گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی

اذهب الى الأسفل

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی  Empty دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی

پست من طرف ایران دوست 3/11/2011, 04:47

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی

دکتر زرین آذر، متخصص امراض داخلی و دارای بورد فوق تخصصی در بیماری های دستگاه گوارش، کبد و کیسۀ صفرا می باشند.

دکتر آذر که معتقد به خام گیاهخواری بوده و خود نیز از این روش زندگی پیروی می کنند، به درمان بیماری ها از طریق تغذیه، تغییر روش زندگی و پیشه کردن روش طبیعی اصول سلامتی اعتقاد دارند.

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی  Vegetables

دکتر آذر عضو مادام العمر کمیتۀ پزشکان برای طب پاسخگو PCRM بوده، از سال 1995 در زمینه های مختلف با آنان همکاری نزدیک داشته اند. این گروه شامل بیش از نه هزار عضو پزشک و صد و بیست هزار عضو دیگر است که در مورد پیشگیری بیماری ها از طریق تغذیه و همچنین در مورد حمایت از حیوانات و مشکلات استفادۀ آنان در آموزش ها و تحقیقات پزشکی فعالیت می کنند.

دکتر آذر عضو مادام العمر انجمن ملی سلامت آمریکاNHA هستند که باور به گیاهخواری و درمان بیماری ها از طریق تغذیۀ درست دارند.

ایشان همچنین عضو موسسۀ گرسون بوده، با این موسسه نیز در ارتباط و همکاری نزدیک می باشند. تخصص این موسسه بر روی درمان سرطان ها و بیماری های بحرانی با تغذیه، بخصوص مصرف مواد خام گیاهی است.

دکتر آذر گواهینامه های مختلفی در امور تغذیه از گروه ها و سازمان های مختلف تغذیه از جملهOur Place International دارند که در آن اصول روزۀ آب و درمان بیماری ها توسط این متد و سپس تغذیۀ سالم را آموخته اند.

دکتر زرین آذر همچنین در سمت مشاوره با کلینیک دکتر "دیوید کلین" که خام گیاهخوار بوده و بیماران را با روش تغذیه درمان می کنند، همکاری دارند.

اکنون مقالۀ زیر دربارۀ اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 را از دکتر زرین آذر می خوانیم:

چربی ها بیشترین میزان کالری در میان مواد غذایی را دارا می باشند. هر گرم چربی 9 کالری دارد، در حالیکه میزان کالری در هر گرم پروتئین یا هیدراتهای کربن فقط 4 کالری است.

کلیۀ تحقیقات و مطالعات و تجربیات نشان می دهند که هرچه میزان چربی در غذاهای مصرفی روزمره بیشتر باشد، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان های مختلف، بیماری های قلبی، اضافه وزن، دیابت، فشار خون، ام اس و سایر بیماری ها نیز بالاتر است.

چربی ها شامل چربی های اشباع و غیر اشباع هستند. چربی های غیر اشباع خود شامل دو دستۀ مونو و پلی Monounsaturated و Polyunsaturated می باشند. همۀ چربی ها مقداری از این سه نوع چربی را در خود دارند، هرچند میزان این چربی ها در فراورده های غذایی مختلف متفاوت است.

چربی های اشباع بیشترین زیان را برای سلامتی دارند. این چربی ها بوفور در غذاهای حیوانی یافت
می شوند، به همین دلیل است که مصرف مواد حیوانی، خطر بیماری های قلبی و سرطان را بالا می برد.

گیاهان بطور کلی دارای چربی های سالم غیر اشباع بوده، میزان چربی های اشباع در آنها بسیار کم یا هیچ است.

چربی ها بطور کلی در ساختمان سلولی، ساختن هورمونها در بدن، سلامت پوست و مو و همچنین متابولیسم ویتامین های محلول در چربی مشارکت دارند. برای تامین چربی بدن، نیازی به مصرف چربی ها در غذای روزمره نیست زیرا که بدن می تواند از اضافات هیدرات های کربن و پروتئین ها چربی بسازد. اما دو اسید چرب ضروری وجود دارند که بدن قادر به ساختن آنها نبوده و باید توسط مواد غذایی مصرفی وارد بدن گردند. این دو شامل آلفالینولنیک اسید یا اسید چرب امگا3 و لینولئیک اسید یا اسید چرب امگا6 می باشند.

هر دوی این اسیدهای چرب برای انجام اعمال حیاتی بدن ضروری بوده، کمبود آنها عوارض مختلفی از جمله اختلال در کار کبد و کلیه، اختلال در سیستم ایمنی بدن و آنرمالی هایی را در ساختمان پوست و مو بوجود می آورد.

اگرچه مصرف چربیها بطور کل و چربی های اشباع که در مواد حیوانی یافت می شوند بالاخص باعث ایجاد بیماری های قلبی، سکته و سرطان می شود، ولی مصرف اسیدهای چرب ضروری امگا3 و امگا6 برای سلامت قلب و جلوگیری از سکته های مغزی و تنظیم کار سیستم ایمنی بدن لازم است.

اسید های چرب امگا6 بوفور در روغن های مایع مانند روغن دانۀ آفتابگردان، روغن ذرت و روغن هایی که برای تهیۀ غذاهای بسته بندی شده و آماده استفاده می شود، وجود دارد. به همین دلیل میزان مصرف این روغن در عموم مردم بیشتر از حد دلخواه است. حال آنکه اسیدهای چرب امگا3 که در گیاهان، لوبیاها، گردو و دانۀ کتان یافت می شود، به مقدار بسیار کمتری از حد دلخواه مصرف می گردد. به عبارت دیگر، برای ایجاد شرایط مطلوب جهت انجام اعمال حیاتی بدن، باید نسبت خاص بین این دو اسید چرب برقرار باشد، در حالیکه بدلیل فراوانی اسیدهای چرب امگا6، مصرف روزمرۀ مردم از این اسید چرب چنانکه ذکر شد، بسیار بالاتر از حد مورد نیاز آن بوده، باعث مختل کردن نسبت لازمۀ بین این دو اسید چرب شده، در نتیجه، بیماری های قلبی، اختلال سیستم ایمنی، اختلال در کارکرد اعمال حیاتی بدن و عوارض دیگر مشاهده می گردد.

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی  Oil

بنابراین باید مصرف روغن های مایع موجود در سوپرمارکتها، بعنوان مثال روغن ذرت مایع را کنار گذاشته، برای تامین این دو اسید چرب ضروری، به میزان مورد نیاز و نسبت مناسب، از منابع غذایی ای که محتوی میزان بیشتری از اسیدهای چرب امگا3 هستند، مصرف نمود.

منابع امگا3: گردو، شاهدانه، بسیاری از سبزی ها و میوه ها، دانۀ چیا و بالاخره دانۀ کتان، منابع امگا3 می باشند. شاهدانه یکی از بهترین منابع نوع کمیاب امگا6 و همچنین امگا3 است!

برخی از کارشناسان تغذیه، مصرف مقادیر بالای روغن دانۀ کتان را توصیه می کنند، اما این روغن فاقد ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر موجود در دانۀ کتان بوده و همچنین مقدار کمی از فیتوکمیکال و فلاونوئیدهای موجود در دانۀ کتان را داراست، بنابراین برای تامین امگا3 بدن، مصرف دانۀ کتان سالم تر از مصرف روغن آن است.

برخی از پزشکان و دیگر کارشناسان سلامت، مصرف ماهی را برای تامین امگا3 و در نتیجه جلوگیری از بیماری های قلبی توصیه می کنند. اگرچه ماهی بدلیل مصرف جلبک ها که قادر به تولید اسید های چرب امگا3 می باشند، منبع خوبی از این اسید چرب است، اما متاسفانه مصرف ماهی بدلیل آلودگی های شیمیایی و هورمونی فراوان، می تواند یکی از مضرترین غذاها برای سلامتی بدن باشد. ماهی ها یکی از آلوده ترین منابع غذایی بشر بشمار می روند، چه از نظر آلودگی های شیمیایی مواد سرطان زایی نظیر "دی بی تی" یا "پی سی بی" و یا دیوکسین و جیوه و چه از نظر آلودگی های میکربی.

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی  Fish-farming

علاوه بر این، ماهی ها دارای کلسترول و چربی های اشباع فراوان هستند که سلامت قلب را به خطر
می اندازند. ماهی ها در حقیقت اسید چرب امگا3 خود را از گیاهان دریایی- جلبک ها- می سازند، همانطور که انسان اسید چرب امگا 3 خود را از گیاهان خشکی می تواند تامین کند.

افسانۀ اینکه مصرف ماهی و روغن آن برای سلامت قلب مفید است، توسط بررسی مشهور "دارت 2" (رژیم غذایی و تست حملۀ قلبی مجدد) کاملا نفی گردیده است. در این بررسی ثابت شد که بیماران قلبی با دردهای سینه (آنژین) که ماهی مصرف می کردند، هیچگونه کاهشی در مرگ و میر آنها مشاهده نشده و در کسانی که کپسول روغن ماهی می خوردند، در حقیقت خطر ایست قلبی و مرگ ناگهانی افزایش یافت.

بنابراین توصیه این است که بطور کلی مصرف چربی ها، بخصوص چربی های اشباع که تنها در مواد حیوانی وجود دارند (به استثنای دو محصول گیاهی نارگیل و هستۀ خرما) را به حداقل کاهش داده، به جای آن با مصرف گیاهان، شاهدانه، دانۀ کتان، لوبیاها و توفو (پنیر سویا) نیاز بدن خود به اسیدهای چرب ضروری امگا3 و امگا6 را بر آورده سازید و بدین وسیله سلامت قلب و سایر اعضاء بدن خود را تضمین نمایید.

دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی  Beans

بهترین منبع اسید چرب امگا3 که نسبت به امگا6 کمیاب تر است، چنانکه گفته شد: گردو، لوبیاها، شاهدانه، دانۀ کتان و بسیاری از سبزی ها و میوه ها و همچنین توفو (پنیر سویا) می باشد.


www.ourplaceinternational.com

www.nationalhealthassociation.com

www.colitis-crohns.com

www.gerson.org

www.pcrm.org
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد