دخترم عسل و دوستاش (حیوانات خانگی مونا)
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: دخترم عسل و دوستاش (حیوانات خانگی مونا)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرضیه جون فک کنم من عسل رو خیلی لوس کردم. چون اصلا تو روز نمیره تو خونش. همش پیشمه. تا بلند شم میپره رو شونم که بیاد. عین سنجی!
عسل اوایل خجالت می کشید و وقتی تو اتاق تنها بود آواز می خوند اما الان وقتی رو شونم نشسته می خونه!!
شمام یکم سنجی رو تنها بزار ببین چیکا میکنه!؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
پارسا جان عسل همیشه تو اتاقم آزاد میگرده. هر وقت کار خرابی داره میزارم رو قفسش بهش میگم کارتو بکن و اونم گوش میده. بعد دوباره میره دنبال شیطونی کردنش! البته که چیزی هم خراب می کنه اما نه به حد طوطی های بزرگ.مثلا سیم موسمو جویده بود!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرسی لوما جون
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مونا نوشته است:
پارسا جان عسل همیشه تو اتاقم آزاد میگرده. هر وقت کار خرابی داره میزارم رو قفسش بهش میگم کارتو بکن و اونم گوش میده. بعد دوباره میره دنبال شیطونی کردنش! البته که چیزی هم خراب می کنه اما نه به حد طوطی های بزرگ.مثلا سیم موسمو جویده بود!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب از کجا میفهمید که کی میخواد کار خرابی کنه؟؟؟
همش تو اتاقتون هست در اتاق رو میبندین؟؟؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
و جایی که میشینه هم روزنامه میذارم که اگه یادم رفت ببرمش wc همونجا ......... کنه!
آره در اتاقمو میبندم. چون به هر حال پرنده اس و ممکن بی احتیاطی باعث بشه بپره و بره!
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اول با نوکش به دستم یا اگه جلو صورتم باشه به لبم یا بینیم نوک میزنه بعد سرشو خم میکنه که بخارونمش. عاشقه این کاره!!
بچه پرروها!!
فروشنده بهم گفت چیزی یاد نمیگیرن. (اون کاکاتیلی که فروشنده داشت 1 سالش بود)
راستی چند سال عمر میکنه؟؟؟
فروشنده بهم گفت چیزی یاد نمیگیرن. (اون کاکاتیلی که فروشنده داشت 1 سالش بود)
راستی چند سال عمر میکنه؟؟؟
عکسم ازشون بیشتر بذارین (همه که دارن) و کاراشون بیشتر که دارن چی رو خراب میکنن و اینا
کلا کاکاتیل مث کاسکو یا مرغ مینا نمی تونه کلمات زیادی رو یاد بگیره. عمرش فکر کنم یه جایی خوندم 15 سال بود. خراب کردن وسایلش در حد طوطی های دیگه نیس! اما از هر چی خوشش بیاد با نوکش میجوه.(روزنامه، مقوا، سیم ،زنجیر)
اما کاکاتیل به توجه زیادی نیاز داره و شدیدا حسوده!!
اگه اينطوره كه سنجي منم وقتي سر حاله ميخونهآوازش یه چیزی مث جیغ زدنش هست اما نه از اون جیغا که وقتی تنها میشه میزنه. مث سوت و این چیزا!!
آق داماد مام، سنجی خان ماشالا خوش قدو بالان با اون کاکل های خوشگلش که هوا کرده دل عسلمو برده
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
منم یه کوکاتیل دارم که اسمش هست سامی و حدودا چهارماهشه . چون از اوّل خودم با سرنگ تغذیه اش می کردم و بعد گام به گام - و البتّه با کلّی دردسر - از سرنگ گرفتمش و غدا خوردن رو یادش دادم ، منو به عنوانِ مادر می شناسه و هر وقت که از قفس میاد بیرون ، همش پرواز می کنه و میاد رویِ شونه یِ من و ... خیلی از کاراش هم مثلِ عسلِ توست ؛ مثلا علاقه یِ وافرش به خاروندن سرش و جویدنِ سیمِ موسِ من و ....
بعد از خوندنِ پست هایت ، یکی دو تا نکته به دهنم رسید که بهت یادآوری کنم :
یکی اینکه نذار خیلی زیادی بهت وابسته بشه . این هم برایِ تو بده و هم برایِ خودِ عسل .
حدِّاقل اشکالِ این ماجرا اینه که اگه یه روزی مجبور بشی چند روز بری جایی و نتونی عسل رو با خودت ببری ، ضربه یِ عاطفی به هر دویِ شما - مخصوصا عسل - وارد میشه و ضمنا تو اون چند روز دوری ، این پرنده با سر و صدایِ ناشی از ناراحتی و .... ، اون بنده خدایی که قراره ازش مراقبت کنه رو بیچاره می کنه !
یکی دیگه اینکه سعی کن مجبورش کنی ساعاتی از روز رو حتما در قفس به سر ببره و خیلی هم برایِ خودش آزاد و رها نباشه . این هم برایِ هر دویِ شما بهتره . به نظرِ من بهتره این تنظیمِ ساعات ، اصلا منظّم نباشه و متغیّر باشه تا بهش عادت نکنه و اگه روزی این نظم - به هر دلیلی - به هم خورد ، براش ناراحت کننده نباشه . ( اصولا میگن بهتره حیوون خونگی - مخصوصا طوطی ها - به هیچ چیز " عادت " نکنند . چون در صورتِ تغییر اجباری این عادات ، اونا منطق و شرایطِ خاصِّ پشت تغییرات رو نمی فهمند و فقط اون تغییر رو متوجّه میشن و این موضوع ، ناراحتی هایِ روحی و جسمی رو براشون به همراه داره . )
بهتره اون خاروندنِ سر رو هم کنترل شده و محدود انجام بدی و تا حدِّ امکان ، ناخنت با پوست سر طوطی تماس نداشته باشه . این ماجرا اگه ادامه پیدا کنه ، تو سنینِ بلوغ و جفتگیری پرنده ( برایِ کوکاتیل ها ، حدودا دو سالگیه ) ، اگه طوطی جفت نداشته باشه ، می تونه مشکل ساز بشه . ( مخصوصا برایِ پرنده یِ نر )
اگه بتونی کاری کنی که در قفس ، پایِ طوطی با فضله هاش در تماس نباشه ، خیلی بهتره . می تونی از این قفس هایِ 1033 ( که اغلب برایِ طوطی خاکستری ها ( کاسکو ها ) استفاده می کنند براش بگیری که یه طبقه یِ مشبّک بینِ فضایِ داخلی قفس و کف اون وجود داره و باعث میشه پایِ طوطی ، با فضله ها و غذاهایِ ریخته شده در تماس نباشه . این طبقه یِ مشبّک ، مزایایِ دیگه ای هم داره ؛ مثلا طوطی نمی تونه روزنامه هایِ کف قفس رو بجوه و ضمنا نمی تونه بره سراغِ غذاهایِ ریخته شده کف قفس - که احتمالا فاسد هم شده اند - و اونا رو بخوره یا باهاشون بازی کنه .
ببخشید که ورّاجی و فضولی کردم . خوش باشی . فعلا ، یا حق !
رامتین- دوست گفتگوی لاک پشتی
-
ممنونم از راهنمایی های خوبتون. نکات خوبی رو گفتید. در مورد عادتش به من باید بگم مدتیه که من چون بیشتر خونه نیستم به مامان و داداشم هم عادت کرده و دیگه به من نمی چسبه!! اما واسه قفس رفتنش اذیتم می کنه. هر کاریش می کنم تو قفس نمی مونه و با جیغاش همه رو عاصی می کنه!!
قفسشم اگه تو عکس دقت کنید همون طبقه مشبک رو داره و از اون بابت خوبه. فقط وقتی روشون راه میره واسش مشکله!!
حالا نمیدونم باید چیکار کنم که وقتی تو قفسه جیغ و داد نکنه؟؟ راهنماییم کنید
راستی یه سوال دیگه هم داشتم. عسل دختره الان 6 ماهشه پرهای دمش که ریخته یه پر ساده در آورده که پسرونه به نظر میاد.یعنی ممکنه پسر باشه؟آخه دم دخترها رنگین!!
اتفاقا براي ما كار از كار گذشته آقا رامتين.
من و سنجي به سختي از هم جدا ميشيم.
خانم مونا نگفتید عسل داره چی کار میکنه ها !مونا نوشته است:فک کنم عسل داره یه کارایی می کنه
من یک سوالی برام پیش آمد که اندازه مناسب قفس کاکتیل چقدر باید باشد؟ در پرنده فروشی ها کاکاتیلها را در قفسهای خیلی کوچک نگه می دارند.
آقای رامتین و خانم مرضیه، چه آدم بخواد و چه نخواد خیلی وابسته میشه. جدا شدن از حیوانی که بزرگش کردی و بهش رسیدی خیلی سخته.مرضیه نوشته است:من و سنجي به سختي از هم جدا ميشيم.
آقای رامتین، عکسهای سامی را نذاشتین هنوز برامونا !رامتین نوشته است:منم یه کوکاتیل دارم که اسمش هست سامی و حدودا چهارماهشه .
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مونا جون ، یکی از کارایی که می تونی بکنی اینه که عسل رو در ساعت هایی از روز ، بذاری تویِ قفس و ساعت هایی هم آزاد بذاریش . طبعا اوّلش بیشتر بیرونه و زمانِ کمتری رو در قفس می گذرونه . بعد یواش یواش ، زمانِ تویِ قفس موندن رو بیشتر کنی و سعی کنی تا وقتی که خیلی شکایت و اعتراض نمی کنه ، از قفس بیرون نیاریش . برخی از اعتراضات و سر و صداهاش هم قابلِ چشم پوشی و ندید گرفتنه . نباید اینو یاد بگیره که تا اعتراض و سر و صدایی می کنه ، میاریش بیرون و آزادش می کنی . نباید یاد بگیره که با جیغ و داد ، ازت باج بگیره !حالا نمیدونم باید چیکار کنم که وقتی تو قفسه جیغ و داد نکنه؟؟ راهنماییم کنید
راستی یه سوال دیگه هم داشتم. عسل دختره الان 6 ماهشه پرهای دمش که ریخته یه پر ساده در آورده که پسرونه به نظر میاد.یعنی ممکنه پسر باشه؟آخه دم دخترها رنگین!!
بهتره تویِ قفس هم یه سری چیز برایِ سرگرمی اش بذاری که اون تو هم براش جذّاب و سرگرم کننده باشه و گه گاه هم اونا رو جابجا و تعویض کنی که براش یه نواخت و تکراری نباشن . حتا می تونی با غذا و میوه هم براش اسباب بازی درست کنی و خلاصه یه جورایی سرش رو تویِ قفس گرم کنی که کمتر به فکر سر و صدا و ناراحتی بیفته .
درمورد پرهایِ دمش هم ، این امکان وجود داره که در هر نوبتِ پر ریزی ، ظاهرِ پرنده تغییراتی رو بکنه و مخصوصا این امکان در کوکاتیل هایِ نر ، بیشتره . برایِ همین موضوع خیلی ها اعتقاد دارند برایِ تعیین جنسیّت کوکاتیل از رویِ شکلِ ظاهریِ پر ها ، باید حدّاقل تا هفت هشت ماهگی صبر کرد .
والله فواد جون ، همون طوری که قبلا گفته بودم ، چند بار قبلا سعی کردم و نتونستم ؛ ولی ... چشم ، بعدا دوباره سعی می کنم ، اگه بشه که خودم هم خیلی خوشحال میشم .آقای رامتین، عکسهای سامی را نذاشتین هنوز برامونا !.
خوش باشین . فعلا ، یا حق !
رامتین- دوست گفتگوی لاک پشتی
-
------------------------------------------------------------------------------------
سلام مرضیه جون. چند وقتیه درگیر درس و پایان نامم بودم. واسه همین کمتر به فروم سر میزدم. این عسلی مارمولکه !تو عکس مظلوم نشسته بزار عروست بشه بعدا می فهمی چی آتیشیه!!
----------------------------------------------------------------------------------
سلام آقا فؤاد. راستش همین جنسیت عسل خانوم بود که داره پرهای رنگیشو میریزونه و پرهای ساده در میاره شیطونکم
http://011.img98.net/out.php/i2507_04012011017.jpg
http://011.img98.net/out.php/i2509_04012011023.jpg
http://011.img98.net/out.php/i2510_04012011024.jpg
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» حیوانات خانگی apb
» حیوانات خانگی masi
» حیوانات خانگی من (sara_b211)
» حیوانات خانگی من (mariana)