باغ وحش کوچک من
صفحه 11 از 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
رد: باغ وحش کوچک من
marion- کاربر متوسط لاک پشتی
اگه راهي هست كه بتونم لوما رو به زيستگاهش برگردونم ممنون ي شم راهنماييم كنيد
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
نمیدونم مشکل از کجاس ولی چند تاییشون رو هم میتونم ببینم
من هم یک سگ تقریبا 2 ساله دارم و یگ گربه 4 ماهه و یک همستر 3 ساله و از دست اینها میخوام سر به فلک بزارم.......
ولی دور از شوخی خیلی با هم جور هستند.....برای هم دل میسوزونن و نگران هم میشن وقتی قهوه (گربه ام)توی حیاط میمونه و در بسته میشه بارنی هی میره پشت در حیاط و هی به ما نگاه میکنه و یه صداهایی از خودش در میاره یا وقتی بارنی رو میبریم پیاده روی قهوه میاد پشت در و تا وقتی ما برمیگردیم دائما میو میو میکنه و کلا پیش هم میخوابن و با هم کشتی میگیرن.....قهوه هم ساعت ها میشینه زبل همسترم رو نگاه میکنه و زبل هم تا اون اونجاس از جاش بیرون نمیاد یا اگر هم بیاد زود میره تو لونش گاهی که قهوه کار بدی میکنه و بهش محکم میگیم اااا بارنی بدو بدو میره گردن یا دم قهوه رو میگیره و میکشه میبرتش یه گوشه ای که ما نبینیم ولش میکنه با هم بازی کنن......دنیای جالبیه......
اگر مشکلی نباشه میتونم فیلم یا عکسی از بازی های این 2 تا بزارم.......
متاسفانه قهوه رو باید بدم بره چون همسرم زیاد با نگهداری گربه موافق نیستن و سگ ها رو بیشتر میپسندن برای نگهداری.....
این کوچولوهای من همگی وصله پینه ای هستن و خدا دوباره اینارو به من داده....
بارنی حدودا 1 سال پیش تصادف بدی داشت و داشتیم از دست میدادیمش......خیلی سخت بود لگنش از 4 جا شکسته بود و الان هم با وجود پین و عمل جراحی هنوز کج راه میره دکتر اینبار میگفتن که انگار یکی از استخوانهاش هنوز جداست و کلا نباید شکمش سفت باشه ....قهوه رو وقتی خیلی کوچولو و مریض احوال بود توی کوچه پیداش کردم سرما خورده بود و چشمها و ریه ش عفونت شدید داشت و از بینی و دهنش عفونت بیرو میومد.....زبل همسترم 2 بار تقریبا کاملا مرده بود.....ولی با ماساژ قلبی و آب قند و ویتامین تونستم برش گردونم شکر خدا.....
میبخشید خیلی نوشتم........
دکتر جان از زحماتی که برای حیوانات میکشید خیلی سپاسگذارم......
bita.b.m- کاربر تازه وارد لاک پشتی
خوش حال میشم اگه مایل باشید سرپرستیشون رو برای نگهداری و کمک به شما قبول کنم.
راستی ایگوانا چی؟؟؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
1نفر ديگر را هم به كساني كه مانند شما فكر ميكنند اضافه كنيد
به عقيده من حيوانات موجودات نازنين هستند كه تها صفتهاي خوب را ميشود به انها نسبت داد نه نجس!يا بي چشم و رو! همه شان را دوست دارم حتي سوسك ها را و فكر ميكنم قلبهايي كه غير از اين فرمان ميدهند انسانگونه نميتپند
اين را هم بگويم كه من و همه حيواناتم شما و همسر نازنينتان را بي نهايت دوست داشته و محترم ميشماريم
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
sheytoonak- کاربر تازه وارد لاک پشتی
اگه قبول نکردید ممکنه پاشید ببینید با هم فرار کردن ها!(فرار مغز ها!)
شوخی کردم ولی قبول کنید چون من نصف عمرم رو طوطی داشتم و می دونم که چقدر پیدا کردن جفت برای طوطی سخته!من این طوطی ها رو داشتم:
کاسکو،عروس هلندی(3)،اسکندر کوچیک(4)،سر هلویی(3)و...
...- کاربر خوب لاک پشتی
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
من خودم برای یکی از طوطی های سر هلوییم با انتخاب خودم جفت خریدم انقدر زدن همدیگه رو که مجبور شدم ماده ای رو که خریده بودم دور از اون نگهداری کنم!
باید بذاری خودش جفتش رو انتخاب کنه که اگه بذاریش توی قفس پرنده فروشی ها تا انتخاب کنه،بین بقیه ی طوطی ها گم میشه!
واسه همین میگم پیدا کردن جفت واسه طوطی سخته!
...- کاربر خوب لاک پشتی
pikajoo- کاربر متوسط لاک پشتی
pikajoo- کاربر متوسط لاک پشتی
من تفریبا تمام مطالب رو خوندم و کلی استفاده کردم
اما همش فکر میکنم شاید اگه زودتر با شما آشنا شده بودم الان آقای طرقه ام زنده بود و همش افسوس میخورم
آقای طرقه همه چیز من بود و با اینکه الان تقریبا یک ساله از دست دادمش افسردگیش رهام نکرده به طوری که اصلا نمیتونم به داشتن هیچ حیوون دیگه ای فکر کنم احساس میکنم اگه حیوون جدیدی بیارم نمیتونم به درستی ازش نگهداری کنم
همین الان یه قناری زرد کوچولو و یه سره قناری دارم اما باور کنید حتی حوصله رسیدگی به اونا رو هم ندارم هنوز خاطره آقای طرقه رهام نمیکنه ای کاش زودتر اینجا رو دیده بودم و باهاتون آشنا شده بودم
edrina- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 11 از 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
» حقیقتی کوچک
» کوچک ترین اسب جهان
» واگذاری لاک پشت برکه ای کوچک
» چند تا از نقاشی های من (محمد کوچک)