فیلتر تصفیه آب
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: فیلتر تصفیه آب
بوی آب رو می گیره؟! کلا میشه یا نه؟!
Samantha- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
نمي دونم سوالمو جاي خوبي مطرح كردم يا نه اصلا براي لاكي ها تصفيه لازمه؟
mamali1365- کاربر تازه وارد لاک پشتی
حتما دستگاه تصفیه لازمه و بهترین توع فیاتر برای لاک پشت تاپ فیلتر هست که می توانید بیوسرامیک و زغال اکتیو پشم فیلتر کارایی اون رو عالی کنید و 3 سایز داره! مارک آتمن بهتره! با توجه به ابعاد تانکتون یکی رو انتخاب کنید! موفق باشید ، پرهام.
ممنون آقا پر هام
mamali1365- کاربر تازه وارد لاک پشتی
و اینکه این نوع فیلترو میشه از فروشنده های وسایل آکواریوم تهیه کرد؟و حدود قیمتش چقدره؟برای تراریوم لاکپشتی هم مناسبه؟
وقتی میرم مغازه به آقاهه بگم تاپ فیلتره آتمن میخوام کافیه؟چیزه دیگه ای واسه اضافه کردن به فیلتر لازمه؟و اگه میشه اسپل انگلیسیه آتمن رو هم بگید.
و در آخر ببخشید که انقدر سئوال دارم و ممنون که همیشه صمیمانه به سئوالامون جواب میدید
samira-e- کاربر متوسط لاک پشتی
بیوسرامیک هم خیلی وقته داره کار میکنه و هنوز بعد از 4 روز کدر میشه اب...غذای سبزیجانی نمیدم بهش..ماهی هم نخورده تواب فقط پلت.....که اونهم میبلعه پودر و...نمیشه!...چرا این اینجوری میشه؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
چسب...کاسپین بوده ..اگر از چسب باشه چی باید بازش کنم؟....
چند تا گیاه پلاستیکی هست و یک فیلتر شنی واسه بالا اومدن...شیشه ...اینو دیگه نمیدونم شیشه هم مگه فرق داره؟
خوب مال من هم ظرف یک روز کدر می شه. بعد از چند روز آب رنگی است. یعنی اصلا شفاف نیست و رنگ سبز داره منتها من دیگه عادت کردم. دیدم انگار هیچ کاریش نمی شه کرد.
باید یک سیستم فیلتراسیون خاص واسه این لاک پشتها اختراع بشه یا یک دستکاری توی سیستمهای فیلتر صورت بگیره. به نظر من اصلا جواب یک لاک پشت را هم نمیده.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
با ذغال خوب و سیکل طی شده ! بدون شن سنگ و.....در روز سوم بسیار محسوس هست که چقدر کدر شده...ولی من نمیدونم چرا مال مهندس خوب کار میکنه شاید کار ما مشکلی داره اینجوری میشه اما هرچی فکر میکنم چیزی از قلم نیفتاده
مهندس جان همه رو از اکواریومی گرفتم! البته چسب کاسپین رو نه ولی چسب ماهیران و گیاهان رو بله
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
اما به قول سمیرا جون دیگه عادت کردم.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
Farshad.roger عزیز ، دیگه داشتیم!(شوخی) احتمالا موردی هست که به نظر شما عادیه و انجامش می دهید و من خبر ندارم ، ولی اشتباه هست! موفق باشید ، پرهام.
این بستگی به فوت کوزه گری داره که اونو مهندس فقط بلده!
spider جان
باهات موافقم. یک کاری مهندس پرهام می کنه که مانمی کنیم. اگر سیفونه ما هم می کنیم. حالا من سیفون ندارم و لی دو هفته یک بار یک عالمه آب تازه توش می ریزم.
مواد فیلترهامون که تقریبا یک مارکه. منتها یک فرق هست . تراریوم مهندس هم بزرگه و همتعداد لاک پشتاش زیاده ولی آبش شفافه شفافه.
مال من ظرف یک روز می شه سبز و دیگر هم درست نمی شه. حتی 40 روز هم بگذره همینه. فقط اگر کدر بشه شاید با گذر زمان کدریش کم بشه.
من امروز بعد از 20 روز نتونستم تحمل کنم و همین الان از تمیز کردن و تعویض کامل آب تراریوم خلاص شدم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
مهندس هیچی ندارم بگم!
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
» فیلتر زیر شنی
» تصفیه مناسب تراریوم
» تصفیه مناسب برای تراریوم لاک پشت
» نحوه نصب تاپ فیلتر