربر متوسط لاک پشتی
چطوری دلت میاد بچه ماهیه زنده بدی گناه دارن اونا هم جون دارن.دکتر معماریان به من پیشنهاد کرد به لاکپشت هایم ماهی لاور یا بچه ماهی زنده بدم.(
بچه ها من لوفاک خریدم ولی فکر کنم یکم کوچیک آخه اون جوری که تو عکس دیده میشد اندازه ی یک نخود بود اما اینی که من گرفتم اندازه ی ماشه باید همین اندازه باشه یا نه ولی بوش همون بوی بد رو میده؟ در ضمن لوفاک ته نشین هم میشه چون لاکیه من از روی آب غذا نمیخوره حتما باید کف آب باشه؟!!!!!!!!!!!!!
rain- کاربر خوب لاک پشتی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
فکر کردم می خوای بچه ماهیه زنده بدی لاکپشتت بخوره گفتم گناه دارن بیچاره ها اونا چه گناهی کردند که ماهی شدند اونم از نوع خوراک لاکپشت و کوچیک.
rain- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لاکپشتهای کنار برکهای در طبیعت از لارو ماهی، حشرات، آرتمیا و ماهی های کوچک استفاده می کنند. با توجه به این که ما انسانها و بدون خواست خود این حیوانات کوچک آنها را به خانه های خود آورده ایم وظیفه داریم حد اقل شرایط مناسب زندگی را برای این موجودات کوچولو و بی گناه فراهم کنیم. به این نکته توجه کنید که تنها غذاهای تجاری مناسب برای لاکپشتها از قسمت عمده لاشه کامل ماهی (اسکلت و گوشت ) تشکیل شده. غذاهای تجاری تولید داخل کشور نمی توانند قابل اطمینان باشند (به عنوان مثال غذایی که از برندی به نام غذای مخصوص خزندگان استفاده کند، چون خزندگان طیف وسیعی داشته و جیره های غذایی بسیار متنوعی دارند نمی تواند دارای بنیه علمی و قابل اطمینانی داشته باشد) کما اینکه بیشترین مشکل لاکپشتهای جوان (در سنین رشد شدید)ارجایی به کلینیک میباشد که ناشی از تغذیه و نگهداری غلط این کوچولوها می باشد. پس با طبیعت مبارزه نکنیم و هیچ حیوانی بی رحم تر از انسان نیست. ماهی غذای طبیعی لاکپشت است و ما نباید به خاطر لذت بردن از این حیوان در خانه او را از نیازهای طبیعیش محروم کنیم.
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
با تشکر
چون استفاده مداوم از این گیاهان مقرون به صرفه نمی باشد ف پس باید بعد از 1 سالگی از مواد گیاهی جایگزین که بی خطر هستند ، به عنوان جایگزین آن ها استفاده کرد. در مانی که سن لاک پشت زیر 1 سال است ، از مواد غذایی تغذیه نخواهد کرد ، ولی به منظور آشنایی با این مواد بعد از 1 سالگی ازرائه آن ها هر چند وقت 1 بار قبل از 1 سالگی توصیه می شود ، وگرنه بعد از 1 سالگی آن ها این بخش جیره غذایی را نخواهند پذیرفت. لینک زیر را ببینید:
وبلاگ تراریوم
همواره به خاطر داشته باشید که تنوع غذایی یکی از رموز سلامتی لاک پشات شما خواهد بود.
چون من از چیزی که اینطوری فشرده است و معلوم نیست توش چیه و آلودگی داره یا نه .... خوشم نمیاد و نسبت به سالم بودن و مفذی بودنش تردید دارم.
آیادر بدن لاکپشتها ویتامین A هویج و ویتامینC گوجه فرنگی همانند انسانها جذب میشه؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
سلام آقای دکتر .ماهی غذای طبیعی لاکپشت است و ما نباید به خاطر لذت بردن از این حیوان در خانه او را از نیازهای طبیعیش محروم کنیم.
ببخشید من منظورم این نبود که لاکپشتها رو از نیاز طبیعیشون محروم کنیم منظورم این بود که ماهی زنده نمی تونم بهش بدم راستش دلشو ندارم ببینم لاکیم ماهی رو زنده زنده میخوره . ولی خوب تا جایی که امکان داشته سعی کردم یه محیط طبیعی براش درست کنم و برای تغذیه هم بهش گوشت ماهی میدم (البته ماهی مرده) .
حالا با توجه به گفته های شما اشکالی نداره که فقط از گوشت ماهی تغذیه کنه؟
rain- کاربر خوب لاک پشتی
منظور از تغذیه با ماهی کوچک یا لارو ماهی برای لاکپشت های کوچک و در سن رشد استفاده از کل لاشه است (کوشت، استخوان و اعضای داخلی) گوشت به تنهایی دارای بالانس کلسیم و فسفر نمی باشد و میزان زیاد فسفر باعث جلوگیری از جذب کلسیم می شود که برای لاکپشتهای در حال رشد خطر ناک است. البته در مورد لاکپشتهای بزرکتر از یک سال (همان طور که پرهام گفت) مشکل با تغذیه بیشتر از مواد گیاهی کمتر می شود (این امر بیشتر برای لاکپشتهای کنار برکه ای خزری و اروپایی صادق است) ولی کماکان رعایت نسبت 2به 1 به نفع کلسیم واجب است. لاکپشت های گوش قرمز نسبت به لاکپشتهای بومی ایران بسیار Agressive بوده و حتا بعد از 1 سالگی قسمت عمده جیره از ماهی حشرات و آرتمیا بهره می برند و نباید برای آنها از گوشت تنها (چه گوشت ماهی چه هر گوشت دیگری) استفاده کرد و لاشه کامل توصیه می شود
با تشکر
دکتر معماریان
(البته + سبزیجات=هویج کاهو خیار گوجه فرنگی و....)
کاهو خوبه ، نوع برگ قرمز آن که در ایران نیست ، حتی بهتر هم هست ، چون مقدار بالایی کلسیوم داره.
در مصرف هویج همیشه اعتدال رو رعایت کنید.
گوج فرنگی باید به نردت مصرف بشه ، چون ارزش تغذیه ای بالابب برای لاک پشت ها نداره.
البته اینها رو تو لینک بالایی مقدار مصرفشون رو بهش اشاره کرده بودم.
keivan1983- کاربر متوسط لاک پشتی
من قبلا یک لاکپشت کوچیک 3 سانتی داشتم که خیلی خوب غذا می خورد سرحالم بود ولی 3 روز بعد دیگه هیچی نخورد و روز چهارم مرد . هیچوقت نفهمیدم چرا اینطوری شد اما با دیدن این تصاویر فهمیدم اون کرمهای فشرده ی خشکی که بهش میدادم توبیفکس بوده
طفلک چقدر عمرش به دنیا کم بود
rain- کاربر خوب لاک پشتی
keivan1983- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3