باغ وحش خونگی من (علیرضا)
صفحه 3 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: باغ وحش خونگی من (علیرضا)
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
لوسی(دختر) و لوسیوس(پسر) چطوره؟ :scratch:
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
اینا که خیلی خطرناک هستند ناراحت
لوسی(دختر) و لوسیوس(پسر) چطوره؟
خیلی خوبه!! فقط بذار ببینیم کس دیگه پیشنهاد بهتری نداره؟!
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
من با این کار شما به شدت مخالفم. این حیوانات متعلق به حیات وحش ایران هستند که بسیار آسیب پذیر بوده و روز به روز ضعیفتر می شود. این حیوانات بی گناه حیوان خانگی نیستند و ما حق نداریم آنها را از طبیعت جدا کنیم و در خانه نگهداری کنیم. در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم شما با این که به حیوانات علاقه دارید سایر حیوانات خود را نیز نا آگاهانه اشتباه نگهداری می کنید. توصیه می کنم شرایط زندگی مطلوب را برای حیوانات خود فراهم کنید نه اینکه بر تعداد آنها بیفزایید و یا آنها را از طبیعت جدا کنید.
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
با سلام
من با این کار شما به شدت مخالفم. این حیوانات متعلق به حیات وحش ایران هستند که بسیار آسیب پذیر بوده و روز به روز ضعیفتر می شود. این حیوانات بی گناه حیوان خانگی نیستند و ما حق نداریم آنها را از طبیعت جدا کنیم و در خانه نگهداری کنیم. در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم شما با این که به حیوانات علاقه دارید سایر حیوانات خود را نیز نا آگاهانه اشتباه نگهداری می کنید. توصیه می کنم شرایط زندگی مطلوب را برای حیوانات خود فراهم کنید نه اینکه بر تعداد آنها بیفزایید و یا آنها را از طبیعت جدا کنید.
با تشکر
دکتر معماریان
جناب آقای دکتر معماریان
شما خودتون بهتر از من میدونید که نگهداری از رطیل ها و... در تمام دنیا به عنوان اگزاتیک پت، قابل قبول واقع شده و کار غیر ممکن و غیرقابل باوری نیست.هر وقت در ایران هم ، مانند بسیاری از کشور های جهان، خرید و فروش این حیوانات مانند سگ و گربه رواج یافت ، دیگه نیازی نیست که من اونا رو از طبیعتشون جدا کنم.
من برای این حیوانات در ابتدا شرایط مطلوب برای زندگی اونها رو فراهم میکنم و بعد اقدام به آوردن اونها میکنم . واقعا متاسفم که فکر میکنید من دارم به تعدادشون اضافه میکنم . واقعا چنین صحبتی از شما بعید بود... من برای شما احترام زیادی قائل هستم و خیلی هم شما رو دوست دارم...چون شما به عنوان شخصی که جان حیوانات تا این اندازه برایتان ارزشمند هست که حتی اگر آنها سرراهی باشند باز هم مداوایشان میکنید ، برای من بسیار ستودنی هستید... من میخواستم روز چهارشنبه خدمتتون برسم ولی میبینم که متاسفانه برداشت غلطی نسبت به این موضوع پیدا کردید و به علت یکسری از مسائل جو سازی میکنید...
عذر میخوام اگه به نظرتون لحن تندی داشتم
با تشکر
مثل اینکه من مقصود خودم را بد بیان کردم و موجب شدم شما از من ناراحت بشوید. از این بابت پوزش می خواهم.
من هم وقتی همسن شما و کوچکتر از شما بودم دوست داشتم تمام حیوانات را در خانه نگهداری کنم و به این موضوع توجه نمی کردم که آیا این عمل من برای اکوسیستم و حیات وحشی که من تا این حد به آن علاقه دارم مفید است یا نادانسته به آن لطمه می زنم!
علیرضای عزیز مطمعن باش من با Exotic pets بسیار بهتر از شما آشنایی دارم و همانطور که خود شما اشاره کردی برخی گونه های خاص در برخی کشورها به عنوان حیوان خانگی به فروش می رسند که اگر این کار آنها قانونی باشد، از حیواناتی استفاده می کنند که یا در آن کشور برای این منظور تکثیر می شوند و یا نثل آنها در طبیعت به هیچ عنوان در معرض خطر نیست. آیا شما این اطلاعات را در مورد این کوچولوها داری؟ فکر می کنی چنین اطلاعاتی به هیچ عنوان در کشور ما به صورت دقیق وجود دارد؟
من این موضوع را با شما مطرح کردم به این دلیل که فکر می کنم شما به حیوانات و حیات وحش علاقه داری و می توانی از معدود دوستان حیات وحش در ایران ما باشی. من هم خیلی دیر به این موضوع پی بردم که دوست داشتن حیوانات به تنهایی کافی نیست و حتی شاید به جای کمک در بعضی موارد نادانسته...
در مورد نگهداری صحیح حیوانات هم من به هیچ عنوان نگفتم که شما به عمد از حیوانات بد نگهداری می کنید و کاملا مطمعن هستم تمام تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط خوب برای آنها می کنی ولی شاید به علت نداشتن اطلاعات گاهی ما انسانها کارهایی میکنیم که لطمه های جبران ناپذیری به حیواناتمان وارد می کنیم. مثلا در مورد خرگوشهای شما این امر در حال رخ دادن است و امیدوارم هر چه زودتر (تا دیر نشده) تغییراتی در نگهداری و تغذیه آنها ایجاد کنید و من هم از هیچ کمکی دریغ نمی کنم. در مورد لوس مار هم با وجود اینکه من 8ماه برای سلامتی این حیوان تلاش کرده بودم و دوستش داشتم ولی مهم برای من سلامتی حیوان بود و شاید بهتر می بود آن حیوان هم در طبیعت دوباره رهاسازی میشد، من تنها از این سهل انگاری خودم پشیمانم و مطمعن باش که می دانم مشکلی که ایجاد شد از روی ناآگاهی و کاملا غیر عمدی بوده و تمام سعی خودم را کرده ام که آن اتفاق که شما برای لوس مار به وجود آوردی را فراموش کنم و فراموش هم کرده ام.
امیدوارم اینبار درست منظور خودم را بیان کرده باشم و موجب ناراحتی شما نشوم.
امیدوارم در تمامی زمانها دوستدار حیوانات و حیات وحش باشی
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
هم من و هم تمامی اعضای سایت به اطلاعات وسیع شما در مورد حیوانات و مخصوصا اگزاتیک پت واقع هستیم و من هم خدای نکرده نخواستم یر خلاف این موضوع صحبتی کرده باشم.علیرضا جان
مثل اینکه من مقصود خودم را بد بیان کردم و موجب شدم شما از من ناراحت بشوید. از این بابت پوزش می خواهم.
من هم وقتی همسن شما و کوچکتر از شما بودم دوست داشتم تمام حیوانات را در خانه نگهداری کنم و به این موضوع توجه نمی کردم که آیا این عمل من برای اکوسیستم و حیات وحشی که من تا این حد به آن علاقه دارم مفید است یا نادانسته به آن لطمه می زنم!
علیرضای عزیز مطمعن باش من با Exotic pets بسیار بهتر از شما آشنایی دارم و همانطور که خود شما اشاره کردی برخی گونه های خاص در برخی کشورها به عنوان حیوان خانگی به فروش می رسند که اگر این کار آنها قانونی باشد، از حیواناتی استفاده می کنند که یا در آن کشور برای این منظور تکثیر می شوند و یا نثل آنها در طبیعت به هیچ عنوان در معرض خطر نیست. آیا شما این اطلاعات را در مورد این کوچولوها داری؟ فکر می کنی چنین اطلاعاتی به هیچ عنوان در کشور ما به صورت دقیق وجود دارد؟
من این موضوع را با شما مطرح کردم به این دلیل که فکر می کنم شما به حیوانات و حیات وحش علاقه داری و می توانی از معدود دوستان حیات وحش در ایران ما باشی. من هم خیلی دیر به این موضوع پی بردم که دوست داشتن حیوانات به تنهایی کافی نیست و حتی شاید به جای کمک در بعضی موارد نادانسته...
در مورد نگهداری صحیح حیوانات هم من به هیچ عنوان نگفتم که شما به عمد از حیوانات بد نگهداری می کنید و کاملا مطمعن هستم تمام تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط خوب برای آنها می کنی ولی شاید به علت نداشتن اطلاعات گاهی ما انسانها کارهایی میکنیم که لطمه های جبران ناپذیری به حیواناتمان وارد می کنیم. مثلا در مورد خرگوشهای شما این امر در حال رخ دادن است و امیدوارم هر چه زودتر (تا دیر نشده) تغییراتی در نگهداری و تغذیه آنها ایجاد کنید و من هم از هیچ کمکی دریغ نمی کنم. در مورد لوس مار هم با وجود اینکه من 8ماه برای سلامتی این حیوان تلاش کرده بودم و دوستش داشتم ولی مهم برای من سلامتی حیوان بود و شاید بهتر می بود آن حیوان هم در طبیعت دوباره رهاسازی میشد، من تنها از این سهل انگاری خودم پشیمانم و مطمعن باش که می دانم مشکلی که ایجاد شد از روی ناآگاهی و کاملا غیر عمدی بوده و تمام سعی خودم را کرده ام که آن اتفاق که شما برای لوس مار به وجود آوردی را فراموش کنم و فراموش هم کرده ام.
امیدوارم اینبار درست منظور خودم را بیان کرده باشم و موجب ناراحتی شما نشوم.
امیدوارم در تمامی زمانها دوستدار حیوانات و حیات وحش باشی
با تشکر
دکتر معماریان
خوشبختانه نسل عنکبوتهای گرگی در ایران در معرض خطر قرار ندارد.پس از این بابت خیالتان راحت باشد.
در مورد خرگوشها هم بنده بعد از تماس تلفنی ای که باشما داشتم ، سریعا ترتیب فراهم کردن وسایل مذکور را دادم. ای کاش بهتون خبر میدادم...
من هم منظور تندی در پستی که دادم نداشتم . ولی در اینگونه مباحث، همیشه در انتها از مخاطبم عذرخواهی میکنم که اگر صحبتم به نظرش تند آمده.
من همیشه ارادتمند شما و افرادی مثل شما بودم و هستم و خواهم بود.فقط دوست دارم که اگر نکات این چنینی برای شما پیش آمد،به وسیله ی پیغامهای خصوصی مکاتبه کنید . نه در صحن عمومی!!
با تشکر
دوستدار شما
Alireza
این خوبه که بحثهای سازنده و خوبی در بخشهای فروم مطرح می شود. درخواست من این است که اطلاعاتی که بدست می آورید ( مثلا در مورد خرگوش ) در بخش جوندگان فروم مطرح کنید تا قابلیت استفاده برای سایر دوستان را داشته باشد.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
چه حیوونایی داری!
البته این سوسک رو خوبه خودت نگه داری چون موجودیه که هرکی ببیندش....
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
با خوندن مطالبتون راجع به Guinea pig ها
این سوال برام پیش اومد که :
این نوع حیوان رابطه و دوستیش با انسان ، مثل همسترهاست ؟
منظورم اینه که ، درسته که همستر با انسان کنار می یاد ، اما اگه لحظه ای تنهاش بگذاریم قصد فرار می کنه و اینطور نیست که با انسان دوست باشه و فقط به اجبار و در قفس میشه ازش نگه داری کرد .
Guinea pig ها
هم چنین رفتاری دارن ؟
یا مثل گربه ها و سگ ها با انسان دوست می شن ؟؟
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
فرق همستر با خوکچه هندی چیه؟
آخه عکساشون که شبیه همه
mosi_laki- کاربر تازه وارد لاک پشتی
همچین چیزی ندیده بودم که این جور حیوانات در یک خانه و در جوار خانواده
شما خواهر ندارید که از سوسک بترسه!!! :
البته دختر و پسر نداره ، تو خونه ی ما تا 1 سوسک بیاد همه فرار میکنیم
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
همیشه فکر میکردیم کی میره توی این رشته!!!!
درک که نمیکم ولی حداقل فهمیدم کسانی مثل شما هستن :cheers:
حالا برای شما زوده این حرف ها ولی خوش بحال همسر آینده تان که حداقل با این مساله مشکلی نخواهد داشت
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
نه خدا رو شکر ما اگه تو خانواده از یه لحاظ مشکل نداشته باشیم،آوردن حیوانات است!
بعد تازه همه ی اینا رو که من مراقبت نمیکنم! کارها تقسیم شده!
اسم ایشون رو هم گذاشتیم زمرد! وقتی میاد رو دستت ولت نمیکنه!خیلی با من جور شده!!
این سوسک های مظلوم هم اسمشون بد در رفته.خیلی دوستشون دارم.ما آدما این حیوونا رو به خاطر طبیعتشون از بین میبریم...امیدوارم دیدگاهها عوض بشن...
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» واگذاری یه بچه پیشول خونگی
» تصاویر حیوانات خانگی علیرضا (عکاس MF)
» تصاویر حیوانات خانگی علیرضا 2 (عکاس MF)