باغ وحش خونگی من (علیرضا)
صفحه 2 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: باغ وحش خونگی من (علیرضا)
واای وحشتناک ترین قیافه ها رو فقط می شه توی انواع عنکبوت ها و رتیل ها پیدا کرد. شما واقعاً خیلی جرات دارید!!
نه به این پیشی و مرغ عشق، نه به اون عنکبوته رتیلی شکل وحشتناک خفن! :>#(:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
واقعا همینطوره!تارانچولا جان معلومه خیلی به اکزاتیک پت علاقه داری!!!!
اطلاعاتتون کاملا صحیحه و درسته . ولی لازم میدونم یه سری مطالب دیگه رو هم در مورد این حیوون بیان کنم :آقای محمد فر من در مورد نگهداری گربه و گینه پیگ اطلاعات خوبی دارم که اینجا می گم که همه استفاده کنند:
1-گینه پیگ:نوع موبلند این حیوان بسیار زیباست و در اروپا گینه پیگ شو های بسیار زیبایی تشکیل می شود.از گینه پیگ های موبلند به عنوان میک آپ در fashion استفاده می کنند چون موهای این حیوان بسیار زیبا بلند شده و راحت با گیره های کوچک اشکال زیبا به خود می گیرند.نگهداری ساده و ارزانی دارند که خیلی از افراد را به سمت خود جذب می کنند.بهتره که از آکواریم استفاده نشه چون رطوبت در آن خیلی بالاست.از قفسهای مخصوص(خانم نوروزی انحصارن وارد می کنند و می فروشن)یا قفسهای دست ساز استفاده کرد.بستر گینه پیگ ها باید از خاک گربه معطر یاپوشال بدون گرده استفاده کرد.از لحاظ تغذیه سبزیجات و میوه ها همراه پلت(غذای خشک) و روزانه یک عدد گوجه فرنگی متوسط می باشد.نیازی به شتشو ندارند اما آراستن(کوتاه کردن و برس کشیدن) به صورت هفتگی از نیازهای آنها است.در صورتی که سبزیجات شسته بخورند هیچ انگلی تهدیدشان نمی کند.
من که خیلی گینه پیگ دوست دارم و به زودی یکی از خانم نوروزی می خرم.به شما هم توصیه می کنم.
قیمتشون در ایران گرونه اما خانم نوروزی از همه جا ارزون تر و تمیزتر هستن.حدودن 65 تومن.خیلی خیلی ناز هستن.برای خرید به آدرس hamsterkocholo.blogfa.com مراجعه کنید.
نحوه نگهداری گربه رو هم توی پست بعدی می گم.
این جونده نه ربطی به خوک داره ، نه به هند و نه به گینه . در اصل زادگاه اصلی این حیوانات پرو هست.در اونجا بیشتر از گوشتشون استفاده میکنند.
در طبیعت به صورت گروهی زندگی میکنند و حتی ممکن است تا 1 متر هم رشد کنند (در طبیعت).
سه نژاد اصلی دارند : موبلند ، مو کوتاه ، فردار . مال من مو بلند هست ولی بعضی از قسمت های فر هم دارند . من پارسال 35 تومن خریدمش.
این حیوونها نمیتونن چربی رو هضم کنن . بنابراین دادن خوراک هایی مانند گردو و تخمه و ... به اونها اشتباهه .
بدن خوکچه ها قادر به تولید ویتامین ث نیست . پس باید ویتامین مورد نیازش رو از طریق خوراکش تهیه کنه.
خیلی جالبه! من تو زندگیم از چهار نوع موجود زنده می ترسم که دومیش عنکبوت و خانواده ی عنکبوتیانه!!!
واای D'oh وحشتناک ترین قیافه ها رو فقط می شه توی انواع عنکبوت ها و رتیل ها پیدا کرد. شما واقعاً خیلی جرات دارید!! اشاره
نه به این پیشی و مرغ عشق، نه به اون عنکبوته رتیلی شکل وحشتناک خفن!
من یه زمانی میخواستم سوسک رو هم نگهدارم . البته اگه بچش رو گیرم بیاد که بتونه بهم عادت کنه.
فکر کنم خیلی باید جالب باشه.اگه می تونید آپلود کنید لینکشو بزارید...
سعی میکنم تا امشب کیفیت پایینش رو آپلود کنم . چون اینجا سرعت افتضاحه.وای خدا حالا که فهمیدم هشت تا چشم داره بیشتر ازش می ترسم. گریه میشه لطفا فیلم هاشو آپلود کنید؟
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
1. قیمت این حیوان در بازار ایران چقدر بالاست! چیزی که من اصلا نمی دونستم. چون من تعداد زیادی از این حیوان را هر ماه بعد از درمان یا به علت زیاد شدن تعدادشون به زحمت واگذار می کنم به افرادی که دوست دارند نگهداری کنند و پیدا کردن این افراد برای من بسیار سخته!
2. تقریبا 90% موارد صاحبان این حیوان بعد از مراجعه به کلینیک هیچ اطلاعی در مورد این حیوان ندارند (این در مورد تمام Exotic petها صدق می کند) و این اطلاعاتی که ایجا دیدم بسیار خوب بود در سطح صاحبان حیوان خانگی. کتابی در همین راستا برای اطلاعات صاحبان جوندگان و خرگوشسانان در دست تحریر دارم تا شاید کمک کوچکی به این موجودات دوست داشتنی بکنم.
3. با عرض پوزش از دوست خوبم باید بگم درسته آجیلها (Nuts) غذای مناسبی برای Guina pig نیستند ولی علت آن عدم جذب چربی در این حیوانات نیست که این تصوری غلط است. اگر لازم دانستید می توانم علل آن را کامل توضیح دهم. نیاز به ویتامین ث در این حیواناتت بسیار بالاست و موارد کمبود آن بسیار شایع ولی ای امر هم به این دلیل نیست که بدن این حیوان این ویتامین را تولید نمی کند.
4. یک موضوع بسیار مهم برای جلوگیری از Rootelangationو Pododermatitisچه کارهایی انجام داده اید؟
5. خاک اره و براده های چوب بستر های مناسبی نمی باشند.
6. شرایط ویواریوم Amphibians هایی که نگهداری می کنید چگونه است؟
با تشکر فراوان
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
بله متاسفانه حق با شماست قیمت حیوانات در ایران بسی بالاست! مثلا ایگوآنای سبز که خارج از کشور 20-30 دلار بیشتر نیست ، اینجا تا 850 هزار تومن هم معامله میکنن.1. قیمت این حیوان در بازار ایران چقدر بالاست! چیزی که من اصلا نمی دونستم. چون من تعداد زیادی از این حیوان را هر ماه بعد از درمان یا به علت زیاد شدن تعدادشون به زحمت واگذار می کنم به افرادی که دوست دارند نگهداری کنند و پیدا کردن این افراد برای من بسیار سخته!
بله همینطوره...اصلا اطلاعاتی ندارند بیشترشون .
2. تقریبا 90% موارد صاحبان این حیوان بعد از مراجعه به کلینیک هیچ اطلاعی در مورد این حیوان ندارند (این در مورد تمام Exotic petها صدق می کند) و این اطلاعاتی که ایجا دیدم بسیار خوب بود در سطح صاحبان حیوان خانگی. کتابی در همین راستا برای اطلاعات صاحبان جوندگان و خرگوشسانان در دست تحریر دارم تا شاید کمک کوچکی به این موجودات دوست داشتنی بکنم.
خوشحال میشم اظهاراتتون رو بشنوم . من این مطالب رو از کسی که خریدمش میدونم.3. با عرض پوزش از دوست خوبم باید بگم درسته آجیلها (Nuts) غذای مناسبی برای Guina pig نیستند ولی علت آن عدم جذب چربی در این حیوانات نیست که این تصوری غلط است. اگر لازم دانستید می توانم علل آن را کامل توضیح دهم. نیاز به ویتامین ث در این حیواناتت بسیار بالاست و موارد کمبود آن بسیار شایع ولی ای امر هم به این دلیل نیست که بدن این حیوان این ویتامین را تولید نمی کند.
4. یک موضوع بسیار مهم برای جلوگیری از Rootelangationو Pododermatitisچه کارهایی انجام داده اید؟
ما تقریبا ماهانه خرگوش و خوکچه رو باهم پیش دامپزشک میبریم تا هم واکسن ها رو دریافت کنن و هم مواد ویتامینه براشون تهیه کنیم.
قطعا همینطوره . من هم از خاک اره استفاده نمیکنم . خوکچه ی من عمدتا دو جاست : یا توی خونه ی پارچه اییشه یا رو بالشتکهای پنبه ای که دورش رو حفاظ چیدیم .5. خاک اره و براده های چوب بستر های مناسبی نمی باشند.
دکتر من که حیوون دوزیست ندارم!6. شرایط ویواریوم Amphibians هایی که نگهداری می کنید چگونه است؟
این اسم رو توی یه رمان خونده بودم.
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
درسته دوست عزیز . این اسم رو از رمانهای دارن شان برداشتم.
ببخشید اسم عنکبوتتان خانم اکتا است؟
این اسم رو توی یه رمان خونده بودم.
نگفتی برای Rootelangationو Pododermatitis چه تمهیداتی دارید؟
خرگوشهای شما در خانه آزاد هستند؟
با تشکر
هر ماه واکسیناسیون و دارو؟ چه دارویی؟ چه واکسنی؟
نگفتی برای Rootelangationو Pododermatitis چه تمهیداتی دارید؟
خرگوشهای شما در خانه آزاد هستند؟
با تشکر
من از اسم دقیقشون اطلاع ندارم . ولی میدونم مربوط به انگل و ...
منظورتون از این بیماریها ، بیماری قارچ و زخمهایی هست که روی دست و پاهای خوکچه بوجود میاد؟
بله آزاد هستند . ولی وسایل خطرناک مثل سیمها برق و ... از دسترسشون خارج شده.
فیلم شکار آحوندکم
http://www.4shared.com/file/116940917/36c5e992/Mantis_Hunting.html
فیلم شکار رطیلم
http://www.4shared.com/file/116941425/43822f4b/Spider_Hunting.html
1. هیچ واکسن و یا داروی ضد انگلی که هر ما برای خرگوش و خوکچه تجویز بشود وجود ندارد. و شما می توانید علت این امر که هر ماه واکسیناسیون توصیه شده را به راحتی حدس بزنید.
2. ویتامینها نیز نیازی به چنین تجویزی ندارند.
3.Rootelangation یا رشد بیش از حد ریشه دندانها که متاسفانه درمانی برای آن وجود ندارد و تنها راه پیشگیری است.
4. Pododermatitis در مورد خرگوش در طولانی مدت می تواند در اثر راه رفتن روی فرش و موکت ایجاد شود و درمان این عارضه بسیار دشوار است. علت اصلی سوال من در مورد آزاد بودن خرگوشها در خانه این بود.
با عرض پوزش قصد من تنها کمک به این حیوانات کوچولو است
با تشکر
دکتر معماریان
در مورد خرگوش چه توصیه ای دارید؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
علي رضا جان فكر نميكنم اين حيوان جايي 20 يا 30 دلار باشه اين قيمت رو از كجا گرفتيدبله متاسفانه حق با شماست قیمت حیوانات در ایران بسی بالاست! مثلا ایگوآنای سبز که خارج از کشور 20-30 دلار بیشتر نیست ، اینجا تا 850 هزار تومن هم معامله میکنن
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
از نظر من ارائه قیمت بالای این خزنده در ایران مناسب و بجا هم هست.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
در صورت تمایل لطفا با من تماس بگیرید تا یکسری توضیحات واجب در این موارد بدهم.
با تشکر فراوان
دو تا رطیل جدید من که هنوز اسم ندارن!!
:[-o<:
این دخترست!
این پسرست!
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» واگذاری یه بچه پیشول خونگی
» تصاویر حیوانات خانگی علیرضا (عکاس MF)
» تصاویر حیوانات خانگی علیرضا 2 (عکاس MF)