خرگوش - Rabbit
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: خرگوش - Rabbit
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
hoorak- کاربر تازه وارد لاک پشتی
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
میدونی الان داره همون جایی که قبلا دستشویی میکرد دستشویی میکنه اما متاسفانه اینکارو با من هم میکنه. امروز به آقای دکتر زنگ زدم گفت عقیم شدن از این کارش جلوگیری میکنه. فکر کنم اگه عقیم بشه دیگه روی من ادرار نمیکنه و فقط تو جای خودش ادرار میکنه.
موفق باشي
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
shomare mobileshonam age lazem bod to hamin site hast. adrese jadide matabe aghaye memarian:saadat abad-janbe zele shomale sharghiye meydone ketab-pelake 165.ye dare sabze
almarose- کاربر متوسط لاک پشتی
بله درسته ايشون اطلاعات زيادي دارند و البته پزشك شيماي من هم ايشون هستند
مرسي كه به گفته هاشون گوش داديد و عمل كرديد
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
ممنون از دوست عزیزم. بله دوست گلم. من مدتهاست که در مورد خرگوشا مطالعه میکنم و تمام این ها رو میدونم. پنبه از صبح یونجه میخوره تا غروب/ آب هم کنار دستشه. یه سری از علوفه های فرپلاست هم داره که از پت شاپ واسش گرفتم. غذای تجاری هم داره که شبیه پلت میمونن. غروبم سبزیجات ریشه و میوه ...کاهو و هویج ، دو هفته ای یک بار به همراه سبزیجات غروبش...خلاصه همه چیزیش محیاست. ممنونم از توجهتون دوست گلم
از چند سالگی ؟
خرگوش من الان تقریبا 1سالشه
من هنوز موفق به استفاده از ی.نجه خشک نشدم و خرگوشم تقریبا یکی دو ساعت تو خونه آزاده
حیاطو واسه خاطر سرما دوست نداره فوری میاد توو خونه
زیر پاش از خاک اره الک شده استفاده میکنمو هر روز عوض میکنم تهیش راهت تره
ی خواهش دیگه لطفاً عکس قفس های خرگوشاتونو بزارید تا من ی مدل بردارم که راحت ترو قشنگ تره
نگهبان- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من در همه ی تعطیلات سال به شهر کوچکی نزدیک به جنگل بلوط میرم.
در تعطیلات عید سنجاب دوستم رو به اونجا بردم و آزاد کردم.
انقدر لذت داشت که اشک شوقم جاری شده بود....
اگه میخواید برای شمارو هم میبرم و آزاد میکنم
راستی اگه کسی بچه خرگوش یا همستر واسه واگذلری داره خواهشمیکنم بهم بدین برای خواهر کوچولوی سرطانیم میخوام.
Fariba- کاربر متوسط لاک پشتی
mifi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
همستر ایران ئهم فکر کنم داشته باشه.
لازم نیست همه ی اتاق رو کاه و یونجه بریزی می تونی یه جای بزرگ براش درست کنی,اونجا براش کاه و یونجه بریزی,هر روز هم بیاریش بیرون.
ولی ببینیم بقیه چی میگن.
Shervin- کاربر خوب لاک پشتی
mifi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
http://hamsterkocholo.blogfa.com/
این دو تا سایت هست.
خرید حضوری دارن,میتونی زنگ بزنی بپرسی یونجه داره یا نه.
در مورد اینکه پاهاش روی سرامیک اذیت میشه یا نه,زنگ بزنید از دکتر معماریان بپرسید که خیالتون راحت بشه,ولی تا اونجایی که خوندم اذیت میشه.
Shervin- کاربر خوب لاک پشتی
من با نگه داشتن حیوونا وحشی تو خونه مخالفمو میگم که نباید طبیعتشون رو ازشون گرفتو اونا باید تو حیات وحش باشن اما پارسال ابان ماه تو یه مغازه پرنده فروشی پشمکمو دیدم... اقاهه چون واسه رنگش فروش نرفته بود اونو کرده بود تو قفس یه خروس و خروسه هم چشمشو پاره کرده بود...چشم اینم عفونت کرده بود... مجبور شدم خریدمش و ازش نگهداری کردم..الان یه سالو نیمشه و حالش خوبه خوبه.... من حتی با اینکه دوس دارم بغلش کنم ولی هیچ وقت به زور اینکارو نکردم تا راحت باشه... شبا پیش خودم میخوابه و گاهی بیدارم میکنه تا نازش کنمو تو این مدت اخمم بهش نکردم...عاشقشمو اگه مریض شه دیوونه میشم... شنیدم خرگوش دندونا رشد میکنه... من توی تابستون که ینجه تازه پیدا میشد بهش ینجه تازه میدادمو خیلیییییییییییی ینجه میخورد اما الان که زمستونه فقط ینجه خشک پیدا میشه و اینم کمی میخوره و بیشتر جعفری و سیب میخوره...واسه دندوناش مشکل پیش نمیاد؟... حتی غذاهاش رو برداشتم تا فقط ینجه بخوره اما کم میخوره و گشنه میمونه...
سوال دوم: پشمک من عااااااااااااااااااااااشق ذرت دون شدست...واسش ضرر نداره؟
سوال سه: من دلم نمیاد پشمکو بکنمش تو قفس این رو فرش راه رفتن واقعا بده؟ اخه تو این یه سال اتفاقی نیوفتاده واسش... از حیاط میترسه و فقط وقتی خودم برم دنبالم میاد... و با کوچیکترین صدا فرار میکنه تو خونه
سوال 4: ناخن هاش رو خودم جرات ندارم بگیرم میترسم دردش بیاد میتونم برا گرفتن ناخن ببرمش دامپزشکی؟
حرف اخر:... نمیدونم چرا این زبون بسته ها رو از محل زندگیشون جدا میکنن.. اما پیشنهاد میکنم اگه میخواید یه حیوون خونگی بخرید از جاهای معتبر بخرید.... و به حرف فروشنده گوش ندید...فروشنده به من میگفت فقط بهش ککاهو و هویج بدمو اب ندمو حتی جنسیتش رو هم میگفت نر اما بردمش دکتر بهم گفت ماده ست فروشنده ها اطلاعاتی راجع به حیوونا ندارن به حرفا اونا اکتفا نکنید...و یه خواهش کوچیک: مهم نژاد حیوون نیست به جا خرید حیوون میتونید از حیوونا بی سرپرست یا گربه ها خیابونی استفاده کنید.. اونا هم نیاز به حمایت دارن (البته نظر شخصیمه)...ممنون
zahrarezaei72- کاربر تازه وارد لاک پشتی
پشمکم وقتی دلش ناز میخواد....این همون چشمشه که عفونت کرده بود...الان خوب شده ولی جای زخمش رو پلکش مونده...قربونش برمممممم
اینم وقتی خودشو میخارونه:
اینم دخملم در حال عشوه دادن
اینم دخملم در حال بووووووووووووووووووووووق
zahrarezaei72- کاربر تازه وارد لاک پشتی
برای معاینه خرگوشم کجا باید برم.آیا دکتر معماریان هنوز کلینک دامپزشکی خیابون قریب هستن؟
sharam- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3