تصاویری از بام تهران و آلودگی هوای تهران
تصاویری از بام تهران و آلودگی هوای تهران
وی یو تهران از منطقه مقابل تلکابین توچال:
وی یو تهران از در ورودی بام تهران، اگر پیاده روی هم نکنید باز هم چنین وی یو را می توانید ببینید:
آلاچیقها در منطقه مقابل تلکابین توچال، جایی که میشه ساعتها نشست و تهران بزرگ و کثیف را مشاهده کرد:
در پیاده روی در بام تهران، می توانید به آبشار کوچک آن در وسطهای مسیر آسفالته هم سربزنید:
در ورودی بام تهران، برای کوهنوردی و پیاده روی از اینجا باید شروع کنید:
بام تهران از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد:
بام تهران به بخش بالایی ولنجک و قسمت ابتدای تله کابین توچال گفته میشود. بام تهران مجموعهای است که بین بخش پارکینگ تله کابین و ایستگاه اول آن بصورت جاده آسفالته بوده و به علت وجود مناظر زیبای کوهستانی و نیز دید زیبا از بالاییترین نقطه شهر تهران موجب شده شهروندان تهران برای استفاده از طبیعت و مناظر زیبا، این جاده را بهعنوان مسیری تفریحی و محلی برای پیادهروی انتخاب کنند. تردد اشخاصی که قصد بالا رفتن از کوههای منطقه توچال را دارند و یا قصد استفاده از تله کابین را داراند باعث اهمیت بیشتر مجموعه بام تهران شدهاست.مسیر اصلی دسترسی به ایسگاه اول ولنجک شامل یک مسیر دسترسی اصلی و چند مسیر فرعی است. مسیر اصلی منتهی به ایستگاه اول یک مسیر آسفالت میباشد که به واسطه شیب دره محدود شده است.این مسیر که عموما مورد استفاده گروههای مختلف مراجعین قرار می گیرد بارزترین مشخصه این مجموعه است.این مسیرهم برای مراجعه کنندگان و هم برای وسایل نقلیه موتوری مورد استفاده قرار می گیرد.اتوبوس هایی که مراجعین را تا ایستگاه اول انتقال می دهند،استفاده کنندگان مجموعههای ورزشی مجموعه و کارکنان مجموعه ازجمله که مجازبه ورود به مجموعه با وسیله نقلیه هستند،از این مسیر جهت رسیدن به ایستگاه اول استفاده می کنند،که این امر موجب نارضایتی بسیاری از مراجعین شده است.علاوه بر این سطح آسفالت شده مسیرعلاوه بر این که باعث گرمای مسیر در طول فصول گرم سال می شود،در طی فصول سرد و بارندگی نیزموجب جاری شدن سیلاب می گردد.بین ابتدا و انتهای این مسیر اختلاف ارتفاعی معادل 1084 متر وجود دارد،عرض این مسیر به طور میانگین دارای عرضی برابر 10 متر است. علاوه بر این مسیر اصلی،چند مسیر فرعی نیز به یستگاه اول وجود دارد.این مسیرهای تجهیز نشده خاکی که کمترشناخته شده اند بیشترمورد استفاده کوهنوردان قرار می گیرند.ادامه مسیر از ایستگاه اول نیز خاکی است.این مسیرهای فرعی در زمانی که شرایط جوی نامساعد است و یا در هنگام بارندگی تقریبا غیر قابل استفاده می باشند.شاخصترین کاربری این مجموعه تله کابین مجموعه ورزشی ولنجک میباشد که در واقع مسیری است برای دسترسی به ایستگاههای بالاتر، هتل این مجموعه و پیست اسکی است ،از این رو در طی فصول سرد سال بسیار در سطح گسترده ای مورد استفاده علاقه مندان به این ورزش قرار می گیرد.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: تصاویری از بام تهران و آلودگی هوای تهران
پیداست که حسابی خوش گذشته
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
خیلی جای آرامی است و مسیر پیاده روی خوبی هم دارد. با اینکه به خانه ما نزدیک است ولی وقتی به اینجا می رم احساس می کنم از خیلی چیزهای این شهر بزرگ دور شدم و احساس می کنم از آن بالا، شهر و مشکلات و مردم و ... کوچک شدند و تنها چیزی که اهمیت دارد خودم هستم و پرندهایی که از آن بالا در زیر پاهام در هوا شنا می کنند.
» دمای آب نرمال در هوای گرم یزد
» حال و هوای عید در نقاط مختلف شهر و کشور
» تصاویری از فضا
» دروغگوها احساس آلودگی می کنند