باغ وحش خونگی من (علیرضا)
صفحه 1 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
باغ وحش خونگی من (علیرضا)
این خانم اکتاست . یه عنکبوت بزرگ از نژاد عنکبوتهای گرگی
این میماس هست . خیلی مغروره
این هم بیلی
این بندک خرگوشمونه
این گلباقالیه
این استاده . آخوندکه باهوشه من
این هم فریبرزه
این هم کابوی هست. اون یکی خرگوشمون
====
عکسای بیشتر خواستید بگید تا بذارم :>:d<:
اين مطلب آخرين بار توسط Alireza در 9/2/2009, 12:01 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
رد: باغ وحش خونگی من (علیرضا)
(من کلی در نگهداری تجربه دارم)
می توانید برای آگاه شدن از شرایط نگهداری خرگوش به دکتر معماریان و من ( مراجعه کنید. )
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
بابای من بجه بود رطیل داشت.
این رطیل من ،( البته در اصل عنکبوت هست ولی واژه ی رطیل هم به سبب اندازه بزرگش به اون اطلاق میشه)یه حیوون خیلی مهربون و خوبه . به ظاهرش نگاه نکنید . هیچوقت نشد که منو گاز بگیره . البته نیشش ممکنه به فلج شدن بدن و یا حتی مرگ منتهی بشه. تو خونه تو یه تراریوم کوچیک نگهش میدارم . غذاش رو هم مگس ها تشکیل میدن.البته حشرات دیگه هم میخوره ولی من فقط به مگس دسترسی دارم . اندازه اش یه چیزی حدود 7-8 سانتی متره . خیلی سریع راه میره.جهندست.قابلیت تنیدن تار رو نداره . به صورت گروهی شکار میکنند . معمولا هم شبها خارج میشن .
من عنکبوت های دیگه ای هم داشتم . یه بیوه ی سیاه داشتم که خیلی کمیاب بود . باردار بود. تخم گزاری کرد. اینها بعد از تخم گزاری میمرند تا بچه هاشون ازشون تغذیه کنند . البته بچه هاش هیچوقت بدنیا نیومدند . ولی من هنوز جسد و کیسه ی تخمش رو دارم .
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
به من میگن ممد spider
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
این حیوون 8 تا چشم داره . دوتا بزرگ . 4 تا کوچک هم زیر اون دوتا . 2 تای دیگه هم بالای سرش داره. که تو این عکس پیداست.ولی خداییش چشماش خیلی نازه فکر کنم نقطه های آبی رنگ چشماشه دیگه نه؟
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
بله محض اطمینان هم که شده ، دستکش دستم میکنم .چقدر جالب.شما توی دستتون هم می گیرید؟اگه این کارو می کنید دستکش دستتون می کنید؟راستش قیافش یکم ترس داره
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
من هم با زحمت گیرش آوردمواااااااااااااای.من عاشق عنکبوتام.منم میخوام.نمیدونم چرا من از این چیزا پیدا نمیکن
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
1-گینه پیگ:نوع موبلند این حیوان بسیار زیباست و در اروپا گینه پیگ شو های بسیار زیبایی تشکیل می شود.از گینه پیگ های موبلند به عنوان میک آپ در fashion استفاده می کنند چون موهای این حیوان بسیار زیبا بلند شده و راحت با گیره های کوچک اشکال زیبا به خود می گیرند.نگهداری ساده و ارزانی دارند که خیلی از افراد را به سمت خود جذب می کنند.بهتره که از آکواریم استفاده نشه چون رطوبت در آن خیلی بالاست.از قفسهای مخصوص(خانم نوروزی انحصارن وارد می کنند و می فروشن)یا قفسهای دست ساز استفاده کرد.بستر گینه پیگ ها باید از خاک گربه معطر یاپوشال بدون گرده استفاده کرد.از لحاظ تغذیه سبزیجات و میوه ها همراه پلت(غذای خشک) و روزانه یک عدد گوجه فرنگی متوسط می باشد.نیازی به شتشو ندارند اما آراستن(کوتاه کردن و برس کشیدن) به صورت هفتگی از نیازهای آنها است.در صورتی که سبزیجات شسته بخورند هیچ انگلی تهدیدشان نمی کند.
من که خیلی گینه پیگ دوست دارم و به زودی یکی از خانم نوروزی می خرم.به شما هم توصیه می کنم.
قیمتشون در ایران گرونه اما خانم نوروزی از همه جا ارزون تر و تمیزتر هستن.حدودن 65 تومن.خیلی خیلی ناز هستن.برای خرید به آدرس hamsterkocholo.blogfa.com مراجعه کنید.
نحوه نگهداری گربه رو هم توی پست بعدی می گم.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
صفحه 1 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» واگذاری یه بچه پیشول خونگی
» تصاویر حیوانات خانگی علیرضا (عکاس MF)
» تصاویر حیوانات خانگی علیرضا 2 (عکاس MF)