شیرینی های ایرانی
شیرینی های ایرانی
مواد لازم
روغن جامد 250 گرم
آرد 500 گرم
بيکينگ پودر يك قاشق چايخوري
ماست 180 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
زعفران دم کرده 1/3 قاشق چايخوري
طرز تهيه
آرد را با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد تا خمير شود.در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگپودر، زردههاي تخممرغ و زعفران دمکرده را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط کنيد. خمير چسبندهاي به دست ميآيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
بعد از دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتيمتر باز کنيد. خمير را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنيد. (ميتوان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)
سپس از مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايهاي ديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را بپیچید.
کلمپههاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 160 درجه سانتيگراد بپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند.
مواد لازم براي داخل کلمپه
خرما 150 گرم
گردوي خرد شده 50 گرم
پودرهل نصف قاشق چايخوري
دارچين 1/3 قاشق چايخوري
طرز تهيه مواد مياني کلمپه
تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند.
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com/post-7180.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: شیرینی های ایرانی
مواد لازم
زرده تخممرغ يك عدد
روغن جامد قنادي آبشده 155 گرم
ماست 175گرم
بيكينگپودر نصف قاشق چايخوري
آرد سفيد 250 گرم
روغن براي سرخكردن به ميزان لازم
مواد لازم براي شربت
شكر دو پيمانه
آب يك پيمانه
گلاب نصف پيمانه
زعفران و جوهرليمو به ميزان لازم
طرز تهيه
زرده تخممرغ را با روغن آب كرده و ماست مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. بيكينگپودر و آرد سفيد را با هم مخلوط و كمكم به مواد بالا اضافه كرده ورز دهيد. سپس در يك كيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. روي سطح كار آردپاشيده و با وردنه خمير را باز كرده و به دلخواه قالب بزنيد. روغن را در تابه داغ كرده و گوشفيلها را در آن سرخ كنيد. براي تهيه شربت تمامي مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود. سپس گوشفيلها را داخل آن ريخته تا شربت به خورد آنها برود.
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com/post-7133.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: شیرینی های ایرانی
مواد لازم
زرده تخممرغ دو عدد
شير يك پيمانه
روغن دو قاشق سوپخوري
بيكينگپودر يك قاشق مرباخوري
آرد به ميزان لازم
مواد لازم مياني خمير
گلسرخ پودر شده يك پيمانه
گردوي خرد شده يك پيمانه
دارچين يك قاشق غذاخوري
خاك قند يك پيمانه
مواد لازم براي شربت:
شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه
آب به ميزان لازم
طرز تهيه
تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ كرده و روي آن ميريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و ميگذاريم تا كاملا سرد شود.
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com/post-6821.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: شیرینی های ایرانی
مواد لازم
تخممرغ يك عدد
ماست يك پيمانه
آرد يك پيمانه
زعفران 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم براي شربت
شكر دو ليوان
مخلوط آب و زعفران يك ليوان
طرز تهيه
تخممرغ را زده، ماست را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. آرد را اضافه كرده و دوباره مخلوط را زده تا گلولهگلوله نشود. جوششيرين را افزوده و نيمي از زعفران را با مايع مخلوط ميكنيم. روغن را داغ كرده و با قاشق از مايع حاضر شده در روغن مياندازيم تا سرخ شود. شكر، آب و نيم ديگر زعفران را حرارت داده تا قوام بيايد سپس شيرينيهاي سرخ شده را در شربت انداخته تا به خرد مواد برود.
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com/post-6813.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
» شیرینی های تر
» خواستگاری بدون گل و شیرینی!
» گربهها مزه و طعم شیرینی را حس نمیکنند
» آموزش آشپزی (انواع شیرینی)