تامین کلسیم
تامین کلسیم
من یه ساله یه لاک پشت گوش قرمز دارم،تا حالا که از غذاهای معمولی ماهی براش میریختم اما از وقتی سایت لاکپشتها رو پیدا کردم واسه تغذیش نگران شدم مخصوصا برای کلسیم.
معمولا بهش غذا میگوی خشک آب شیرین میدم با پلت غذای ماهی و مرغ آبپز،اشتهاش خوبه و تا حالا(گوش شیطون کر)مشکلی نداره لاکش هم نرم نیست.اما برای کلسیمش نمیدونم چکار کنم.
قبلا بهش گوشت قرمز خام هم میدادم اما از وقتی اینجا خوندم دیگه بهش ندادم.
مشهد هم که من ساکنم نتونستم کف دریا پیدا کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
رد: تامین کلسیم
برای تامین کلسیم لاک پشت بایستی از کف دریا استفاده کنید. کف دریا هم بصورت پودر و هم درسته در عطاریها می فرشند. قاعدتا باید داشته باشند که چون موارد مصرف متعددی داره. ولی اگر پیدا نکردید من می تونم براتون تهیه کنم و بفرستم. پس از تهیه حواستون باشه که یک پوسته نازک که معمولا سفیدتر از کف دریا هست نیز یک طرف کف دریاست که دقت کنید اون را به لاک پشت ندهید چونسفت و غیر قابل هضم است. کف دریا را به قطعات کوچک که طبق تجربه من باریک خرد کنید و به لاکی بدهید که گاز بزند و بخورد.
معمولا ممکنه اولش تمایلی به خوردنش نداشته باشه که در اونصورت باید ابتکار و حوصله به خرج بدید. مثلا بطوری که نفهمه با سایر غذاهایی که می خوره بهش بدید.
پلت ماهی همانطورکه از اسمش پیداست مال ماهیهاست. برایش پلت مخصوص خزندگان که عکس لاک پشت هم روش هست و مارکهای متعددی در بازار هست بدهید ولی دقت کنید که بیشتراز اندازه سرش به استثنای گردن در روز بهش پلت ندهید. یک نوعش هم در فروشگاه لاک پشتی فرم موجوده.
میگو و مرغ آبپز برای طولانی مدت مناسب نیستند چون پروتئین بالا و فسفر بالا دارند که عملا مشکلاتی را برای لاک پشت ایجاد خواهند کرد.
بنابراین بهترین غذا لاشه کامل ماهی هست مثل ماهی خوراک یا لارو ماهی های زنده زا. می توانید کیلکا هم بدهید منتها بدون سرش. حتما تغذیه اش را سریعا تغییر بدهید. در صورت خوردن لاشه کامل ماهی معمولا نیاز به کف دریا کمتر می شود.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
فعلا گاز میزنه اما براش سفته و خورد میکنه و پس میده البته امروز غذاشو قبلا خورده بود،فکر کنم فردا بخوره.
در ضمن من که لایه ی شبیه پوست رو این کف دریا ندیدم،وسطش هم مثل بیرونش سفته..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
» رابطه آفتاب و جذب کلسیم
» کمبود کلسیم در تغذیه
» تامین مواد ضروری مثل ویتامین ها برای لاکپشت
» دکتر زرین آذر: اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 و تامین آنها از منابع گیاهی