سایتی که به شما درباره ی زندگی گذشته تان اطلاعات میدهد
صفحه 1 از 2 • 1, 2
دوست دارید بدونید در زندگی قبلی کجا زندگی کردید و چکاره بوديد؟
http://thebigview.com/pastlife/
هركي بگه كه قبلا مرد بوده يا زن و چيكاره بوده و كجا دنيا اومده و تو چند سال قبل ؟؟
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: سایتی که به شما درباره ی زندگی گذشته تان اطلاعات میدهد
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته سرگرمي جالبيه
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مهم مهم : من مرد بودم.( استغفراللله پس چرا الان همش میخوام همه چی مخصوص بانوان باشه؟"
شغلم هم یا کفاش بودم یا دریانورد. چه تشابهی؟
عاشق تغییر و تحول مخصوصا در هنر و موزیک و آشپزی.( حالا این یکمی درست دراومده)
از همین امروز هم وظیفه ام مشخص شد باید به همه یاد بدم و خودم هم عمل کنم یک چیز را " بصیرت و میانه روی ". عجب کفاش عرفان بینی بودیم ما.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
من هنوز متوجه نشدم.این یه نوع سرگرمیه یا قبول تناسخ؟!!!!
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
چی امکان نداره محمد؟
منظورم اینه که تناسخ امکان نداره و رد شده
والله من که به روح هم اعتقاد ندارم چه برسه به تناسخ روح
!!!!!!!
نعوذ بالله این حرفا چیه؟!!!
ملوان یا کفاش بودم.عاشق تغییر مخصوصا در هنر و موزیک و آشپزی
درسی که آن موفع برای الان گرفتم: دنیا پر از افرد بیمار و تنهاست، تو باید به آن ها کمک کنی( آن هایی که کمتر از تو خوش شانسند)
:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
خیلی جالب بود! واسه من که شبیه الانم بوده! الانم پرنده نگه میدارم و چند بار هم خرید و فروش کردم!! تغییرات هم دوست دارم تو اون زمینه ها به وجود بیارم!!! عالی بوددددد!!!
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
این نوشته هم واسم جالب بود چون من همیشه عاشق استرالیا هستم.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
من می دانستم حروم شدم ولی نه انقدر ...
I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern USA South-West around the year 1025. Your profession was that of a philosopher and thinker.
Your brief psychological profile in your past life:
Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange.
The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your main task is to make the world more beautiful. Physical and spiritual deserts are just waiting for your touch. Keep smiling!
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
دوستان فکر کنم این مطلب برای سرگرمی باشه. من که نمی تونم چیزی رو که عقلم حس نمی کنه قبول کنم یعنی قبلاً زندگی می کردم و مردم و باز هم متولد شده باشم. به هر حال فقط علم و دلایل محکم می تونه به ما بقبولونه و یا رد کنه
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اين در حاليه كه من 6 سال پيش هم توي كتابخانه دانشگاه كار مي كردم و اين شغل رو دوست داشتم.
و بخاطر اين به دنيا برگشتم كه به بچه ها كمك كنم(تدريس نقاشي و كتابها و سرگرمي هاي كودكاني كه با طراحي من چاپ شده فكر كنم موفق بودم)و به افراد فقير كمك كنم :
خيلي جالب بود.
من با نظر نيلوفر جان موافقم تناسخ نه رد شده نه تاييد شده پس منم نه ردش مي كنم نه تاييد . ولي اونچه مسلم هست و روانشناسا هم بهش معتقدند اينه كه دانش روح انسان در برخي مسائل خيلي بالا تر از جسم هست و به گ.نه اي در ناخودآگاه رفتار مي كنه كه گويي تجربه ي قرون زيادي رو به دوش مي كشه.
بي خود نيست كه من عاشق جمع آوري اطلاعات بصورت مكتوبم و كامپيوترم يه فايل به نام كتابخانه دارم كه كلي مطلب توش نگه مي دارم
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
مگه یه ذره جا چندتا ماهیگیر میخواد؟!سرگرمیه جالبیه اما!جذابیتش مثله طالعبینیها و فالها و ... که ممکنه هرکسی بگه بهش اعتقاد نداره اما بازم کنجکاو باشه بشنوه راجع بهش چی گفته شده!
در مورد تناسخ هم من نمیتونم وقتی به آخرت اعتقاد دارم بپذیرمش.روح قابل تفکیک نیست.در آخرت هر کس با نام مادرش خوانده میشه.چه طور ممکنه من که مثلا شیوا هستم با مادری به اسم مریم قبل از اون مثلا پاتریک بوده باشم با مادر جولیا؟! کی قراره جزا ببینه و کی قراره پاداش بگیره ؟وقتی با جسم حاضر میشیم چه طور ممکن روح من هم پیش من باشه هم پیش پاتریک!!!تازه این فقط میتونه یکی از دلایل باشه.
البته خب بازم هر کس دلایل و عقایدی داره که در جای خودش قابل احترامه و دلیل من ابدا توهین به عقاید دوستان نیست :m/:
میگم این طوری که نمیشه!!! اگه هزار نفر با من در یک روز متولد شدن، به همه همین نتیجه را میده
ببخشید شیوا جان نظر من هم مثل نظر تو بود! اما پستت را ندیده بودم(چه تفاهمی در یک زمان داشتیم)
من واسه این میگم این عقیده رو رد نمیکنم چون به نظرم خدا انقدر مهربون هست که دلش نیاد مثلا سرب داغ تو دهن بنده اش بریزه. من فکر میکنم چیزهایی هم که تو قرآن نوشته شده به اون شدت نیست ولی شاید مثلا عذابی که از نظر روحی آدم قراره بکشه با اون عذاب جسمی برابری میکنه.
ولی خوب نمیتونم قرآنو رد کنم. پس قضیه تناسخ رو نه میشه رد کرد و نه میشه قبول کرد.
یه کتابم در این زمینه پیشنهاد میکنم: "سفر روح" در توضیحش نوشته : سیری در جهان معنوی ، دیدار با طبقات مختلف برزخ با هیپنوتیزم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
بنده در گذشته(1825) مرد بودم !! توی فرانسه زندگی می کردم و تاجر بودم ! ( خوش به حالم پولدار بودم !! )
پس بی دلیل نیست اینقدر عاشق برج ایفلم !
وظیفه ام هم یاد دادن عشق ورزیدن و صداقته . باید فکر کنم و مطالعه کنم و خرد درونی ام رو گسترش بدم.
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» وب سایتی برای محافظ امنیت گوشی های HTC
» سایتی برای سنجیدن سرعت تایپ
» مرغی که تغییر رنگ میدهد
» سگی که با لبخند به بچه خوکها شیر میدهد