منابع آموزشی نگهداری لاک پشت ها
منابع آموزشی نگهداری لاک پشت ها
حتی کسانی هم که به محیط زیست علاقه مندند میتوانند بروشورها را به تعداد زیاد چاپ کنند و بین مغازه دارها و... پخش کنند
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: منابع آموزشی نگهداری لاک پشت ها
راهنمای نگهداری لاکپشت
راهنمایی مختصر و کلی برای تازه کارانی که به تازگی لاک پشتی خریده اند، کاری از گفتگوی لاک پشتی
http://www.lakposhtha.com/download.forum?id=22
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
بهنام جان این راهنما خیلی عالیه میشه برای تهیه بروشور از اون هم استفاده کرد خیلی ها هستند که دسترسی به اینترنت ندارن یا اگه دارن به فکرشون نمیرسه که در این مورد تحقیق کنن
بروشورهایی که دست به دست میگرده خیلی میتونه مفید باشه
من خودم حاضرم هرتعداد که بتونم چاپ و پخش کنم اگه حتی دوتا لاک پشت با این کار من بتونن زندگی بهتری داشته باشن من راضیم
edrina- کاربر تازه وارد لاک پشتی
آره اگر زندگی حتی یک دونه از این موجودات هم نجات پیدا بکنه بهتر از هیچیه!
دارم با دیدن این همه آدم مهربون تو این سایت به این فکر می کنم که چه قدر آدمای مهربون هنوز زیادن! که بهم قوت قلب و شور زندگی میدن!
....
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
شاید به نظر بعضیا دیونگی و بی فایده بیاد ولی ما هدفون مشخصه و اهمیت به این حرفا نمیدیم من خودم وقتی تو رودخونه کلی سنگ ریختم تو یه کیسه دارم کشون کشون میزارم تو ماشین تا جای خوبی برای لاکیا درس کنم به نظر بعضیا دیونگی بیاد ولی من هدفم راحتیه اون لاکیه
بچا راهنما خیلی مفیده البته با نظارت دوستان باید جم و جور تر شه و متنش دوباره بررسی شه و قسمت بندی هم بشه یعنی مثلا قسمت خشکی جدا قسمت نور جدا قسمت غذا جدا و ... دوستان مرتب کردن متنش با شما و طراحی بروشور از من
البته بقیه دوستانم میتونن بروشورهای خودشونو بزارن اینجا
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
www.lakposhtha.com/html-h1.htm
در نمایشگاه حیوانات خانگی هم، بروشوری را دیدم که بر اساس کتاب من و بروشور سایت آماده شده بود که دوستان می توانن چاپ و استفاده کنند:
http://www.lakposhtha.com/download.forum?id=22
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» نگهداری از لاک پشت ها
» دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی
» بیتوجهی به منابع ژنتیکی گیاهان زینتی/ پارک فناوری گیاهان ایجاد میشود
» نگهداری لاک پشت با گلد فیش