چه طوری بهش کف دریا بدم پودر شده؟
چه طوری بهش کف دریا بدم پودر شده؟
راستی میشه میوه جات وسبزیجات و کف دریا بزنم و بهش بدم میخوره؟به چه مقدار کف دریا بزنم؟
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: چه طوری بهش کف دریا بدم پودر شده؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
سبزیجات ومیوه چطوری بهش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غذای خزندگان که از اسمش پیداست، تقریبا مواد مطلوب و مورد نیاز بدن لاک پشت را داره و بخصوص برای لاک پشتهای زیر یکسال حداقل 60 درصد جیره غذاییشون را می تونه تشکیل بده، ولی در بزرگسالی سبزیجات از اهمیت خاصی برخوردار می شن. دلیل دادن سبزیجات در سن زیر یکسال عادت دادن لاک پشتهاست.
میگو بعنوان غذای دائمی اصلا خوب نیست. چون لاک پشتها کلسیم به فسفر به نسبت 2 به 1 احتیاج دارند یعنی دوبرابر فسفر میگویی که بهش می دید باید کلسیم بدنشون را تامین بکنید. بنابراین خیلی کم و هرزگاهی برای ترغیبش به سایر غذاها بهش بدید.
سفیده تخم مرغ هم خوبه ولی باز نمی توان بعنوان غذای دائمی بهش نگاه کرد.
در مورد کیلکا فقط سرش را جدا کنید بعد بدنش را تکه تکه کنید به اندازه ای لاک پشت بتواند بخورد.
قطعات سبزیحات را خیلی ریز بکنید که قابل تشخیص براش نباشه. من خودم برای خوراندن هویج معمولا باریک خرد می کنم و با دستم کنار ماهی خوراک می گیرم، وقتی گاز می زنه هر دو داخل دهانش می رن و نمی تونه هویج را پس بزنه اما معمولا 50 درصد مواقع هم متوجه می شه و از دهنش در میاره. پس نیاز به صبر داره کمی هم با روش شما بخوره کافیه.
کف دریا اگر درسته باشه بهتره ولی برای دادن کف دریا پودر شده می توانید مثلا پلت را بخیسانید و بعد داخل پودر کف دریا بغلتانید و بعد بگذارید که کمی خشک بشود و با دست به لاک پشت بدهید چون معمولا توی آب جدا می شوند، یا داخل غذاهایی که دوست دارد بگذارید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
10قطعه ی هویج..
چون ازآقای دکتر معماریان پرسیدم گفتن ماهیو زده بهش بدین یا اگه تو سلامتش شک دارین تو آب نمک غلظ بزارین و بعد بهش بدین حالا چیکار کنم؟
من از زده بهش بدین متوجه نمی شن منظور چیه. ولی منظور از گذاشتن توی آب نمک برای این هست که ممکن ماهی ها آلودگی داشته باشند که نمک ضد عفونی شون می کند. آب نمک رقیق فقط و برای مدت کوتاه نه طولانی.
ضمنا لاشه کامل ماهی باید داده بشه منتها در مورد کیلکا حتما سرش را جدا کنید. چون کیلکا جزو شگ ماهیان است.
در مورد هویج هم مشکلی نیست کم کم به خوردنش عادت می کنه و همین مقدار هم خوبه . لاک پشتها حیوانات باهوشی هستند همیشه هم نمیشه گولشان زد.
samira عزیز نیازی نیست داخل شکمشو خالی کنین فقط سر شگ ماهی ها رو به خاطر وجود آنزیمی که در خودش داره و باعث از بین رفتن تیامین می شه جدا کنین. دو بار در روز غذا دهی هم خوبه.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
تازه فکر نميکنم آسیبی بهشون برسونه
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
ممنون و کرم فشرده خشک و منجمد..؟
پلت (pellet) مثل aquafin هست که غذای مخصوص خزندگانه. و با غذای ماهی فرق داره . اگه جایی پیدا نکردید آقا پرهام دارن. بهشون پیغام خصوصی بدید.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
خیلییییییییییییی منون بدادم رسیدی
نگفتی مشخصات پلت که گفتم همونطوریه؟؟
اصل لاشه کامل ماهی همان استخوانها و تیغهایش هست که منبع کلسیم هستند. پس لاشه کامل بدهید منتها بدون سر در مورد ماهی کیلکا
پلت مخصوص خزندگان با نامهای مختلف مثل انرژی ماهیران یا آکوافین با عکس لاک پشت بر رویشان باید موجود باشد. اگر پیدا نکردید می توانید از فروشگاه لاک پشتی سفارش بدهید.
با اینحال بهترین غذا لاشه کامل ماهی است.
نه پلت ها شبیه دونه های مکعب را بیضی یا مستطیلی هستند که به سایز ماهی یا لاکپشت بستگی داره . که شما مخصوص لاکپشت میگیرین. البته خیلی توجه کنید که در روز بیشتر از حجم سر لاکپشت (به جز گردن) بهش پلت ندین . چون باعث overfeeding میشه و خیلی خطرناکه. اینم عکسش
http://apb.blogfa.com/post-36.aspx
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
» عوارض کف دریا
» کف دریا از کجا تهیه کنم؟
» کف دریا + میگو خشک
» روخانه ای زیر دریا (مکزیک)