باغ وحش کوچک من
صفحه 2 از 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
رد: باغ وحش کوچک من
ان شاءا.. خوش بخت بشن... :[-o<:
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
خب پس اگه داماد را میتونید تحمل کنید دخترتون را بدید بهش در غیر این صورت هی دعواتون می شه
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینم عکساش
نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟ راهنمائیم کنید لطفا
اين مطلب آخرين بار توسط Dr. Iman Memarian در 7/30/2009, 11:59 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
مبارکه بهش میاد مرد زندگی باشد
من که به عنوان خاله جینگیل پسندیدمش
عکس از کاسکو لطفا بذارید من شاید بخوامش (عکسش را مامانم میخواد ببینه)
مریض نیست؟ به انسان چه بیماری منتقل میکنه؟
**
کاسکو خیلی حیوون معرکه ایه.
عموی من داره.
سر صبح با صدای الله اکبر کاسکوی عموم تو مشهد بیدارم می شدم!
صدای تلفن، گربه، الله اکبر، الو، کیه؟؟؟، سلام، و... را در می آورد
و حتی هیس هیس هم می کرد!
در ضمن با دو تا دختر عمو هام می رقصید.
یعنی دختر عموم می رفت کنار قفسش و سرشو به چپ و راست تکان می داد و هیس هیس می کرد و بشکن می زد. کاسکو هم در جواب هیس هیس می کرد و سرشو همراه با دختر عموم به چپ و راست تکون می داد.!!!!!
African grey parrot:
طوطی خاکستری آفریقایی پرندهای محبوب در کشورهای اروپایی و بسیاری از کشورهای دیگر جهان است ، علت محبوبیت این پرنده، هوش سرشار و قدرت سخنگویی و تقلید صدای این پرنده میباشد و شاید به یقین بتوان گفت که این پرنده بهترین پرنده تقلید کننده صدا در جهان میباشد که به راحتی میتواند بیش از صدها واژه را به خاطر سپرده و تکرار نماید وبا این کار باعث شادی و خوشحالی صاحبان خود گردد . این پرنده در محیط زیست طبیعی خود پرندهای خجالتی و ترسو است . طوطی خاکستری آفریقایی و یا به تعبیری دیگر کاسکو از سالیان دور به عنوان پرنده اهلی در قصرهای پادشاهان و خانههای طبقات مختلف مردم جامعه نگهداری میشدهاست و رومیان اولین ملتی در جهان هستند که در باره این پرنده مطالبی نوشتهاند .
این پرنده در اصل پرندهای وحشی است که در قاره آفریقا زندگی میکند و از قرنها پیش مورد توجه آدمی قرار گرفته و تلاشهای زیادی برای اهلی کردن و آموزش دادن پرنده صورت گرفتهاست .امروزه کاسکوها توسط پرورش دهندگان دست آموز شده و به پرندهای خانگی و سرگرم کننده و جالب تبدیل شدهاست با این حال به دلیل آنکه عملکردی غیر قابل پیش بینی دارند نباید به آنان زیاد اطمینان کرد .کاسکوهایی که از حیات وحش به جمع انسانها آورده میشوند نیازمند صبر و کوشش بسیار برای آموزش و تطبیق با محیط تازه هستند.کاسکوها بسیار قوی هستند در صورت عصبانیت میتوانند گاز بگیرند و یا پنجه بکشند.
این پرنده یکی از اعضای تبار پستاسی Psitacidac میباشد که همانند سایر طوطیان از بدنی استوار ولی نرم تشکیل شده به طوری که پرنده میتواند با منقار خود به راحتی به تمام اجزای بدن خوددسترسی داشته باشد وتا ۱۸۰ درجه سرخود را برگرداند . اندازه بدن طوطی خاکستری آفریقایی بسیار متفاوت است و در گونههای کوچک ۱۲ سانتی متر ودر گونههای بزرگ تا ۱۰۰ سانتی متر میرسد و وزن آن در حدود ۴۰۰ گرم است رنگ پر وبال آن خاکستری است و در نژاد کنگو رنگ دم آن سرخ رنگ است ، دمگاه به رنگ خاکستری روشن و لبههای بال سیاه رنگ و پاها خاکستری تیره هستند . رنگ منقار پرنده سیاه و رنگ چشم پرنده بالغ زرد روشن و هردو جنس نر و ماده از نظر ظاهری شبیه به هم میباشند . این پرنده در طول زندگی زاد و ولد میکند و معمولاً در حدود ۵۰ تا ۶۰ سال عمر میکند .
طوطی خاکستری آفریقایی پرندهای تیز پرواز است و پروازی منظم دارد اما این پرنده قدرت جهت شناسی مناسبی ندارد و نمیتواند همانند کبوترها محل زندگی خود را جهت یابی نموده و به لانه بازگردد ، از این رو پرورش دهندگان این پرنده باید توجه کافی داشته باشند که چنانچه پرنده از محل زندگی خود دور شد ، نمیتواند به راحتی لانه و کاشانه خود را یافته و بدان بازگردد .
کچل و کوچول:
جینگیل و این آقا پسر خوشبخت از چه نژادی هستند؟
خیلی بامزه ست :;;>:
از طرف دیگه خیلی دوست دارم جینگیل بچه داشته باشه چون دیگه 6 سالشه داره خیلی زود میگذره کاش می توانستم زمان را بگیرم کاش می شد!؟ نمی دونم چکار کنم خیلی فکرم را اشغال کرده...........
هم دخترم هم این آقا Miniator pincher هستند.
اگر راهنمائیم کنید ممنون می شوم
اين مطلب آخرين بار توسط Dr. Iman Memarian در 7/30/2009, 12:02 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
به نظر پسر خوبی میاد... نگاهش معصوم و پاک خیلی با نفوذه :;;>:
مبارکه <:-p
ما که خونمون خیلی کوچیکه متاسفانه نمی تونم کمکی بهتون بکنم.
دلم واسه این پرنده ها سوخت کاش میشد نگهدارمشون.
خوشبحال جینگیل ....
خوب بهتره حیواناتی که درمانشون رو به اتمام هست و مثل جینگیل بهشون وابسته نیستید رو به دوستانی خوب واگذار کنید که سرتون خلوت تر بشه و این طوری می تونید از نوه هاتون به خوبی نگهداری کنید.
من فکر می کنم اونچه خودتون صلاح می دونید برای جینگیل بهترینه.
برای رفتن هم می تونین یا با خودتون ببرینشون (که میدونم می برید) یا به کسی که مورد اعتمادتون هست بسپارین تا زمانی که برگردین.
موفق باشید آقای دکتر :\m/:
منظورم این نیست که به حال خودشون رهاشون بکنید ولی هر کاری بکنید تا هم بتوانید از ایران بروید و ادامه تحصیل بدهید و هم این دو ازدواج کنند و...
راه های زیادی وجود داره.
آدم باید با تمام وجودش به حیوانات خدمت کنه.
اما نباید به خاطر اون ها از پیشرفت باز بمونه.
موفق باشید.
راستی آقای دکتر مامان بزرگ من سگ داره سگ هاش خیلی ریزش مو دارند!!!!!!
راه حلی برای این کار نیست؟؟؟
ممنون میشم در بخش مربوطه توضیح دهید...
ممنون.
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
کاسکو ها را اگر کسی بخواد می تواند تک تک هم ببرد (در صورت داشتن شرایط مناسب) ولی با هم خیلی خوبن. خیلی هم با هم دوست هستند.
از لطف همه شما دوستان خوبم تشکر می کنم. دارم تصمیم بزرگی می گیرم امیدوارم تصمیم درست را بگیرم.
با تشکر فراوان
http://wmenews.com/newsletters/File/Volume-2/Issue-3/V2%20Issue3%20-%20Nov%202007_En_Final2%208.pdf
http://wmenews.com/newsletters/File/Volume-2/Issue-3/support/Periapical%20Abscess%20in%20lynx.pdf
سیاهگوش اورآسیا (نام علمی: Lynx lynx) نوعی گربهسان بومی اروپا، سیبری، آسیای میانه و هیمالیا است که بزرگترین گونه در میان سیاهگوشها به حساب میآید.
مشخصات جسمی:
طول بدن سیاهگوش اورآسیا بین ۸۰ تا ۱۳۰ سانتیمتر، طول دم آن بین بین ۵ تا ۱۹ سانتیمتر و ارتفاع قامت آن از شانه به حدود ۷۰ سانتیمتر میرسد. رنگ آن نیز بین قهوهای و خاکستری روشن به همراه خالهای سیاه در بدن است. گوشهای مشکی بلند و کاکلدار و دو رشته ریش سیاهرنگ نیز در زیر گلو مشخصات دیگر این حیوان هستند. پنجههای پوستکلفتی نیز دارد که مانند کفش زمستانی در هنگام راه رفتن روی برف یاریاش میکنند.
تولید مثل:
سیاهگوشهای اورآسیا چند همسر هستند و در هر زایمان ۱ تا ۴ فرزند به دنیا میآورد. فصل تولد تولهها از اوایل زمستان و تا اواسط بهار است. چشم بچهها پس از ۱۰ تا ۱۷ روز باز می شود، بین ۲۵ تا ۲۸ روز پس از تولد قادر به راه رفتن هستند و تا حدود ۱ سالگی به مادر وابستهاند.
رفتار:
سیاهگوشها بیشتر در گرگ و میش هنگام طلوع و غروب خورشید فعالند. جانوران قلمرو طلبی هستند. تراکم جمعیتی آنها وابسته به تعداد شکارهای موجود در منطقه است و در بهترین حالت به ۴۶ رأس در ۲۵۰ کیلومتر مربع میرسد.
طعمه:
انواع جوندگان، خرگوشها، قوچ و میش و انواع آهو مهمترین منابع تغذیه سیاهگوش اند. آنها قادرند، علفخوارانی تا ۴ برابر اندازه خود (مانند گوزن شمالی) را شکار کنند.
وضعیت کنونی:
تصویر سیاهگوش اورآسیا بر روی اسکناس ده روبلی در بلاروس، چاپ ۱۹۹۲شکار بیش از اندازه، تخریب زیستگاه، کمبود غذا و از مهمترین خطرات پیش روی این حیوان است که در فهرست سرخ اتحادیه بینالمللی حفاظت از محیط زیست (خطرِ انقراض) قرار دارد. در اکثر نواحی اروپای غربی به جز چند منطقه حفاظت شده نسل آنان از بین رفته است. در ایران وضعیت این حیوان کاملا نامشخص است و می توان آنرا انقراض یافته شمرد و یا در شرف انقراض. این توضیحات را دادم تا کمی در مورد این موجود زیبا و بی همتا
که در پارک پردیسان و زیر نظر محیط زیست نگهداری می شود و شرایط نگهداری بسیار بدی دارد بیشتر فکر کنیم ولی این درد دل من است کو گوش شنوا!
این هم عکس این خانم بی همتا و خشن (جای پنجه روی صورت نگهبان قفسش نشانگر خشونت و شجاعتش است) و من:
یک نکته دیگه: همه با ازدواج جینگیل موافقن!؟ کسی مشکلات من را مهم نمی داند! باید قبول کنم؟
با تشکر فراوان
من با ازدواجشون موافقم اما همینطور که گفتم:
آدم باید با تمام وجودش به حیوانات خدمت کنه.
اما نباید به خاطر اون ها از پیشرفت باز بمونه.
راستی از میل ورم ها چه خبر ، یادتون هست در نمایشگاه آکواریوم و ماهی زینتی یه عده برای نمایش آورده بودند و قرار بود در آینده برای فروش بیاورند ، گفتم یه وقت از اون ها عقب نمونید ، که البته بازم می دونم شما کارتون درست تر از این حرف هاست.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 7/28/2009, 04:19 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
در مورد جینگیل ، ... دکتر یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید
اگه رفتنتون حتمیه( واقعا عالیه چون شما لایق بهترین درجه تحصیلی از بهترین دانشگاهها هستید) ، جینگیل را اونجا شوهر بدید <:-p
شما بهتر می دانید اگر نژاد جینگیل و خواستگارش، از جمله نژادهای خوب هستند و ارزش تکثیر داره، چرا نذارید ازدواج کنند؟
نکته دوم این هست که وقتی جینگیل بهش اجازه ورود به حریمش داده یعنی اینکه همدیگر رامیخوان و اگر تحت کنترل شما نبودند حتما بدون اجازه شما ازدواج می کردند.
مثل سگ یکی از دوستان ما که با یک سگ خیابانی ریخت روی هم و کاری از دست صاحبش برنیامد و از آنجائیکه دنبال ایشون می رفتند توی خیابان نهایتا متاسفانه توسط مامورین شهرداری از بین رفت.
فقط یک سوال اشکالی نداره جینگیل 6.5 ساله با یک پسر 2 ساله ازدواج کنه؟
سوال بعدی اینکه حیوان نر بعد از اینکه با ماده جفت گیری کرد، آیا اون را ول می کنه یا اینکه در کنار هم ادامه می دهند؟ (منظور من توی سگ سانان و گربه سانان هست، بطور مثال تا جائیکه من دیدم در مورد گربه ها، آقای نر همواره خانم را تنها می ذارند و می روند)
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
» حقیقتی کوچک
» کوچک ترین اسب جهان
» واگذاری لاک پشت برکه ای کوچک
» چند تا از نقاشی های من (محمد کوچک)