حیوانات خانگی apb
صفحه 7 از 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
رد: حیوانات خانگی apb
farzadprogram عزیز ، ممنون ، امیدورام که سالم به دنیا بیان و سالم بمونن ، چشم!
sahra1970 عزیز ، خواهش می کنم ، لطف دارید، والا ما قبلا یه دختر(بنی) داشتیم ، از دنیا رفت و فقط داغش به دلموم موند! امیدوارم که این دختر و پسر گلم سالم باشند و بتونم ازشون نوه های خوشگل توپولی داشته باشم! با تشکر ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
چه پوست تميز و براقي دارن و چه لونه تر و تميزي
آقا فرهاد گل ، گاهی کارهای گرافیکی یه کارهایی می کنند که ... ، من 3 تا نمونه عکس که تو آلبومم هست رو براتون می فرستم تا ببیند که چرا این قدر در عکس ها جاشون تمیز و پوستشون براقه!
1:
تمرکز عکس روی موضوع اصلی رفته! لوله آبخوری و میله نگهداری یونجه پاک شدند و جاشون ظرف دیده می شه و گوجه فرنگی وسیب و ظرف غذا و فضولات از روی بستر پاک شده و به جای اون بستر پر شده! رنگ و نو و کنتراست تغییر پیدا کردند! و نتیجه:
2:
تمرکز عکس روی موضوع اصلی رفته! ظرف غذا و سیب و فضولات از روی بستر پاک شده و به جای اون بستر پر شده! رنگ و نو و کنتراست تغییر پیدا کردند! و نتیجه:
3:
تمرکز عکس روی موضوع اصلی رفته! کوچولی پاک شده و جاشون ظرف و بستر دیده می شه و فضولات از روی بستر پاک شده و به جای اون بستر پر شده! بسترهای داخل ظرف غذا پاک شده اند و جای اون از عکس دیگر پلت های مخصوص خوکچه پر شده :cheers: و رنگ و نو و کنتراست تغییر پیدا کردند! و نتیجه:
الان آقا فرهاد پیش خودشون می گن می گن همه عکس های apb اگه این طوری باشن که سنگ رو ستگ بند نمی شه! نه دیگه آقا فرهاد ، این طوری ها هم نیست! (البته کلی کیفیت رو برای این که حجمشون پایین بمونه و سریع آپلود و دانولد شن ، کم کردم!) موفق باشید ، پرهام. :m/:
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/19/2010, 03:57 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
انشاا... سالم به دنيا بيان.از الان اسم خوب هم بايد انتخاب كنين براشون.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
مهندس بهرحال جدا از تمركز بروي موضوع كلا هم خود خوكچه ها و هم خونشون فوق العاده تميزند و عكسها بخوبي گوياي مطلب هستش
البته چون اين عكسها حالت ويتريني و تزئيني دارن بايد هم اين كارهاي گرافيكي انجام بشه اما خوب خود خوكچه ها كه هركاري كنين خوشگل و ملوسن
من خودم كه عكس فنچارو گذاشتم جاهائي كه فضولات بود رو پاك كردم تا عكس توي ذوق نزنه
راستي من يه جلد از مجله نسخه براتون آماده كردم كه در اون راجع به نگهداري خوكچه هندي توضيحاتي داده شده كه میدم بدستتون
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
راستی بلاخره این حاملگی کوچولی شما قطعی شد یا هنوز هم تردید دارید؟؟؟
موفق باشید
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
farhad666 عزیز ، ممنون ، بله عکس های ویترنی باید این طوری باشند ، لطف دارید ، حتما ازتون می گیرم!
rira عزیز ، ممنون ، من که تا حالا خوکچه نداشتم ، ولی این طور که پیداست جواب + هست!
پس ما رو فراموش نکنید اگر شد یکی از اونها رو هم به من بدید
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
فقط یه چیز میتونم بگم خوش به حالتوننننننننننننننننن با این همه حیوون ... خوش به حالتونننننننننننن ... دعا کنید ما هم بتونیم مثل شما ازاد زندگی کنیم ... ( اخ چه دل پری دارم ! )
همشون خوشگلنننننننننننننن مخصوصا اکواریمتون منو کشتوند ( به قول خواهر زادم )
منم میخواممممممممممممممممممممم
اکواریوم واقع ارامش بخش و جذاب وزیباستتتتتتتت
انشالله همیشه براتون بمونن همشون ...
Srk_rani- کاربر متوسط لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
Srk_rani عزیز ، ممنون ، ان شاء الله شما هم به آرزوتون می رسید! خوسحالم که تا صفحه رو دیدید و خوشتون اومده!
فریده خانم عزیز ، ممنون! :m/:
بهتون واسه ی نوه دار شدن تبریک میگم. :;;>:
کیمیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
من الن تازه عکس ها رو دیدم!تبریک میگم آقا پرهام امیدوارم بچه های خوب و سالمی براتون بیاره :m/:
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
عکس های لحظاتی پس از تولد بچه ها و کوچولی در حال رسیدن به اون ها و تمیز کردنشون:
و بعد از تمیز و خشک شدن بچه ها ، امروز صبح بچه ها خشک و تمیز:
ظاهرا همه چیز مرتبه و بچه ها خوبن!
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/25/2010, 03:13 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
اقا پرهام شوخی کردم بابا شبیه باباشونن از یه سو مامانشون
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
موچولی بهشون شیر می ده و این ها همش دنبالش هستند و گاهی هم که از لونه می ره بیرون ، این 3 تا می چسبند به هم و تو نه لونه می مونند! و گاهی پدرشون رو با کوچولی اشتباه می گیرند و گویا از اون هم شیر می خواهند و دنبالش می افتند و .... موفق باشید ، پرهام.
خیلی قشنگن،خوش به حالتون
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
فكر ميكردم الان سه تا بچه زشت ميبينم.خيلي خوشگلن.
انشاا... عروس و دوماد شدنشونو ببينين.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
چه تجربه خوبی. واقعا خوش به حالتون. بازم امیدوارم همیشه سالم باشن
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
نقش پدر در خوکچه ها؟ :
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
مبارکتون باشه آقا پرهام .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
رفتار پدرشون با بچه ها چجوریه؟
نقش پدر در خوکچه ها؟ تفکر
sahra1970 عزیز ، پدر در ابتدا خیلی هیجان زده بود و با شدت طرف کوچولی و بچه ها می رفت و کوچولی از نزدکی شدن اون به بچه ها ممانعت می کرد و ممکن بود الین هیجانات باعث دعواشون بشه ، پس منم پدر رو 1 ساعت بغل کردم و تا کوچولی فرصت پیدا کنه به راحتی بچه ها رو تمیز کنه و خیالش راحت بشه و تو اون یه ساعت خوکچه هندی پدر هم که همش تلاش می کرد که از بغل من بره ، حسابی خسته شد(راستش منم خسته شدم) و بعد گداشتم پهلوی مادر و بچه ها و دیگه چراغ ها خاموش ، ولی یواشکی نگاشون می کردم ، کم کم خوابین ، ولی نه زود و با هم کاری نداشتن و خوب بودن! صبح هم با هم خوب هوب بودن! تازه بچه ها خوکچه پدر رو با کوچولی اشتباه می گیرند و ازش شیر می خواهند و حتی اون از دست بچه ها گاهی در می ره!
صلا فکر نمیکردم مو داشته باشن
farzadprogram عزیز ، بله مو دارند! و کامل کامل و حتی با چشمانی تقریبا باز و بینا به دنیا آمدند! موفق باشید ، پرهام.
صفحه 7 از 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
» حیوانات خانگی masi
» حیوانات خانگی من (sara_b211)
» حیوانات خانگی من (mariana)
» حیوانات یه خورده غیر خانگی !!!