نحوه نصب تاپ فیلتر
نحوه نصب تاپ فیلتر
Mil@d- کاربر خوب لاک پشتی
رد: نحوه نصب تاپ فیلتر
مراجعه کنین به .htm[/url http://apbaquaterrarium.ir/nasbe%20top%20filtere%20atman.htm
تصویری نشون دادن
در ضمن تاپ فیلتر نو مبارک]
shinili- دوست گفتگوی لاک پشتی
نمی دونم دوستان دیگه اطلاع خاص دیگه ای دارن یا نه
من همین قدر بلد بودم
لطف می کنید اونایی که تاپ فیلتر دارن راجع به سوالاتی که من دارم تا جایی که اطلاع دارن راهنمایی کنن؟!!
من از صفحه آقای پرهام مطالب نصب رو خوندم اما هنوز سوالاتی هست که وقتی از آقای پرهام این تاپ فیلتر رو گرفتم اون لحظه یادم رفت بپرسم
1) توی عکسایی که آقای پرهام گذاشتن فقط مقداری بیوسرامیک ریختن کف اون جعبه سیاه...مقدار ریختن این بیوسرامیک ها تقریبیه ؟؟؟ من کل بیو سرامیک ها رو که توی جعبه توی یه توری هست رو نذارم؟؟
2) این الیافی که آقای پرهام به من دادن قطرش حدود 4و5 سانتی هست .منظورم اینه به نظر با توجه به اونی که من توی عکس ها می بینم قطور تره...باید برش بدم که قطرشم کمتر بشه؟؟.....
Cleopatra7th- کاربر متوسط لاک پشتی
به نظر من بيوسراميك ها اندازه ي باشه كه تمام تاپ فيلتر رو بپوشونه
اليافي كه در شكل ديده ميشد خيس بود وقطرش كم شده بود به نظر من قطرشو تعقيير ندهيد
maili- کاربر متوسط لاک پشتی
کف تاپ فیلتر باید از بیوسرامیک پوشیده بشه،
تقریبا نصف اون بسته کافیه،
فیلتر الیافی هم باید به همون قطری که هست استفاده کنید، یکم بزرگتر از سطح مورد نظر ببرید نا آب از کنارش رد نشه و آب حتما ازش عبور کنه،
قبل از استفاده از تاپ فیلتر حتما کربن رو کاملا بشورین طوری که دیگه ازش اب سیاه بیرون نیاد، بیو سرامیک رو هم یه آب بزنین، خود تاپ فیلتر و اجزای اون رو هم یک بار بشورین بد نیست
چندین بار بشورینش
» تبدیل فیلتر اینترنال به تاپ فیلتر
» نحوه استفاده تن ماهي در آب
» فیلتر زیر شنی
» نصب تاپ فیلتر