باغ وحش کوچک من
صفحه 7 از 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
رد: باغ وحش کوچک من
الان که عکس حیوونای آقای دکتر رو دیدم عاشقشون شدم. مخصوصا روباهشون. چون من خودم تجربه نگهداری از یه بچه روباهو به مدت 4روز داشتم. این بچه روباه به خاطر سو تغذیه به شهر اومده بودو خیلی مریض بود طوری که شب اول با سرنگ بهش شیر میدادم تا کمکم حالش خوب شد.و بعد چون نگهداری ازش در آپارتمان غیر ممکن بود سپردمش به باغ وحش ارم (نمیدونم کار درستی بود یا نه؟ ) روباه یکی از بامزه ترین و شیرینترین حیواناتیه که من دیدم و در عرض 4روز واقعا عاشقش شدم.
آقای دکتر واقعا به شما حسودیم میشه چون میدونم چه حس خوبیه که آدم بتونه به حیوانات کمک کنه. کاش منم موقعیتشو داشتم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
گرچه دستم نمی رفت که دیگه اینجا پستی قرار بدم. ولی دلم نیامد که از کوچولویی که دباره توانسته کمی شادی به من هدیه کند عکس نذارم.
این توله Pug یک ماهشه و بدلیل یک بیماری ویروسی که برای سگهایی که واکسنش را نزدند بسیار خطرناک است اسهال خونی و استفراغ داشت (از تایلند آوردنش و در قرنطینه این بلا سرش آمده)به دلیل اینکه امیدش کم بوده رها شده بود ولی حالا بعد از 2 هفته که پیش من است حالش خیلی بهتره
اینجا لالا کردن و الناز آروم نزدیک میشه و ازش عکس می گیره ولی کم کم بیدار میشن کش میان و برای پیش صبحانه دست خودشون را میل می کنند. نگید چقدر زشته ها ناراحت میشه دستاش به خاطر سرم است که موهاش را زدم. ایشان شبها هم حسابی خر و پف می کنند
با درود
اين مطلب آخرين بار توسط Dr. Iman Memarian در 11/13/2009, 10:01 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
اصلا هم زشت نیست. نمی دونم چرا هیچ وقت کاراش تکراری نمیشه! هربار نگاهش می کنم نمی تونم جلوی خنده خودم را بگیرم
سرش از تهش سنگینتره بعضی وقتها وقتی می دوه یا از جایی مییاد پایین سرش می خوره زمین تهش میره هوا.
وای دکتر معماریان ورود کوچولوی جدیدتون رو به شما و خانوم دکتر محمدی تبریک می گم
الان که فعلا زشت نیست و بامزه ست ، اما بزرگ که بشه ، می شه از این هاپو اخمالویی ها
از دست توله سگ ها نمی شه که شاد نبود
وقتی اینطوری هوایی می خوابنا ، من بهشون می گم پوشک هوایی
شکمش به صورت طبیعی برجسته ست ؟
دکتر شما خاطرات مربوط به حیواناتتون به خصوص سگ هارو جالب و شنیدنی تعریف می کنید
احساساتتون رو درک می کنم
حالا بیشتر شما بچه داری می کنید یا همسرتون خانوم الناز ؟
با این هاپو ، در حال حاضر ، می شه گفت که شما چنتا سگ دارین ؟
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
آقای دکتر اسمش چیه؟طفلی بد عکس وگرنه خودش خیلی نازتر از عکساشه
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
بچه را هم هر دو با هم نگه می داریم آخه یکنفری که نمی شه
مهسا جان هنوز اسم نداره. بچه ها میشه کمکم کنید یک اسم خوب براش پیدا کنم؟
با درود
آخي ، جان :;;>:
قبول دارم ، اينجور بچه فسقلي نگه داشتن ها هم سختي هاي خودش رو داره :m/:
اگر كه با اين حرفم باعث ايجاد ياد آوري و ناراحتي دوباره نشم ، از نظر من شايد اگر كه اسم سگي رو كه از دست دادين ، بگذارين بر روي اين كوچولو هم ، ياد اون سگ ( با اين حال كه مي دونم هميشه جاويدانه در قلبتون ) اما به نحوي ماندگار تر بشه .
اسم ( دني ) هم ، با اين حال كه شايد ، تكراري باشه ، اما يك دفعه ( مثل اسم رنبي عزيزم ) به ذهنم رسيد و از نظر من بهش مي ياد !
خوشحالم كه اين اجازه رو دادين تا ما هم نظرمون رو در مورد انتخاب اسم براي اين كوچولو بگيم
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
reyhan_choopoon- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من خیلی اتفاقی با این لینک اشنا شدم ، اولش هم واقعا حسودیم شد ، چون من همیشه به حیوانات خیلی علاقه داشتم و بچگی می خواستم مثل شماجناب دکتر باشم، اما دست سرنوشت مرا جای دیگری برد.
اما خوشحالم که با کسی مثل شما و بچه هایی به این خوبی اشنا شدم .
با تشکر sepah salar :\m/:
sepah salar- کاربر متوسط لاک پشتی
sat082- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
از دست دادن جیگلیل را هر چند دیر اما تسلیت می گم به آقا دکتر عزیزمان- راستش یکمم براش گریه کردم!
من حیوانات را دوست دارم اما سگ یه چیز جداست واقعا عاشق این حیوان هستم/
من یه تریر به نام چیکو داشتم که از 5 روزگی پیش من بزرگ شد تا 1-5 ساگلی اما بدلیل نیازهای بلوغی واگذارش کردم
بعد جرالد بهم هدیه داده شد که فوق العاده بود اما به خاطر احترام به خانواده باز واگذار شد
اما الان با وجود شلمان حس تنهایی من ادامه داره /شبها خواب سگم را می بینم که صدام می زنه/ گاهی خواب می بینم گرسنه است/گاهی تنهاست/گاهی....
الان که اینها را می نویسم نا خداگاه اشک هام می یاد:(
وقتی با سگ ها زندگی کنید می فهمید حس من را ! من بدون وجود انها نمی تونم زندگی کنم
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
دکتر این چگونه امکان سگ وگربه. ایا این حرف نیز خرافه است که گربه دشمن موش وسگ دشمن گربه
با تشکر از زحمات شما
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 7 از 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
» حقیقتی کوچک
» کوچک ترین اسب جهان
» واگذاری لاک پشت برکه ای کوچک
» چند تا از نقاشی های من (محمد کوچک)