گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد

4 مشترك

دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد  Empty دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد

پست من طرف arefkarimzadeh 9/29/2010, 16:38

يك نوجوان 17 ساله اهل ايالت ميشيگان ايالات متحده آمريكا با استفاده از تير و كمان يك خرس 200 كيلوگرمي را از پا در آورد.

به گزارش ايسنا، «جسيكا اولم استيد» 17 ساله كه دانش‌آموز دبيرستان است، در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي آمريكا، تصريح كرد: يك ماه است كه در يك مسافرت شكاري هستيم. روز گذشته هنگامي كه به تنهايي در حال گردش بودم تا شكاري براي خود پيدا كنم، با يك خرس قهوه‌اي مواجه شدم. ابتدا ترسيدم؛ چرا كه خرس بسيار بزرگ و تنومند بود.اين دختر نوجوان ادامه داد: تير و كمان خود را در آوردم و از فاصله 14 متري به او تيري پرتاب كردم. با كمال تعجب و در عين خوشحالي متوجه شدم تيرم به هدف برخورد كرده و من موفق شدم خرس قهوه‌اي را از پا در آورم.

به گزارش ايسنا، «تيم اولم استيد» پدر اين دختر نوجوان در مصاحبه‌اي با خبرگزاري آسوشيتدپرس، اضافه كرد: من خودم معلم شكار هستم و در 30 سال كارم چنين ماجرايي عجيب را تجربه نكردم.دخترم واقعا شجاعت به خرج داده است؛ چرا كه خرس شكار شده 200 كيلوگرم وزن داشت.

دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد  70326_706

منبع

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

www.persianv.com
arefkarimzadeh
arefkarimzadeh
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد  Empty رد: دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد

پست من طرف arefkarimzadeh 9/29/2010, 16:40

مرگ بر چنین افراد مغز خرابی مرگ بر چنیین پدران مغز کوچک که با افتخار شکار درس میدند D\'oh

میریم خانهاشون شکار می کنیم میان مارو شکار کنن باز شکار می کنیم اصلا ما رحم داریم
arefkarimzadeh
arefkarimzadeh
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد  Empty رد: دختر17 ساله، خرس 200 كيلوگرمي را از پاي در آورد

پست من طرف مونا 9/30/2010, 09:50

با چه افتخاری عکس گرفته!!!
خرس بیچاره!!!! ناراحت
مونا
مونا
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف بیتا 9/30/2010, 13:16

خب هرکس علاقه ای دارد گوجه در صورت
بیتا
بیتا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف arefkarimzadeh 9/30/2010, 16:14

خانم بیتا علاقه منم شکار انسان هاست مشکلی که نداره

سوال

نفره بدی هم شما هستیدددددددددد خیلی خوشحال
arefkarimzadeh
arefkarimzadeh
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف لوما 10/2/2010, 14:37

بيتا جان با اين حساي بايد گفت خدا هيتلر رو هم بيامرزه كه دوست داشته دنيا رو فتح كنه الا به هر شكلي

يعني اين خانم محترم فقط چون حال كرده بوده خرس بيچاره رو كشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامرد
لوما
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة