پول موجب افزایش امید به زندگی و رفاه می شود ، اما هرگز خوشبختی نمیآورد
پول موجب افزایش امید به زندگی و رفاه می شود ، اما هرگز خوشبختی نمیآورد
داشتن پول بیشتر ممکن است موجب افزایش تعداد اتاق خواب در خانه شما شود و یا توانایی شما در انجام تفریحات بیشتر را افزایش دهد و یا شما را صاحب بهترین و زیباترین خودروی دنیا نماید ، اما هرگز نمی تواند خوشبختی را خریداری نماید . جالب است بدانید که هر چه انسانها پولدارتر می شوند احساس خوشبختی در آنان کاهش می یابد .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از خبرگزاری فرانسه ، پژوهشگران می گویند نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که پول توانایی درک احساسات و تجربیات روزمره را کاهش میدهد و اجازه نمیدهد فرد از تمام زندگی لذت کافی ببرد.
در این تحقیق پژوهشگران میزان درآمد افراد و مشکل لذت بردن آنها از چند چیز کوچک را با هم مقایسه کردند.
یکی از این لذتها خوردن شکلات بود. بررسیها نشان داد افراد پولدار به اندازه فقرا از خوردن شکلات لذت نمیبرند.
از سوی دیگر برای پولدارها، نداشتن پول استرس بالایی ایجاد میکند که سبب میشود از ترس این نگرانی نتوانند از زندگی لذت ببرند.
بر اساس تحقیق دیگری در مدرسه اقتصاد جهانی لندن روی موضوع خوشبختی، شادترین ملت روی زمین، بنگلادشیها هستند. با آنکه سرانه درآمد مردم در بنگلادش بسیار کمتر از سرانه درآمد در کشورهای مرفه است اما آنها احساس خوشبختی بیشتری میکنند.
مدرسه اقتصاد جهانی، علت این احساس را اینگونه ذکر کرده است: تمایل قوی در ایجاد ارتباطات خانوادگی و اجتماعی.
منبع: نشریه psychological science .
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: پول موجب افزایش امید به زندگی و رفاه می شود ، اما هرگز خوشبختی نمیآورد
باید همه ی پولها مون را بریزیم دور تا به بنگلادشیها برسیم
کیم- کاربر خوب لاک پشتی
کسانی که فکر میکنن پولدارن همیشه استرس اینو دارن که کسانی که باهاشون هستن ...دوست واقعی هستن یا دنبال بند کیفشون هستن......فکر میکنم این بزرگتریم مشکلی هست که دارن
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
بنظر من خوشبختی مطلق تو کشور ما فقط با پول بدست میاد
پول ،پول ، پول
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من خودم از نزدیک کسانی را دیدم که خیلی پول دار هستند و لذتی نمیبرند
ولی من خیلی پول دوست دارم!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
یک مثال: فرض کنید دو آدم عاشق و معشوق. مسلما بهترین آرزوهای دنیا رو ازآن نفر مقابل می دانند. لذا اگر پول نداشته باشند ممکن است خوشحال باشند اما نظاره گر گذر عمر و عدم رسیدن به آمال یکدیگر هستند و اگر پول داشته باشند ، فرصت نثار آن به یکدیگر را خواهند داشت و آن وقت نسبت به قبل خوشبخت ترند.
در کل مبحث ثروت و خوشبختی دو مقوله غیر قابل مقایسه و متمایز هستند که نمی توان فرضیه ای رو براشون در نظر گرفت. ثروت و پول هم می تواند مایه رفاه و هم مایه نفرت و دیوانگی شود ، در این بین استفاده کننده از آن تعیین کننده است.
در نتیجه این جمله که پول خوشبختی نمی آورد کاملا ساخت ذهنی است که دنبال توجیهی است برای عدم موفقیت یا وسیله ای است برای ارضای کمبود آن برای جلوگیری از نا امیدی.
ببخشید سرتون رو درد آوردم.
همش نظر شخصی بود.
Nima_mtg- دوست گفتگوی لاک پشتی
به نظر من پول واقعا خوشبختی نمیاره ولی به پیشرفتش کمک میکنه (به شرط اینکه اولا فرد از آن درست استفاده کند و دوما برای بدست آوردنش حرص نزند!)
خوشبختی یک فاکتور درونی و ذاتی است که از طرز فکر، نوع نگرش به زندگی، و دیدگاه ها ی روحی و روانی، بوجود می آید.
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
» آزاد کردن بچه لاکپشتها به امید بریتیش پترولیوم
» خونه خوشبختی