تصفیه مناسب برای تراریوم لاک پشت
تصفیه مناسب برای تراریوم لاک پشت
Atefeh- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: تصفیه مناسب برای تراریوم لاک پشت
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Atefeh- کاربر متوسط لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
1 - دور در فیلتر اکسترنال با پلاستیک آب بندی شده اول خریدم با نوعی روغن چرب شده بود ولی حالا به مرور چربیش کم شده برای چرب کردن این پلاستیک از چه روغنی استفاده کنم تا هم به فیلتر اسیب نزنه و هم لاکپشت؟
2 - از Sera Nitrivec برای لاکپشت هم میشه استفاده کرد ؟ و میشه زمانی که لاکپشت تو آب هست استفاده کرد؟
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
هر روغنی که دوست داری؛ اندکی روغن چرخ خیاطی ... اندکی روغن نباتی- دور در فیلتر اکسترنال با پلاستیک آب بندی شده اول خریدم با نوعی روغن چرب شده بود ولی حالا به مرور چربیش کم شده برای چرب کردن این پلاستیک از چه روغنی استفاده کنم تا هم به فیلتر اسیب نزنه و هم لاکپشت؟
اگه جستجوی میکردین قطعا به جواب میرسیدین و نیازی به پست دوباره نبود؛از Sera Nitrivec برای لاکپشت هم میشه استفاده کرد ؟ و میشه زمانی که لاکپشت تو آب هست استفاده کرد؟
Sera Nitrivec فقط و فقط کلونی باکتریهای مفیده که بعد از وارد شدن در آب تانک، از طریف پاورهد، به فیلتر منتقل و در سرامیک مستقر میشن تا نیتریت رو به نیترات تبدیل کنن. اگه دوست نداری داخل تانک بریزی، مستقیما داخل فیلتر بریز و اندکی بعد فیلتر رو به کار بنداز
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
» گیاه مناسب برای لاک پشت و تراریوم
» آب مناسب برای لاک پشتها
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی همستر،خرگوش.(تجربه و محل مناسب برای نگهداری دارم)
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی سنجاب،بچه خرگوش،همستر و بچه گربه به شرط سلامت کامل.(باتجربه و دارای محل مناسب برای نگهداری)(فــــــــوری!!!)