بایدها و نبایدهای لاک پشتی ...
صفحه 1 از 2 • 1, 2
بایدها و نبایدهای لاک پشتی ...
اين مطلب آخرين بار توسط nightlight در 6/7/2009, 08:22 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
رد: بایدها و نبایدهای لاک پشتی ...
به هر صورتی باید از تماس هر چیز آلوده ، حتی دستهامون با لاک پشت خود داری کرد ...
نباید لاک پشت ها رو بر عکس کرد چون گونه های خاصی از لاک پشت ها قادر به برگشتن به وضعیت اولیه نیستند و ممکنه موجب مرگشون بشه
اين مطلب آخرين بار توسط nightlight در 6/9/2009, 01:24 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
از دادن یک رژیم غذایی ثابت و بدون تنوع خودداری کنید ...
محیط هایی که در اون لاک پشت در مجاورت حیوانات خطرناک قرار می گیره محیط های مناسبی نیستند ...
علی رغم میل تون، برای کودکان و افرادی که قادر به نگهداری صحیح از لاک پشت ها نیستند ، لاک پشت نخرید و تهیه نکنید ...
کودکان به علت شرایط سن و محیط شون به طور معمول قادر به هضم مرگ یک حیوان خونگی نیستند و تاثیرات مخربی در روحیه شون می زاره، زمان زیادی نمی گذره از ماجرای خودکشی کودکی به خاطر مرگ سگ خونگیشون، در همین ایران ...
با حرکت میون موانع طبیعی و مصنوعی این احتمال وجود داره که لاک پشت به جایی گیر بکنه و ...
از رها کردن لاک پشت در آب برای مدت طولانی پرهیز کنید ...
استمرار حضور لاک پشت در محیط های کثیف و لجن آلود به تدریج موجب تشکیل لجن روی لاک و صدمه به لاک پشتتون می شه ...
همین لاک پشت ، چند روز پیش به دست من رسید :
تمام سطح لاک رو فرا گرفته بود ...
بعدا نحوه تمیز کردن و زدون جرم از سطح لاک رو توضیح می دم ...
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
شخصا پیشنهاد می کنم لاک پشتتون به صورت دوره ای توسط دامپزشک ویزیت بشه ...
اگر قصد اضافه کردن لاک پشتی به مجموعه ی لاک پشت هاتون دارید نباید بدون گذراندن مدتی در قرنطینه اقدام به انتقال لاک پشت کنید ...
از بازی کردن با لاک پشت ها پرهیز کنید ...
هیتر درون آکواریوم رو به صورت صحیح و مطابق با دستور العمل درج شده قرار بدید ...
راهنمای شناسایی و تشخیص لاکپشت سالم از مریض رو آقای محمد فر در وبلاگ توضیح دادن ...
در مورد خرید و نگهداری لاک پشت به هیچ وجه عجله نکنید ...
اين مطلب آخرين بار توسط nightlight در 6/7/2009, 23:27 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
و اینکه شخصا پیشنهاد نمی کنم تراریومتون رو در بالکن مستقر کنید ... به خصوص در شهر های خشک با آب و هوای غبار آلود ...
هر نوع تغییر رنگ پوست و لاک و همینطور نرمی لاک لاکپشت رو تحت نظر داشته باشین و در صورت مشاهده مورد غیر عادی با دامپزشکتون مشورت کنید ...
اگر دمای تراریوم تغییر نکرده و لاک پشتتون نسبتا بی حاله ، گوشه گیری می کنه و غذا نمی خوره با دامپزشک مشورت کنید ...
شما می فرمایین که آلودگی های توی تراریوم رو با آبجوش نمک ببریم؟به هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ..........................عنوان ازموادشوینده برای تمیزکردن آکواریوم استفاده نکنن
همچین چیزی ممکنه؟
لکه ها، آلودگی ، لجن، بوی داخل ظرف، ...
یه جوری باید بشه مواد شوینده رو خوب از ظرف پاک کرد. قطعاً اگر با آب جوش نمک آلودگی ها از بین می رفت دیگه صابون و ... اختراع نمی شد.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
گونه ی خاص نداره لاک پشت منم پشت و رو بشه نمی تونه برگرده. خیلی ها نمیتونن برگردن.نباید لاک پشت ها رو بر عکس کرد چون گونه های خاصی از لاک پشت ها قادر به برگشتن به وضعیت اولیه نیستند
اول اینکه 3سال میشه 2تا آکواریوم دارم حاوی فایتر، کف خوار پوزه خرگوشی، لجن خوار ، 4 تا دیسکس (که به طور حتم راجع به دیسکس ها، شرایط سخت زندگیشون و حساسیت اونها نسبت به محیط می دونید) و حقیقتش هر 2 یا 3 ماه ظرفشونو با شوینده می شورم.ازموادشوینده برای تمیزکردن آکواریوم استفاده نکن
بله البته که سنگ و مواد داخل آکواریوم رو میگذارم توی آب جوش با نمک بعدم میگذارم روی گاز، که قل قل بجوشه و میکروب هاش از دنیا پشیمون بشن و بیشتر به آخرت فکر کنن.
اما خود شیشه رو موفق نشدم (آخه اگه تو دیگ هم بذارم بازم رو گاز جا نمی شه) شایدم من وسواسی ام ولی آب جوش تا زمانی که جوشه خاصیت تمیز کردن داره.
این درست؟
اگه منظورتون آکواریومه، لجن خوارم نمیذاره این اتفاق بیافته مگرنه 4 تا دیسکس زنده نداشتم.البته اگه شما بذارید آکواریومتون لجن ببنده بعد تمیزش کنین..................البته که به مواد قویتری از آبجوش ونمک نیازمندین،شاید باید صابون رو کناربذارین وازاسید استفاده کنی
اگر هم منظورتون تراریومه، تراریوم اگنس تا حالا میکروب به عمرش ندیده. چون هر روز باید آبش رو عوض کنم. ارتفاع آب نهایت یک سانتیمتر،
تو آبش حتی بخاری هم نمیره چه برسه به فیلتر. فکرشو بکن!!
هر روز شیشه به اون سنگینی رو میگیرم بغلم آبشو خالی میکنم دوباره آب 48 ساعت کلر رفته میریزم اما وقتی تشریف میاره رو خشکی (گلاب به روتون) جیش بزرگ می کنه! با آب نمک، آب گرم، التماس، خواهش، مسواک، دعا ... پاک نمی شه که نمی شه!
چی کار کنم کارخونه ی مواد رنگی داره تو شکم کوچولوش!
فکر کنم انقدر بفهمم خانوم مینااما به این نکته توجه کن که ما آدمیم واونها لاکپشت
کتاب جناب محمدفر رو بخونین
تو فکرش هستم یه روز که ایشون توی ماهیران3 هستند با بلوتوس، جت، ماشین،... خودمو برسونم تهران برای دریافت کتابشون.
برکه ایلاکپشت شما برکه ایه یا گوش قرمز
واقعاً؟ خوش به حالشلاکپشت من وقتی پشت ورو میشه خیلی راحت خودشو برمیگردونه
در کل اینکه هر کدوم از حرف های آقای دکتر برای من به شخصه، حکم آیه داره و هیچ وقت به خودم و حتی دیگران اجازه ی نقضش رو نخواهم داد
از شما هم معذرت میخوام برای کنجکاویم.
مثله اینکه شما خیلی بیشترناراحت شدین،شما مثل اینکه دعوا دارین،اگه مشکلی هست خیلی بهترازاینها میتونین مطرح کنین،ومتاسفانه همه چیز رو روی منظور گرفتین،حالا که شما همه ی حرفهای منو خلال کردین وازتوش نکته درآوردین منم مجبورم جوابشونو بدم:شما واقعا فکرمیکنین شیشه رو میشه روی حرارت گاز گذاشت؟آخه اگه این کاررو بکنین که شیشه میشکنه که.......................................
من گفتم آبجوشی که یه کم ولرم شده باشه،درثانی ما که الکی نمیگیم آبجوش+نمکککککککککککککککک
چون نمک هم خاصیت گندزدایی داره،مگه نشنیدین که میگن:"هرچه بگندد نمکش میزنند،وای به روزی که بگندد نمک" وهدف ما ازانتخاب نمک اینه که لا اقل ماده ی شیمیایی نیست وکم ضررتره..............یه کم به حرفای من دقت کنین .اینکه اگنس شما چکارمیکنه که (ببخشید)نمیتونین پاکش کنین من نمیدونم چون من خیلی راحت تراریوم رو ازاین نظرتمیزمیکنم ودراین رابطه مشکلی ندارم،درباره کتاب جناب محمدفر : من نمیدونم شما ساکنه کدوم شهرهستین ولی هرجا که باشین خیلی راحت میتونین کتاب رو سفارش بدین،اونوقت هیچ احتیاجی به جت ندارین.................،راجع به پشت ورو شدن لاکپشت هم من منظورم این بود که لاکپشتهای گوش قرمز این کاررو میتونن بکنن ومنظور nightlightهم همین بود که بعضی لاکپشتها میتونن خودشونو برگردونن بعضیها نمیتونن،و این حرف کاملا درسته گونه هایی از اونها میتونن،گونه هایی هم نمیتونن،.................
اگرناراحت نمیشین اول مطالب رو بادقت بخونین ......................................
فقط یه سوال کردم که چه جوری می شه اینکارو کرد. همین!!
من شوخی کردم که گفتم شیشه رو بگذاریم تو آب داغ روی حرارت. مگه می شه همچین کاری کرد بعدشم اضافه کردم که شاید من وسواسی ام که می خوام همه چیز جوشونده بشه تا تمیز شه
شما مثل اینکه دقیق نخوندین
سعی می کنم از این به بعد راجع به تمیز کردن لاک پشتم با کسی درد دل کنم که کمکم کنه
حالا من می پرسم اگه شما نصف روز رو در حال تمیز کردن محیط زندگی حیوانات خانگیتون باشین و کسی بهتون بگه آکواریم شما لجن بسته و برای تمیز شدن علاوه بر شوینده به اسید نیاز داره ناراحت نمی شید؟
در رابطه با پشت رو شدن لاک پشت هم از دیگری نقل قول نوشتم شخص خاصی هم مد نظرم نبوده اون جمله مد نظر بود، ولی ظاهراً باز شما فکر کردین خطاب به شما گفتم.
منظورم این بود که نه تنها لاک پشت های خاص نمی تونن برگردن لاک پشت های برکه ای، گوش قرمز و ... هم ممکنه نتونن برگردن و بر نگشتن تنها محدود به نوع خاصی از لاک پشت ها نمی شه.
کتاب جناب محمد فر رو هم اگر شده از زیر سنگ تهیه می کنم چه با جت، بی جت، با کمک مهندس پرهام یا بدون کمک ایشون
در آخر هم به خاطر کنجکاویم معذرت خواستم که انگار اصلاً توجه نکردین
دیگه نمی دونم چی بگم
باید ها و نباید ها ...
باید وضعیت آب تراریوم رو از نظر دما و آلودگی پیوسته چک کنیم ...
در غیر این صورت، با چنین مساله یی مواجه می شیم:
این وضعیت زمانی تشدید می شه که همین پدیده، برای تمام شیارهای موجود روی پوست لاک پشت تکرار می شه ...
و به طور واضح تر، پوست لاک پشت دچار نوعی تغییر رنگ می شه:
و البته،نتونستم در این مورد به لاک پشت کمکی بکنم ...
حتی از طریق آفتاب گیری منظم و روزانه ...
با هر گونه لمسی پوست لاک پشت تحریک میشه و لاک پشت واکنش های تندی نشون می ده ...
در تزیین تراریم تون،نقاط کور رو هدفمند قرار بدید،از وسایل و چیدمانی استفاده نکنید که لاک پشت به واسطه آنها به جایی گیر کنه و ...
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» بایدها و نبایدها
» پس زمینه ی لاک پشتی موبایل برای اعضای"گفتگوی لاک پشتی"
» آزادي لاكپشت گوش قرمز
» لاکپشتی با پاهای گرد