رژیم گیاهخواری برای برخورداری از سلامت مطلوب
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی زندگی :: گیاه خواری "گامی به سوی تندرستی و مهرورزی به جانداران" :: تندرستی با گیاه خواری
رژیم گیاهخواری برای برخورداری از سلامت مطلوب
متخصصان پیشتاز سلامتی موافق هستند که رژیم گیاهخواری مواد مغذی مطلوب هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان فراهم می آورد. بزرگترین سازمان تغذیه و پزشکی، شامل انجمن آمریکایی رژیم غذایی، تصدیق می کند که رژیم غذایی متعادل بر پایۀ گیاهان از رژیم های غذایی شامل گوشت، سالم تر است.
به گفتۀ دکتر "تی کولین کامپبل"، محقق تغذیه در دانشگاه "کورنل" و رئیس بزرگترین تحقیق در علم امراض مسری، : "می توان به سادگی با برگزیدن رژیم غذایی گیاهی، بر بخش عظیمی از سرطان ها، بیماری های قلبی- عروقی و اشکال دیگر بیماری های ضعیف کنندۀ بدن، جلوگیری کرد."
انجمن قلب و عروق آمریکایی گزارش می دهد که گیاهخواران "در معرض خطر کمتری برای چاقی مفرط، بیماری قلبی انسداد شرائین (که باعث حملۀ قلبی می شود)، فشار خون بالا، مرض قند و برخی از انواع سرطان هستند."
دانشمندان دریافته اند که گیاهخواران سیستم ایمنی قوی تری از گوشت خواران دارند؛ این امر بدین معناست که آنها در معرض خطر کمتری نسبت به بیماری های روزمره مانند آنفولانزا قرار دارند. همچنین احتمال خیلی کمی برای اضافه وزن در گیاهخواران وجود دارد؛ در حقیقت، گوشت خواران 9 برابر از افراد وگان در معرض چاقی مفرط هستند.
گوشت، لبنیات، و تخم مرغ ها کاملا عاری از فیبر و گروه کربوهیدراتها و مواد مغذی هستند و آنها مملو از چربی اشباع شده هستند، که می تواند باعث اضافه وزن و خستگی ما در کوتاه مدت شود و منجر به مسدود شدن شریان ها و حمله های قلبی در دراز مدت می گردد.
پروتئین، آهن و ویتامین ب 12 را از چه منابعی تامین کنیم؟ ...
بر طبق منابع پزشکی، گیاهخواران مقادیر زیادی از پروتئین را بدون اینکه مجبور باشند به رژیم غذاییشان توجه ویژه ای بکنند، کسب می کنند. منابع سالم پروتئین گیاهی شامل تمامی غلات و حبوبات، آرد جو، کرۀ بادام زمینی، برنج قهوه ای، نخود فرنگی، عدس، توفو، شیر سویا، خشکبار، دانه ها، قارچ ها و گوشت های گیاهی و سوسیس های گیاهی (تهیه شده از سویا) می شود.
در مقایسه، به گزارش آمریکا در سال 2003، مصرف بیش از اندازۀ پروتئین حیوانی بطور علمی با پوکی استخوان ارتباط دارد.
سازمان کشاورزی آمریکا گزارش می دهد که زنان گیاهخوار از استخوان های قوی تری نسبت به زنانی که گوشت می خورند، برخوردارند.
از متخصصان بپرسید: "آیا ماهی غذای سالمی نیست؟"
هر کسی که بخاطر دلایل سلامتی ماهی می خورد، باید از نو بیندیشد:
آژانس حفاظت زیست محیطی(ای پی ای) نشان داد زنانی که فقط 2 بار در هفته ماهی می خوردند، غلظت جیوۀ خونشان از زنانی که ماهی نمی خوردند، 7 برابر بیشتر بود.
خانمی که در هفته فقط یک کنسرو ماهی می خورد، سطح ایمن جیوۀ بدنش 30 درصد بالاتر از مقدار مجاز مقدار گزارش شده توسط (ای پی ای) خواهد بود.
جیوه بعنوان عامل ایجاد مشکلات شدید سلامتی برای انسان ها، از قبیل آسیب مغزی، از دست دادن حافظه و آسیب رسیدن به جنین درحال رشد، شناخته می شود. زنانی که حتی مقادیر کمی از ماهی آلوده به (پی سی بی ها)، جیوه یا سایر مواد سمی را مصرف می کنند، شرایط بسیار سخت تری در زمان حاملگی خواهند داشت. برخی از این مواد شیمیایی برای سال های بسیار در بدن باقی می ماند. غذاهای گیاهی مانند گردو و بذر کتان حاوی اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز ما می باشند، بدون اینکه مواد سمی زیان آوری که در گوشت ماهی یافت می شوند، را داشته باشند.~ دکتر "نیل بارنارد"، نویسندۀ "غذاهایی که با درد مقابله می کند"
برای اطلاعات بیشتر دربارۀ مضرات ماهی و روغن ماهی به مقالۀ موجود در سایت مراجعه کنید.
از متخصصان بپرسید: "نظر شما دربارۀ رژیم غذایی گوشتی کم کربوهیدرات چیست؟"
من آنها را "رژیم های غذایی بیمار کننده" می نامم، زیرا آنها باعث می شوند تا بدن به بیماری های شدیدی دچار شود. من همچنین از آن تعبیر استفاده می کنم زیرا بسیاری از غذاهای توصیه شده مانند گوشت، جوجه، تخم مرغ ها و پنیر، غذایی هستند که انجمن قلب و عروق و جامعۀ سرطان آنها را عامل اکثر امراض کشندۀ ما می داند. فقط یک راه برای راضی کردن کامل اشتهای شما با غذاهای خوشمزه و همچنین سالم و متناسب باقی ماندن برای تمام عمر وجود دارد – و آن رژیم گیاهخواری کم چربی با میوه ها و سبزیجات و کمی ورزش است. ~ دکتر "جان مکدوگال"، سرپرست پزشکی برنامۀ "مکدوگال"
"خوردن رژیم غذایی پروتئین بالا، مانند بارش باران اسیدی بر استخوان هایتان است،". هنگامیکه شما پروتئین مورد نیازتان را از منابع گیاهی تامین می کنید، تمام آمینو اسیدهایی که نیاز دارید، را بدون وجود چربی های اشباع و کلسترول که در گوشت، تخم مرغ و لبنیات یافت می شود، تامین می کنید.
بر طبق یک بررسی منتشر شده در ژورنال آمریکایی تغذیۀ بالینی، گیاهخواران نسبت به گوشتخواران، کمتر دچار کم خونی می شوند. آهن در غذاهای گیاهی بیشماری شامل "حبوبات، خشکبار، غلات و سبزیجات برگدار سبز، وجود دارد.
50 سال پیش، اکثر مردم ویتامین ب 12 را از باکتری های موجود در آب آشامیدنی شان یا از میوه ها و سبزیجاتشان دریافت می کردند. اکنون آن آب تصفیه شده است و سبزیجات نیز تماما تمیز می گردند، اکثر افراد ویتامین ب 12 شان را از باکتری موجود در گوشت یا لبنیات تامین می کنند، اما تمام مولتی ویتامین های رایج مقادیر فراوانی از ویتامین ب 12 دارند (تمام آنها از منابع غیر حیوانی هستند)، همانند غذاهای غنی شده مانند شیر سویا و غلات صبحانه. ویتامین ب 12 به شکل قرص و غذاهای غنی شده در حقیقت از آن ب 12 که در محصولات حیوانی یافت می شوند، بسیار بهتر جذب بدن می گردند.
مخاطرات خوردن جوجه:
به دلیل اینکه جوجه ها اکنون پرورانده می شوند و به آنها دارو داده می شود تا خیلی بزرگ شوند، گوشت جوجه امروزه نسبت به 35 سال پیش سه برابر میزان چربی بیشتری دارد. سمی ترین شکل آرسنیک در غذای جوجه استفاده می شود زیرا باعث رشد سریع تر می گردد. موسسۀ ملی سلامتی هشدار می دهد که این مواد شیمیایی سرطان زا سپس به معدۀ افرادی که گوشت جوجه می خورند وارد می شود. مجلۀ سلامت مردان، جوجه را بخاطر میزان بالای آلودگی باکتریایی، بعنوان اولین غذایی که شما هرگز نباید بخورید، رتبه بندی کرده است.
جایگزین های لبنی خوشمزه :
شما می توانید تمام کلسیم مورد نیازتان را از دنیای گیاهان تامین کنید:
کلم بروکلی، انواع کلم ها، لوبیاها، بسیاری از برگهای سبز سبزیجات، بادام، شیر سویا، توفو، همه منابع خوبی هستند.
شیر چه مشکلی دارد؟
هیچ موجودی بطور طبیعی بعد از سن از شیر گرفتن، شیر نمی نوشند و هیچ موجودی بطور طبیعی شیر جانداران دیگر را نمی خورد.
نوشیدن شیر گاو با امراض قلبی، برخی از انواع سرطان، دیابت و حتی پوکی استخوان در انسانها مرتبط است، که اینها بسیاری از بیماری هایی هستند که صنعت لبنیات ادعا می کند که محصولاتش از آنها جلوگیری می کنند!
محتوای بالای پروتئین حیوانی شیر، در حقیقت باعث می شود تا کلسیم از بدن جدا گردد. بر طبق یک آنالیز شواهد از دانشکدۀ پزشکی هاروارد، شیر از پوکی استخوان جلوگیری نمی کند؛
بررسی نشان می دهد که کشورهایی که جذب کلسیم کمتری دارند (فقط 300 میلی گرم در روز) نسبت به کشورهایی که میزان مصرف کلسیم بالاتری دارند کمتر در معرض شکستگی های استخوان کفل هستند (که نشانی از پوکی استخوان است).
برای اطلاعات بیشتر دربارۀ مضرات شیر و لبنیات به مقالۀ موجود در سایت مراجعه کنید.
http://www.goveg.com/healthConcerns.asp
http://www.fishinghurts.com/healthConcerns.asp
http://www.goveg.com/contamination.asp
http://www.goveg.com/naturalhumandiet.asp
http://www.goveg.com/optimal_vegan_nutrition.asp
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: رژیم گیاهخواری برای برخورداری از سلامت مطلوب
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: رژیم گیاهخواری برای برخورداری از سلامت مطلوب
من در حالی که از گیاه خواری استقبال می کنم و علاقه ام نسبت به مصرف گوشت زیاد نیست باز تاکید می کنم که تنها با گیاه خواری نمی توان تمام مواد مورد نیاز بدن را تامین کرد.
همان طوری که خداوند در قرآن کریم در جاهای مختلف اشاره می کنند که غذای اصلی ما گیاهی است اما باز در کنار این غذاها می توانیم گوشت بخوریم ولی در مصرف آن نباید زیاده روی کنیم. امروزه مشخص شده که مصرف اینگونه فرآورده ها برای انسان بسیار مناسب است اما استفاده زیاد آن می تواند خطراتی برای انسان دربر داشته باشد.
خداوند یکتا در جایی دیگر در قرآن کتاب آسمانی مسلمانان می فرمایند: دریاها و اقیانوس ها را آفریدیم تا بتوانید از آن گوشت تازه بخورید.
من خود موافق گیاه خواری هستم اما با مصرف متعادل فرآورده های گوشتی در کنار آن.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
تشکر : 144
رد: رژیم گیاهخواری برای برخورداری از سلامت مطلوب
بله همانطور که آقای محمد گفتند من گیاهخوارم .
بر خلاف تصور عموم مردم هم باید خدمتتون عرض کنم با گیاهخواری تمام نیازهای بدن برآروه میشود و من در این دو سال که گیاهخوارم هیچ گونه مشکلی از لحاظ جسمی پیدا نکردم.
در ضمن از لحاظ روحی و جسمی نیز خیلی بهتر از قبل شدم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی سنجاب،بچه خرگوش،همستر و بچه گربه به شرط سلامت کامل.(باتجربه و دارای محل مناسب برای نگهداری)(فــــــــوری!!!)
» فست فود و هله هوله خوری برای سلامت مغز مضر است
» سنگ پا و رژیم غذایی درست برای عروس هلندی
» ویتامین های اصلی برای سلامت پوست کدامند؟
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی زندگی :: گیاه خواری "گامی به سوی تندرستی و مهرورزی به جانداران" :: تندرستی با گیاه خواری