انواع غذاهای لاکپشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
انواع غذاهای لاکپشتی
1.میگو
2.غذای مخصوص خزندگان
3.جلبک
4.لوفاک
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
1.میگو (shrimp)
این غذا ساخت چین است و وارد کننده آن ماهیران است . این غذا مخصوص لاکپشت ها و ماهی های آب شور و ماهی های آب شیرین است . قیمت این غذا 2000 تومان است . لاکپشت ها عاشق این غذا هستند و به سرعت به آن عادت می کنند ..
میگو غذایی صد در صد طبیعی ، با کیفیتی بالا ، حاوی مواد مقوی و مناسب برای تقویت رنگ ماهی ها و رشد لاکپشت ها میشود . میگو تنها در محیط های تمیز که فاقد هر گونه آلودگی باشد رشد میکند .آن ها را بصورت زنده جمع آوری و بالافاصله منجمد می شود تا مواد آن محفوظ بماند .
پروتئین 65%
چربی 6%
فیبر 20%
حاوی ویتامین e
قابل تهیه در همه نمایندگی های ماهیران
نحوه غذا دادن : روزانه حداقل 2 تا 4 بار مقدار غذایی را که ماهی یا لاک پشت شما در چند دقیقه مصرف می کند را در آب بریزید .
از دادن بیش از حد آن جدا خودداری فرمایید --> داشتن فسفر زیاد در صورت مصرف زیاد و دفع کلسیم و نرمی لاک !
یکی از مورد علاقه ترین غذا ها فکر می کنم باید میگو باشه ..
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
2.غذای مخصوص خزندگان (reptile energy)
سلام .
این غذا مناسب ترین غذا برای لاک پشت ها (در ایران ) هست . که اون رو میشه از نمایندگی های ماهیران تهیه کرد . این محصول به مدت 36 ماه انقضا داره و به دلیل بوی قوی و این که مدت زیادی روی آب میمونه ، باعث شده که اون رو به غذای مناسبی تبدیل کنه .
اشتها آور به سبب شکل مناسب غذا . تهیه شده بر اساس فرمولی منحصر به فرد و موثر در جذب و سوخت و ساز چربی حاوی ویتامین های a ، c و e که در تقویت سیستم ایمنی موثر می باشند.حاوی مواد مغذی طبیعی که در جذب کلسیوم و تسریع رشد استخوان ها نقش بسزایی دارند.
مواد تشکیل دهنده : ماهی ، پودر سویا ، مخمر گندم ، تقویت کننده رنگ ، روغن ماهی ، لسیتین ، مواد معدنی و ترکیبی از انواع ویتامین ها.
نحوه غذا دهی :
روزانه حداقل 2 تا 3 بار عمل غذا دهی را انجام دهید . باقیمانده غذا را از روی آب جمع کنید . از دادن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
اطلاعات بر اساس پشت جعبه بود و امیدوارم کامل باشه ..
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
3.جلبک
بیشتر لاک پشت فروش ها جلبک رو بعنوان غذای لاکپشت می فروشند ..
باید توجه داشته باشید که این غذا فاقد هر گونه مواد معدنی و ویتامین و .. است و فقط برای سیر کردن شکم اوست .
این غذا بوی خاصی نداره . اگه بخواین به درونش برین بوی گیاه های تغریباَ خوشبو میده . و لاکی ها معمولاَ قرمز هاشو بیشتر میخورن !
این هم عکس واضح تر از جلبک .
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
4. لوفاک
قبل از اینکه مثل امروز پلت هایی مانند غذای خزندگان وارد شود از این نوع غذا که مخصوص ماهی ها هم بود استفاده میشد . این پلت دو نوع دارد :
بدلیل اینکه این پلت رو نداشتم از عکس سایت تراریوم استفاده کردم .
1. روی آب می ماند
2. به ته آب میرود ( برای ماهی )
که البته این لوفاک دو نوع خوب و بد دارد ..
نوع خوب : فرانسوی است . کیفیت آب را حفظ می کند . قیمت آن بالا تر است ( اصل است )
نوع بد ایرانی : ایرانی است : کیفیت را به سرعت پایین می آورد . قیمت آن پایین تر خواهد بود .
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
5. توبیفکس (tubifex worms)
توبیفکس یک غذای کاملا خطرناک برای لاکی هاتون هست و اگر به لاکی ها اون رو بدین طی 2 هفته<1ماه > مرحوم میشن و ...
این غذا مخصوص ماهی ها هست و نباید اصلا استفاده بشه ..
این هم عکس های این غذای مزخرف که آقای پرهام apb زحمتشو کشیده در فروم گفتگوی لاکپشتی.
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
رد: انواع غذاهای لاکپشتی
خیلی کار خوبی کردید که با عکس واضح همه چیز را توضیح دادید.
این مطالب خیلی به من کمک کرد و حتما برای همه مفید خواهد بود.
ممنون
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
کرم منجمد
این رو توی گروه بندی قرار ندادم چون گفتم شاید بخاطر اینکه مواد خاصی نداره و اصلا هیچ فایده ای نداره بدرد لاکپشت نخوره .
به هر حال این هم توضیحش :
یکی از غذا هایی که تحریک کننده لاکپشت برای خورن هست ، کرم خونی منجمد هست . که این کرم ها رو بصورت منجمد شده و یخ زده می فروشند . که شما برای استفاده از اون اون رو باید در آب بیندازید تا ذوب شود سپس میبینید که لاکپشت با علاقه بسیار زیادی این غذا را مطرف می کند . یکی از تحریک کننده ترین غذا ها برای لاکپشت هایی که غذا نمیخورند همین هست .
منبع : خلیلی فر . نت
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
حالا بچه ها لاکی من فقط میگو میخوره و غذای خزندگان نمیخوره!!! سبزیجات و میوه هم نمیخوره!
میترسم از بد غذای آسیب ببینه...
چیکار کنم که غذای خزندگان نمیخوره...
کمک کمک کمک کمک
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
http://apb.blogfa.com/post-18.aspx
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
شاید 5 ماه دیگه نظرش عوض شد.
راستش دماه م دیشب سرد بود باز امروز خوب شد.
اما باز فقط میگو میخوره.
یه سوال داشتم:
کف دریا چنده؟؟؟
من و بابام دیشب دعوامون شد که این لاکپشت ها تو طبیعت که کلسیم و میگو ندارن!!!!!
این فروم ها همش دروغه و چرت و پرت مینویسن.
من خیلی از دستش عصبانی شدم.
اونم خواست بوجو رو از پنجره بندازه بیرون که جلوش رو گرفتم.
فکر کردم ممکنه بوجو صدمه ای دیده باشه آخه 5 ساعت تو مقوا بود.
چشماشم بسته بسته.
امروز صبح گذاشتمش تو آب و میگو رو اون ته گذاشتم.
رفت پیدا کرد و خورد.
فهمیدم بیناییش سالمه.
حالا من با این بابام چیکار کنم؟؟؟؟
دکتر معماریان به من پیشنهاد کرد به لاکپشت هایم ماهی لاور یا بچه ماهی زنده بدم.(برای گوش قرمز)
بهرحال لاکپشت ها در طبیعت نیازشان را تامین میکنند ولی در حال حاضر که از طبیعتشان خارج شدند ، باید با مواد غذایی مختلف و کارخانه ای و... نیازشان را برآورده کنیم
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
کف دریا چنده؟؟؟
امیدوارم بابام راضی شه یه آکواریوم بخره.
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
این یعنی فاجعه وقتی یه موجود زنده بی اهمیت به نظر بیاد اونم به چشم کسی که باید با تمام جودش به حیوانات علاقه مند باشه تا همچین شغلی رو انتخاب کنه...بگذریم
شما محکم و استوار باش
برای شما و خودم و همه ی کسایی که از حیوانات خانگی نگهداری میکنن ارزوی موفقیت و پیشرفت دارم
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
نمیدونم چرا اینجورین اینا . ولی تو اونجا همه لاکپشت ها متاسفانه مریض بودند من مریض ترینشون رو خریدم و خوبش کردم و خیلی الان خوشحالم .. که حداثل یکیشون رو نجات دادم . ولی اون بدبختای دیگه... :[-o<:
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3