ورزش برای سلامتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
ورزش برای سلامتی
اگه سئوالی داشتید هم بپرسید :\m/:
در این وبلاگ ، مطالب کاربردی در مورد علم ورزش بیان میشود تا بتواند شما را در داشتن یک زندگی سالم یاری کند.
http://sport4peace.blogfa.com/
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: ورزش برای سلامتی
:m/:
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
3 سال برای درد ، زمان زیادی است! ، اگر درد مداوم دارید این مربوط به مهره های گردن است و نیاز به درمان توسط فیزیوتراپ دارد ولی اگر درد به صورت مداوم نیست و به همان درد عضله ای ختم میشود قابل درمان است اما نه به این راحتی. چون دچار spasm (گرفتگی شدید عضله) شده.
درد شما مربوط به عضله ی trapezius (ذوزنقه) و عضله گوشه ای است که از گردن شروع و به شانه ها میرسد
بهتره اول بالشتان را به حداقل ارتفاع برسانید
تمرین هایی که در وبلاگ و در رابطه با این عارضه ( افتادگی گردن) انجام بدید(مخصوصا تمرین مربوط به بارفیکس) البته قبل از تمرین حتما چند بار و به مدت 10 ثانیه گردنتان را به طرف پایین نگه دارید(انگار میخواهی به پایین گردنت نگاه کنی) 2 بار در روز خیلی خوبه
هر وفت هم کار هنری انجام دادید وسطش گردنتان را اول صاف نگه دارید و بعد چند بار سقف را نگاه کنید
اگر هم وسط کار گردنتان درد گرفت بدون بالش چند دقیقه دراز بکشید (بحالت طاق باز)
گهگاهی گردن خود را به صورت دورانی (دو طرف مهره ها) ماساژ دهید.
بعد از 3 ماه نتیجه را بگویید
[img][/img]
جدی بگیرید و تلاش کنید و اگر نتیچه نگرفتید به فیزیوتراپی که من میگم بروید
اول در مورد مسائل تغذیه ای :
اگر کسی مایل است وزن ایده آل(IBW)، مقدار انرژی مورد نیاز روزانه و میزان مصرف درشت مغذی ها(کربوهیدرات، چربی، پروتئین) به گرم را مخصوص به خودش را بداند :سن، قد، وزن، مقدار فعالیت ، اندازه دور مچ را بدهد.
میزان فعالیت:
سبک:افرادی که عموما فعالیت کمی دارند (کارمندان، خانه داران و ...)
متوسط: افرادی که روزانه تقریبا نیم ساعت پیاده روی میکنند یا 1 روز در میان ورزش میکنند
شدید: افرادی که حداقل 5 روز روزانه 1 ساعت ورزش هدفمند (ورزشی بدون وقفه) اجرا می نمایند.
:cheers:
وزن 52 کیلو گرم
دور مچ 15 سانتی متر
یه روز در میان باشگاه میرم
در مورد وزن ایده آل مشخصاتم اینه:
قد: 160
وزن: 47
مقدار فعالیت : متوسط.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
منم
منم 4 سال و نیم هست گردن درد شدید دارم و3 ساله کمر درد شدید البته تابستون رفتم پیش متخصص کایروپراکتیک گفت دیسک گردن و کمر شدید دارم دارو نداد ولی ماساژ داد ولی برای یه هفته خیلی خوب بودم ولی الان...... گفت باید برم پیشش ولی تهران نیستم , حالا واسه تربیت بدنی که برداشتم نمیتونم ورزش کنم چون نه سر پا میتونم وایستم و نه میتونم زیاد بشینم باید راه برم که دردش کمتر بشه واسه ورزش چیکار کنم؟؟؟ :
اگه میخواین شماره و اسمشو بدم؟؟؟؟
اين مطلب آخرين بار توسط samira در 2/19/2010, 06:05 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
میزان BEE انرژِی مصرفی پایه (در حالت استراحت) شما: 1270 کیلو کالری
میزان TEE انرژِی مورد نیاز شما در روز : 2300 کیلو کالری
میزان پروتئین مورد نیاز شما در روز: 53 گرم
میزان کربوهیدرات(قند-گلوکز) مورد نیاز شما در روز: 330 گرم
میزان چربی مورد نیاز شما در روز: 80 گرم
وزن ایده آل IBW شما: 65.5 کیلو گرم
میزان BEE انرژِی مصرفی پایه (در حالت استراحت) شما: 1015 کیلو کالری
میزان TEE انرژِی مورد نیاز شما در روز : 1700 کیلو کالری
میزان پروتئین مورد نیاز شما در روز: 38 گرم
میزان کربوهیدرات(قند-گلوکز) مورد نیاز شما در روز: 255 گرم
میزان چربی مورد نیاز شما در روز: 58 گرم
وزن ایده آل IBW شما: 49 کیلو گرم
از شنیدن این موضوع خیلی ناراحت شدم متاسفانه دلیل اصلی همه این ها در سنین شما و پایین تر از شما فقر حرکتی و ماشینی شدن بیش از حد زندگی است کودکان دهه ی 80 با آسیب های خیلی جدی تری روبه رو خواهند بود
سمیرا جان به علت داشتن دیسک شدید در ناحیه گردن و کمر من قادر به تجویز ورزش خاصی نیستم چون با هر حرکت اشتباه ممکن است به نخاع شما آسیب وارد شود.
باید دائم به دکتر سر بزنی تا خوب شی و این قضیه را جدی بگرد.کایروپرکتیک ها هم تخصص طب ورزش هستند و تحصیل کرده ی خارج از کشورند. متاسفانه در ایران به علم ورزش توجه کمی میشه و برای هر کسی افت دارد
بنابراین تا موقعی که این روند فکری در جامعه باشد، شاهد همچین آسیب هایی هستیم.
کار من پیشگیری و درمان آسیب های جزئی است.
بازم شرمنده ام که نتونستم کاری کنم اما حتما تا سنت کمه دنبال درمان باش و کوتاهی نکن
نیلوفر جان
کتفت هست یا شانه؟دقیقا کدام نقطه؟
به شما هم توصیه میکنم تا دچار آرتروز نشدید در وسط کار هر 10یا 15 دقیقه از سرکار بلند شید و کمی راه بروید سر را روبه رو قرار دهید و گهگاهی به بالا نگاه کنید، دست ها را به طرف بالا و طرفین و پشت بکشید و 10 ثانیه نگه دارید. کل این ها شاید 3 دقیقه بشود اما عوضش سلامتی خودتان را حفظ کردید :\m/:
ممنون
انشاالله سالم و موفق باشی :\m/:
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
کتف هم میتواند باعث شود اما دلیل اصلی کیفور نیست.پس تا موجب ناهنجاری کیفوز نشده بهتره همون تمرین هایی که گفتم را انجام بدی. :cheers:
راستی اطلاعات مربوط به خودت را دیدی؟
12 کیلو کم دارم؟!!!!!!!!
چجوری زیادش کنم؟؟؟؟؟
این جور افراد با تمرینات قدرتی و بی هوازی حداقل 3 روز در هفته از طریق افزایش توده عضلانی شان وزنشان را افزایش میدهند.
و اما افرادی که به راحتی تغییر وزن میدهند، برای افزایش وزن حدود 1 تا 2 کیلوگرم در ماه ایده آل است و رژیم غذایی باید طوری تنظیم شود تا برای افزایش هر کیلو 7700 کیلو کالری اضافه مصرف کنید بنابراین شما بهتره اون مقادیری را که گفتم تقریبا مصرفشان را بیشتر کنید تا هر ماه 1 کیلو به وزنتان افزوده شود.(مثلا حدود 20 گرم از پروتئین و کربوهیدرات افزوده شه و حدود 10 گرم چربی) :cheers:
شما آدرس باشگاههای بدنسازی بانوان که عصرها هم فعال باشند در اختیار دارید. اگر دارید لطف می کنید بذارید اینجا تا استفاده کنیم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
بطور مثال نصف موز 1 واحد است( این یعنی 1 گرم کربوهیدرات معادل 4 kcal برای شما تامین میکند.)
و شما با دیدن این جداول میتوانید ببینید چه چیزهایی مصرف میکنید و چه چیزهایی میتوانید اضافه کنید به رژیم غذایی تان
من الان در اینترنت 1 نمونه پیدا کردم
http://www.persiandiet.com/html/index.php?name=News&file=article&sid=36
نه سمیر جان راستش من تخصص در رشته و باشگاه ها ندارم اما میتونم از دوستام بپرسم.
باشگاه زرافشان فکر کنم باشه اما باز نمیدونم!...میپرسم برات
آدرس: خیابان شریعتی - نرسیده به پل رومی - کوچه سلمان.
قیمتشم نسبت به جاهای دیگه مناسبتره. البته با بیمه.
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» رابطه آدامس با سلامتی
» اگر در تابستان ورزش می کنید
» ورزش بانوان
» ورزش های هوازی