شیرینی های تر
شیرینی های تر
مواد لازم
آرد دو پيمانه
بيكينگپودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوري
شكر دو قاشق مرباخوري
پنير پيتزا 125 گرم (نصف پيمانه)
خامه 350 گرم (يك و نيم پيمانه)
شويد خردشده يك قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
طرز تهيه
آرد، شكر، نمك و بيكينگپودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلممو تخممرغ زده و پنير باقيمانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: شیرینی های تر
مواد لازم
آرد سفيد 120 گرم
آرد ذرت 30 گرم
آبجوش دو قاشق غذاخوري
شكر 150 گرم
تخممرغ شش عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
بيكينگپودر يك قاشق چايخوري
طرز تهيه
زرده و سفيده تخممرغها را جدا كرده و هم ميزنيم به زرده، شكر و وانيل اضافه ميكنيم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم ميزنيم در اين هنگام سفيده زده شده را افزوده و آرام ميزنيم. آرد و بيكينگپودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم و آرام با همزن ميزنيم.
فر را با حرارت180 درجه سانتيگراد گرم كرده، قالبي را كه كف آن كاغذ پهن كردهايم آماده ميكنيم. (قالب به شكل مربع يا مستطيل باشد و مواد كيك بايد به اندازه يك سانتيمتر قالب را پر كند) مواد را در قالب ريخته و به مدت 15 دقيقه در فر ميگذاريم تا بپزد توجه داشته باشيد كيك خشك نشود. بعد كيك را از فر خارج و آن را از طول لوله ميكنيم (ميتوانيد از پارچه نمدار براي لوله كردن كيك استفاده كنيد) و ميگذاريم تا خنك شود. بعد خامه زدهشده را روي كيك ريخته و صاف كرده و آن را باز لوله ميكنيم. بعد روي رولت را با خامه و توتفرنگي تزئين ميكنيم.براي تهيه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادي هم ميزنيم تا فرم بگيرد.
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com/post-7029.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: شیرینی های تر
مواد لازم
آرد 100 گ ( 3/2 پ )
شکر 100 گ ( 2/1 پ )
زرده تخم مرغ 4 عدد
سفیده تخم مرغ 4 عدد
وانیل 8/1 ق چ - 2/1 ق چ BP
پودر قند و پودر پسته به میزان لازم
خامه فرم گرفته 200 گ
طرز تهیه
ابتدا آرد + وانیل + BP را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک نمایید سفیده تخم مرغها را با همزن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. سپس زرده ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و همزن را خاموش نمایید موادخشک را کم کم اضافه کرده و بصورت دورانی با لیسک مخلوط کنید سپس مواد را در قیف ریخته و یا می توانید از اسکوب بستنی استفاده نمایید و بعد روی کاغذ روغنی که داخل سینی پهن کرده اید با فاصله از مواد بریزید و بعددر فر 200 درجه سانتی گراد یا 400 فارنهایت یا شماره 5 به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید قبل از اینکه شیرینی را داخل فر قرار دهید روی آنها کمی پودر قند بپاشید . خامه را با همزن بزنید تا کاملاً نرم بگیرد سپس بین دو عدد از شیرینی های آماده مقداری خامه ریخته و بعد برای تزئین کمی پودر پسته روی آنها بپاشید.
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com/post-6407.aspx
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: شیرینی های تر
مواد لازم
تخم مرغ 1 عدد
ماست شل 3 قاشق سوپخوري
پيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
مغز گردوي خرد شده 2/1 پيمانه
پودر نسكافه(براي رويه) 2 قاشق چايخوري
كاكائو(براي رويه) 3 قاشق غذا خوري
شير (براي رويه) 1 قاشق سوپخوري
كره 120 گرم
وانيل و نمك به مقدار لازم
پودر قند (براي رويه) 1 و نيم پيمانه
آرد 2 پيمانه
نمك و وانيل (براي رويه) به مقدار لازم
كاكائو 6 قاشق غذاخوري
شكر قهوه ايي 2/1 فنجان
شكلات خرد شده 1 پيمانه
كره ( براي رويه) 70 گرم
طرز تهیه
كره و كاكائو رادر قابلمه اي مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود . 10 دقيقه آن را خنك كنيد و بعد شكر قهوه اي را داخل آن نماييد و بعد ماست شل و وانيل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقي يكي دو دقيقه بزنيد تا خمير صافي بدست بيايد . مواد خشك را به تدريج به مايه بالا اضافه كرده و مخلوط نماييد و آخر از همه گردو و خرده شكلات را اضافه كنيد و هم بزنيد كه مخلوط شود و در يك سيني كه قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوري با فاصله در سيني بگذاريد و در حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت يك ربع در فر بپزيد سپس با رويه مكا آن را تزئين كنيد . رويه مكا : نسكافه را در شير حل كرده و كره و كاكائو و نمك را مخلوط نموده و بزنيد تا پف كند و سفيد شود و به تدريج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط كنيد شير را به مقدار يك قاشق چايخوري هر مرتبه داخل نموده و با همزن مي زنيم تا كاملاٌ پف كند سپس مايه را در قيف ريخته و روي شيريني مي ريزيم و يك تكه مغز گردو روي آن قرار مي دهيم .
منبع:
http://groohashpazi.blogfa.com
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
» شیرینی های ایرانی
» گربهها مزه و طعم شیرینی را حس نمیکنند
» خواستگاری بدون گل و شیرینی!
» آموزش آشپزی (انواع شیرینی)