خرگوش - Rabbit
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: خرگوش - Rabbit
واینکه مولتی ویتامین و قرص انگل روبرای خرگوش اگه واقعا باید بدیم از کی باید بدیم و چه مقدار و چه روزایی ....
مرسی بینهایت ...
Srk_rani- کاربر متوسط لاک پشتی
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
واقعا محبت میکنید اقای دکتر ... ممنون از لطفتون ...
سپاسگزارتون میشیم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
خرگوش به فیبر بسیار بالایی در جیره غذاییش نیازمنده که هیچ یک از سبزیجات مورد مصرف انسان این فیبر رو براش تامین نمیکنه و نیاز به یونجه داره که حدود 80% جیره غذاییش رو تشکیل میده.
از صبح تا شب فقط یونجه خشک و آب در اختیارش بزارید شب میتونید از میوه و سبزیجات مورد مصرف انسان بهش بدید بهش بدید.
اندازه جایگاه نگهداری حداقل 60*130 باشه و پوشش کف جایگاه باید کُلش (کاه بلند خرد نشده) باشه.
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
اخ جون من به دکتر معماریان زنگ
زدمممممم ... وای چقدر ایشون مهربون و خوب هستن ... به خدا ادم
باهاشون حرف میزنه ارامش میگیره و خیالش حسابی راحت میشه ...مهربونی از
صداشون می باره ... چقدر با ارمش و واضح و اروم توضیح میدن ...
اینجا مینویسم برای شما ....
دکتر گفت گه گاهی میتونن غلا ت بخورن اما نه به عنوان غذای اصلی ... غذای
اصلیشون فقط یونجه خشک باید باشه ... یونجه تازه هم فایده نداره ! وبراشون
خوب نیست ... فقط یونجه خشک
گفتم غذای انسان کالباس و این چیزا هم به شدت ضرر داره و باعث بیماری لاعلاجی میشه !! گفت هیچ وقت این کارو نکن !!!
بعد هم ازشون پرسیدم که کسی گفته هر چی خرگوش بخوره عیبی نداره دو دستی
توو سرمون نزنیم ... گفت کاملا اشتباهه خرگوش حیوونه خیلی حساسیه ...
در مورد انجیر هم گفتن اگه اسهال نشده مشکلی نداره زیاد نخورده ... اخه خرگوش بلای من انجیر خورده بود ...
اهان راستی دکتر گفت نمیخواد برای وندی دوست بیاره خرگوشای نر همدیگرو
اذیت می کنن ... گفتم اخه تنهاست ... گفت عیبی نداره چیزیش نمیشه ...
خرگوش نر تنها بمونه بهتره ...
راستی یه چیز خیلی مهم ...
بهشون گفتم پای وندی خیلی کثیف شده میشه بشورم پاهاشو ؟؟ گفت اصلااااااااا
این کارو نکن ... خرگوش اصلا نباید شسته بشه ... کثیفی پاهاشم اصلا اذیتش
نمیکنه ... گفتم با دستمال مرطوب تووی بازار تمیزش کنم ؟؟ گفت نه اصلا
نیازی نداره ... کاریش نداشته باش ...
ازشون پرسیدم ناخوناش بلند شه چی میشه ؟؟ گفت میشکنه و براش مشکل ایجاد
میکنه ... گفتم باید حتما بیارم شما کوتاه کنید؟ ... گفتن بله لااقل باره
اول رو بیار خودم براش کوتاه کنم یاد بگیری و بعده ها خودت کوتاه کنی ...
...خدا حفظشون کنه هم ایشون رو هم خانوم دکتر رو ...
دکتر واقعا ممنونم ...
خیلی خوشحالم که همه چی خرگوشم خوبه و با صحبت با دکتر کاملا خیالم راحت شد ...
اين مطلب آخرين بار توسط Srk_rani در 6/25/2010, 05:23 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
mona66- کاربر تازه وارد لاک پشتی
mona66- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من یک جفت خرگوش 3 ساله دارم که روی پشت بامی به مساحت 150 متر ازادانه زندگی می کنند لونه اصلی اونها داخل یک بشکه است روزانه 3 وعده غذا بهشون میدم که شامل جو اب چمن باغچه و ریشه گیاهان است
این جفت خرگوش متاسفانه اهلی نیستند و با مشاهده هر انسانی بلافاصله به داخل لونشون فرار می کنند این جفت خوشبخت 10 روزه که صاحب 6 فرزند شدند و البته رشد این بچه خرگوشها در این 10 روز فوق العاده بوده..
در صورت امکان راهنمایی کنید چه زمانی بچه خرگوشها رو از والدینشون جدا کنم و پیش خودم نگه دارم تا اهلی بشن و مثل مادرشون از انسانها فرار نکنند؟؟
و ایا راهی هست که بشه والدینشونو هم اهلی کرد؟؟
atokad- کاربر تازه وارد لاک پشتی
بچه ها را تا زماني كه شير ميخورند و بزرگ نشده اند نبايد از مادر جدا كنيد حداقل 45 روز بايد پيش مادرشان باشند .
بهتره نر و ماده رو جدا كنيد چون اگه همين طوري بچه دار بشن براتون مشكل ميشه
و يه چيز ديگه اينكه سطح پشت بامتون رو حتما كمي كاه بريزيد تا پاهاي اين نازنين ها از آسفالت آسيبي نبيند
سپاس
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
اما نکته خیلی جالب اینه که خرگوش نر رفتار خیلی خوب و مسئولانه ای نسبت به بچه ها داره و با اینکه خودش داخل لونه بچه زندگ نمی کنه اما وقتی هوا سرد میشه بچه ها رو با دقت جمع می کنه توی بغلش!!
و اگه کسی به بچه ها نزدیک بشه فورا خودشو جلوی بچه ها قرار می ده و با کشیدن زیر چونش روی اون محدوده نشون می ده که اونجا به اون تعلق داره درحالی که مادر فقط روزانه دو نوبت به بچه ها شیر می ده و کار دیگه ای به اونا نداره.....
]
http://up.vatandownload.com/images/l7psuypnj7dmpqb521jp.jpg
و یک نکته دیگه اینکه پدرو مادر قهوه ای روشن و خاکستری هستند و اما یکی از بچه ها کاملا سیاه رنگه!!
اینم چند عکس
بچه ها را چكار ميكنيد؟همه را نگه ميداريد؟يا ميفروشيد؟
حواستان باشد تكثير بچه خرگوشها چه مسئوليت بزرگي بر دوشتان ميگذارد .اينكه صاحبان خوبي برايشان بيابيد كه با آنها مثل اسباب بازي رفتار نكنند و يا خداي نكرده با مراقبت نادرست موجبات بيماري و مرگشان را فراهم نياورند .
فراموش نكنيد مادر را بايد تقويت كنيد حتما به يك دامپزشك سري بزنيد ،تلفني هم ميتوانيد از دكتر معماريان بپرسيد چه كارهايي براي تقويت مادر ميتوانيد انجام دهيد .
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
mariana- کاربر متوسط لاک پشتی
موفق باشيد
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
عشق خرگوش- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من تازه توی سایت عضو شدم.تعریف شما رو از سایت پرشین پت و جاهای دیگه شنیدم خواستم اگه میشه کمی راهنماییم کنید.
اول میخوام کمی اطلاعات راجع به خرگوشم بدم.
پنبه ی من 4ماه و نیمه هست. نر . فوق العاده باهوش و شیطون. واکسن زده و قطره ی ضد انگل میخوره. خیلی بهش میرسم. همه جور.
از بچگی به همه جور غذایی عادتش دادم. هویج میخوره . کاهو اما نه از این کلم پیچا ، کاهوهای برگ بلند و قسمتهای تیرش.شنبلیله. کرفس و ساقش. جعفری. گل کلم. کلم بروکلی.ریحون و نعنا. برگ تربچه.کلا همه جور سبزی هم میخوره. صبحا یه تیکه ی خیلی کوچیک نون میخوره. یونجه خشک تازه کاملا در اختیارش هست. ب علاوه ی جیره غذای تجاریش. همین پلت ها.تمام چوب های بوم های نقاشیمو تیکه پاره کرده. . و کلی سبد حصیری واسه دندوناش و چوب.
توی خونه نگهش میدارم. تو اتاق خودم یه خونه ی خوشکل واسش درست کردم. زیر پاش هم پر از پوشال و ایناس. خودش میره تو جاش ادرار و مدفوع میکنه. تو باغچه هم بازی میکنه.
این خصوصصیات 4 ماهه گذشتش بوده.
اما میرسیم به مشکلم:
اول از همه واسه ی این مشکل پاهاش به دکترش گفتم ببخشید با کمال اعتماد گفت: این مساله چرت و پرت هست!
دوم: من 5 ماهه بهش کاهو و هویج میدم ، چرا واسش مشکلی پیش نمیاد؟ چون یونجه میخوره؟
مورد دوم:از وقتی به بلوغ رسیده بهممون میپره. همه رو گاز میگیره الی من. میاد پیش من ادرارش رو به من میپاشه!به دکترش گفتم میگه عقیمش کن. اما میترسم شیطونی هاش از بین بره.یه جا خوندم ممکنه کمتر واسیل رو بجون. یه سوال : اگه الان واسش یه بچه خرگوش بیارم که ماده هم باش و باهاش بازی کنه مشکلش حل میشه؟ دلم نمیاد عقیمش کنم! خیلی بد شده. همش دنبالمه. فعالیتش کم شده. همش کنار من نشسته. خواهش میکنم راهنماییم کنید.و در ضمن ببخشید میاد به دست و پام میچسبه و حرکات جفتگیری در میاره. واسه ادرارش دکترش گفت چون نمیتونه جفتگیری کنه عصبی شده اینکارو میکنه. همه جا رو کثیف میکنه. لجباز شده. اگه کسی بیاد کنار من به سمتش حمله میکنه! انگار من جفتشم.وقتی حبسش میکنم تو اتاق تمام اتاقو میکنه مدفوع!.این حرکاتش تا کی ادامه داره؟ آیا عقیمش کنم مشکل حل میشه؟راستی آب اصلا نمیخوره! خواهش میکنم کمکم کنید.
با تشکر.
hoorak- کاربر تازه وارد لاک پشتی
در مورد كاهو و هويج اولا دادن كمي از اينها مشكلي ايجاد نميكنه دوما مشكل دنداني در صورت نخوردن يونجه خشك فقط از طريق راديو گرافي مشخص ميشود تا به حال از خرگوش خود راديوگراف گرفته ايد؟اگر نه از كجا ميدانيد مشكلي برايش پيش نيامده ؟اگر هم خدارا شكر مشكلي ندارد دليل نميشود پيشگيري نكنيد مثل اين است كه بگوييم چرت است كه سيگار براي سلامتي مضر است چون من 1 سيگاري ميشناسم كه هنوز چيزيش نشده
توصيه ميكنم خرگوشتان را يك چهارشنبه به دانشگاه تهران ببريد تا چك شود
موفق باشيد
با خرگوش نازتان شاد باشيد
موفق باشيد
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
hoorak- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3